2022 Ağustos Tüp bebek yaptıracak olanlar gelin beraber bekleyelim 🙏🏻

Deniz_kar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
124
142
33
33
Selam herkese
Tüp bebek serüvenim de 2. Denemem ilk denemem tutmuştu çok heveslendim umutlandım ama beklediğim gibi olmadı ilk muayenede doktorum boş kese dedi tutuldum kaldım ve kendiliğinden düşük yaşadım bir süre ara verdim ve tekrar denemeye karar verdim. 3 Ağustos da dondurulmuş yumurtalarımdan 1 tanesi transfer edildi ve şimdi beklemedeyim isteyen herkese nasip olsun umarım yaptıran herkes güzel sonuçlar ile umut oluruz birbirimize

Nerede yaptırdınız acaba tüp bebek

BEN DE FULYA BAHÇECİDEYİM. DOKTORUNUZ KİM? SÜREÇ NASIL GİDİYOR. SONUCUNUZ NE ZAMAN BELLİ OLACAK.

COK SORU SORDUM :)
Benim doktorum özel kliniği var işlemlerini bahçecide yapıyor Engin oral doktorumun ismi şuan bi belirtim yok ilk günlerde kasıklarımda ağrı oldu ama şimdi ara ara ilaçlardandır diye düşünüyorum Pazartesi test günüm sabırla bekliyorum o günü umarım güzel sonuçlarla karşılaşır emeklerimiz boşa gitmez.

bende bahceciyi düşünüyordum ama hiç memnun kaldım. ilk muayaneye gittim resmen doktor ilgisz dogru düzgün tahlillerimize bile bakmadı. zaten hastaden ziyade kafeye benziyor merkezleri ve tavırlarıda çok kaba geldi bana.

Ne oldu test sonucunuz

Aminnn ne kadarlık oldu keseyi gördünüz mü nasıl ilerliyor süreç
Bi uygulama indirdim uygulamaya göre 6+4 görünüyor 3 Ağustos transferim olmuştu. henüz görmedik 30 Ağustos çağırdı doktorum. Kısmetse o zaman görürüz inşallah Sizin süreç nasıl gidiyor hangi aşamadasın

Hadi inşallahhh ben henüz beklemedeyim 20 ağustos da transfer oldum iyi kalite 5.embriyosu yarın 1 hafta oluyor 31i test tarihim bakalım nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…