- 14 Mart 2022
- 2.374
- 6.719
- 42
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.501
Benim 11. Günde kan değerim 17 idi.Canjm senin bu yazini okudum bende ayni seyi yaptim 8. Gun bugun kan testi verdim 0.71 cikti yukselir mi cok uzgunum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 11. Günde kan değerim 17 idi.Canjm senin bu yazini okudum bende ayni seyi yaptim 8. Gun bugun kan testi verdim 0.71 cikti yukselir mi cok uzgunum
Onların kontrolleri yarındı. Artık transfer günü belli olur yarın.Kizlar kim trasferdeydi ayliss Neptün ne yaptiniz
Yarın son kontrolüm var canım sıkıntı yoksa transfer günü belli olacak uyuyamam şimdi sabaha kadar sen neler yaptın nasılsınKizlar kim trasferdeydi ayliss Neptün ne yaptiniz
Meleğim nasılsın çiçeğimOnların kontrolleri yarındı. Artık transfer günü belli olur yarın.
İyiyim canımmm idare ediyorum.Meleğim nasılsın çiçeğim
4. Gun dondurulmus embriyo benimkiValla arkadaşımın başına öyle gelmişti canım onunda sifir çıkmıştı değeri 10.gun 24 le öğrenmişti tutunduğunu 3.gun embriyosu mu seninki ?
Masalhh az kalmış hadi hayırlısı benim kontrol cumartesiYarın son kontrolüm var canım sıkıntı yoksa transfer günü belli olacak uyuyamam şimdi sabaha kadar sen neler yaptın nasılsın
Yükselir insallah ama cok umudum yokBenim 11. Günde kan değerim 17 idi.
İnşallah seninkide gec tutunmusturda sonradan yükselir değerin canım4. Gun dondurulmus embriyo benimki
Ben 1 haftadır migrenden deliriyorum bugün tekrar gittim acile damardan parol bir de oksijen verdiler iyi geldi geçmiş olsun canım benimmmm iyi gelir inşallaİyiyim canımmm idare ediyorum.
Biraz üşütmüşüm galiba dün 2 serum yedim kendime geldim.
Sen nasılsın yarın belli olur transferin
Nasıl geçti hiç anlamadım senin de çabucak geçer inşalla bı bakmışız test sonucu bekliyoruzMasalhh az kalmış hadi hayırlısı benim kontrol cumartesi
Sana da çok geçmiş olsun canımBen 1 haftadır migrenden deliriyorum bugün tekrar gittim acile damardan parol bir de oksijen verdiler iyi geldi geçmiş olsun canım benimmmm iyi gelir inşalla
Benim yarına kaldı doktor rahatsızmış canımKizlar kim trasferdeydi ayliss Neptün ne yaptiniz
İnsalalh bakalım bugün aneztezi günü alicamÇıkmaz inşallah canım
Hayırlısı canimBenim yarına kaldı doktor rahatsızmış canım
Allah yardımcın olsun canım bu ay biz alalim guzel haberleri bir sonraki ayda sen gel peşimizden inşallahİnsalalh bakalım bugün aneztezi günü alicam
Nerde oturuyosunuz benim eczacım hemen buluyorArkadaslar elinde 1 adet prolutex igne olan var mi acil zor bulunuyor
UskudarNerde oturuyosunuz benim eczacım hemen buluyor