2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar geçen hafta benden kan tahlilleri istenmişti. PLT yani pıhtılaşma testinde sonucum 415 çıkmış üst sınır 400. Tüp bebek kliniğini aradım hemşire dahiliye doktoruna gitmemi söyledi. Günde 2 tane 4000 lik oksapar ve 1 tane coraspin kullanıyorum normalde. İnşallah bebeğimde bir sıkıntı olmamıştır. Yarın dahiliye doktoruna gideceğim bakalım ne diyecek.
Zaten kullanman çok iyi canım korkma

Kızlar geçen hafta benden kan tahlilleri istenmişti. PLT yani pıhtılaşma testinde sonucum 415 çıkmış üst sınır 400. Tüp bebek kliniğini aradım hemşire dahiliye doktoruna gitmemi söyledi. Günde 2 tane 4000 lik oksapar ve 1 tane coraspin kullanıyorum normalde. İnşallah bebeğimde bir sıkıntı olmamıştır. Yarın dahiliye doktoruna gideceğim bakalım ne diyecek.
Canım sende kna pıhtılaşması varmıydı ? Dahiliye sonrası hematolojiye de gidebilirsin sanırım direk orya randevu alınmıyormuş dahiliye yönlendiriyormuş. Bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum içini ferah tutmaya çalış allahın izniyle yoktur birşey ama üstüne düş hematoloji ayrıntılı bakacaktır. Birde canm kan tahlilinde testin tam adı plt diye mi geçiyor, bakayım bnde

Canım sende kna pıhtılaşması varmıydı ? Dahiliye sonrası hematolojiye de gidebilirsin sanırım direk orya randevu alınmıyormuş dahiliye yönlendiriyormuş. Bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum içini ferah tutmaya çalış allahın izniyle yoktur birşey ama üstüne düş hematoloji ayrıntılı bakacaktır. Birde canm kan tahlilinde testin tam adı plt diye mi geçiyor, bakayım bnde
Bende hamilelik öncesi normal değerdeydi. Geçen hafta tahlil verdim çok yükselmiş bende anlamadım. Belki dozunu arttırır bilemiyorum.
Evet plt diye geçiyor.

Bende hamilelik öncesi normal değerdeydi. Geçen hafta tahlil verdim çok yükselmiş bende anlamadım. Belki dozunu arttırır bilemiyorum.
Evet plt diye geçiyor.
Canım dozun zaten çok yüksek daha artırırmı bilemedim
plt tam olarak ney o anki pıhtılaşma durumu tarzı bişey sanırım öle mi
Benim demek istediğim pıhtılaşma var mı ?sende yaptırdın mı test ? Yani sen kan sulandırıcı önlem amaçlımı kullanıyordun pıhtılaşman olduğu için mi

Eklentiler

• ADE177B3-FF8E-484D-9B9D-123F5346154E.png
    ADE177B3-FF8E-484D-9B9D-123F5346154E.png
    162 KB · Görüntüleme: 47
Canım dozun zaten çok yüksek daha artırırmı bilemedim
plt tam olarak ney o anki pıhtılaşma durumu tarzı bişey sanırım öle mi
Benim demek istediğim pıhtılaşma var mı ?sende yaptırdın mı test ? Yani sen kan sulandırıcı önlem amaçlımı kullanıyordun pıhtılaşman olduğu için mi
Canım diyorum ya gebelikten önce yoktu normaldi değerim. Şimdi yüksek çıktı.
Siz tüp bebek tedavisine başlamadan önce tüm kan testlerinizi yaptırmadınız mı ?
Ben yaptırdım o zaman normal çıkmıştı.
Plt evet pıhtılaşma testi.
Daha önce düşüğüm olduğu için ve yaşımda olduğu için dr transfer gününde kullandırmaya başladı.
Oksapar in 6 binlik olanı var daha üstü var mı bilmiyorum.

melekomelek melekomelek yan
Siz tüp bebek tedavisine başlamadan önce tüm kan testlerinizi yaptırmadınız mı ?
Daha önce düşüğüm olduğu için ve yaşımda olduğu için dr transfer gününde kullandırmaya başladı.
canm anladım daha önce plt baktırdığı ben diyorum ki genetik test de pıhtılaşman var mı baktırdın mı ? Anladığım kadarıyla pıhtılaşman var mı yok mu resmi olarak bilinmiyor yaş ve düşük sebebiyle önlem amaçlı başlamışsın kan sulandırıcıya.

Ben de 3 gen de kan pıhtılaşması var
1 ad oksapar vuruluyorum doğuma kadar kullanıcam

İstersen pıhtılaşman varmı genetik ver sonuç geç çıkar onu beklemeden de hematolojiye git onlar pıhtılaşmayla ilgili ayrıntılı bilgi verip gerekli şeyleride yapacaklardır

Baktimda netten canim bu değerin düşüklüğü pıhtılaşma geç oluyo demekmis yüksekliği de pıhtılaşma çabuk oluyo demek heralde beb eski testlerime de baktimda ben duzenli ramotolojiye gidiyorum kontrole rahatsizligimdan dolayi orda surekli tam kan sayimi yapiyolar bana baya eski tahlilime baktim kan degerim 9.5 iken plt de yüksek cikmis 415 çıkmış orda beni hematolojiye gondermislerdi kanın düşük diye iki ay falan kan hapi kullandim ben sonra düzeldi değerlerim belki seninde gebelikten dolayi kansizlik oluyo derler ondan dolayida yukselmis olabilir onu demek istiyorum kana da baksana normal mi?

Bu arada 6bin drn daha üstü yok
Zatn doz kiloya göre ayarlanıyor pıhtılaşmaya göre değil
Fazlası tehlikeli, bana böyle bilgi verildi
Kilon kaç canm

X