Nerede yaptırdınız acaba tüp bebekSelam herkese
Tüp bebek serüvenim de 2. Denemem ilk denemem tutmuştu çok heveslendim umutlandım ama beklediğim gibi olmadı ilk muayenede doktorum boş kese dedi tutuldum kaldım ve kendiliğinden düşük yaşadım bir süre ara verdim ve tekrar denemeye karar verdim. 3 Ağustos da dondurulmuş yumurtalarımdan 1 tanesi transfer edildi ve şimdi beklemedeyim isteyen herkese nasip olsun umarım yaptıran herkes güzel sonuçlar ile umut oluruz birbirimize
İstanbul Fulya bahçeci de yaptırdımNerede yaptırdınız acaba tüp bebek
İnşallah tutmuştur canımİstanbul Fulya bahçeci de yaptırdım
BEN DE FULYA BAHÇECİDEYİM. DOKTORUNUZ KİM? SÜREÇ NASIL GİDİYOR. SONUCUNUZ NE ZAMAN BELLİ OLACAK.İstanbul Fulya bahçeci de yaptırdım
Benim doktorum özel kliniği var işlemlerini bahçecide yapıyor Engin oral doktorumun ismi şuan bi belirtim yok ilk günlerde kasıklarımda ağrı oldu ama şimdi ara ara ilaçlardandır diye düşünüyorum Pazartesi test günüm sabırla bekliyorum o günü umarım güzel sonuçlarla karşılaşır emeklerimiz boşa gitmez.BEN DE FULYA BAHÇECİDEYİM. DOKTORUNUZ KİM? SÜREÇ NASIL GİDİYOR. SONUCUNUZ NE ZAMAN BELLİ OLACAK.
COK SORU SORDUM :)
Selam herkese
Tüp bebek serüvenim de 2. Denemem ilk denemem tutmuştu çok heveslendim umutlandım ama beklediğim gibi olmadı ilk muayenede doktorum boş kese dedi tutuldum kaldım ve kendiliğinden düşük yaşadım bir süre ara verdim ve tekrar denemeye karar verdim. 3 Ağustos da dondurulmuş yumurtalarımdan 1 tanesi transfer edildi ve şimdi beklemedeyim isteyen herkese nasip olsun umarım yaptıran herkes güzel sonuçlar ile umut oluruz birbirimizelucunuz
Ne oldu test sonucunuzBenim doktorum özel kliniği var işlemlerini bahçecide yapıyor Engin oral doktorumun ismi şuan bi belirtim yok ilk günlerde kasıklarımda ağrı oldu ama şimdi ara ara ilaçlardandır diye düşünüyorum Pazartesi test günüm sabırla bekliyorum o günü umarım güzel sonuçlarla karşılaşır emeklerimiz boşa gitmez.
Çok şükür pozitif En son test sonucum 3273 çıktı.Ne oldu test sonucunuz
Çok şükür pozitifSonucunuz ne oldu acaba
Aaa çok sevindim hayırlı olsunnnÇok şükür pozitif
Ne güzel tebrik ederim sağlıcakla gelsinNe oldu test sonucunuz
Aaa çok sevindim hayırlı olsunnn
Çok teşekkür ederim inşallah sonuna kadar güzel giderNe güzel tebrik ederim sağlıcakla gelsin
Çok teşekkür ederim inşallah sonuna kadar güzel gider
Aminnn ne kadarlık oldu keseyi gördünüz mü nasıl ilerliyor süreçÇok teşekkür ederim inşallah sonuna kadar güzel gider
Bi uygulama indirdim uygulamaya göre 6+4 görünüyor 3 Ağustos transferim olmuştu. henüz görmedik 30 Ağustos çağırdı doktorum. Kısmetse o zaman görürüz inşallahAminnn ne kadarlık oldu keseyi gördünüz mü nasıl ilerliyor süreç
Hadi inşallahhh ben henüz beklemedeyim 20 ağustos da transfer oldum iyi kalite 5.embriyosu yarın 1 hafta oluyor 31i test tarihim bakalım nasipBi uygulama indirdim uygulamaya göre 6+4 görünüyor 3 Ağustos transferim olmuştu. henüz görmedik 30 Ağustos çağırdı doktorum. Kısmetse o zaman görürüz inşallahSizin süreç nasıl gidiyor hangi aşamadasın
Gönlüne göre olsun inşallah emeklerimiz boşa gitmesin güzel haberlerini bekliyoruzHadi inşallahhh ben henüz beklemedeyim 20 ağustos da transfer oldum iyi kalite 5.embriyosu yarın 1 hafta oluyor 31i test tarihim bakalım nasip
Amin çok teşekkür ederimmmGönlüne göre olsun inşallah emeklerimiz boşa gitmesin güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?