2022 Ağustos Tüp bebek yaptıracak olanlar gelin beraber bekleyelim 🙏🏻

Iyiyim çok şükür ilkinde cok heycanliydim şimdi farklıyım işe başladım çalışıyorum persemde günü kan testi yaptıracam hayırlısı olsun sonucu paylaşırım sizlerle
Ben evdeyim bugün 8. Gün çok sıkıldım kalbim çok hızlı atıyor ve olumsuz gibi sanki benim de test günüm perşembe bana doktor 10 gün evden çıkma dedi sizin çalışma durumunuz bi sıkıntı olmasın inşallah

Olmaz inşallah ilkinde hiç evden çıkmadım kan dolaşımı için biraz balkonda gezin bence

Amin inşallah ben perşembe sabah 9 da gideceğim kan vermeye size de rabbim rast getirsin
Hayırlı haberler İnşallah canım inanın kendime ne kadar çok istiyorsam sizin için de aynı o kadar çok istiyorum çünki hisslerimiz aynı Rabbim yüzümüzü güldürsün Bizimde kucağımızı doldursun İnşallah

İnşallah rabbim kim istiyorsa bir an önce yormadan yorulmadan nasip etsin zormuş bu işler hele tüp bebek annesi olmak o kadar hormon ilacı iğnesi ne diyelim kader

İnşallah rabbim kim istiyorsa bir an önce yormadan yorulmadan nasip etsin zormuş bu işler hele tüp bebek annesi olmak o kadar hormon ilacı iğnesi ne diyelim kader
Benim 3cü canım 1ci transfer oldum ama 2ci tam yumurta toplanacak 1gün önce kovid testi istediler pozitif çıktı bu 3cü denemem ama 2ci transferim. Zor canım ama bu sefer tutsun İnşallah gerekirse 9ay yaparım iğneleri yeterki tutsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…