2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Evet asiri sekilde hemde 12 1 i bulurdu zorla kendimi uyutmaya calisirdim normalde ama simdi gece 10 gibi gidiyor gozlerim gecen aksam ilacim bitti sipariste gec geldi 11 o buldu uyumusum esim eve gelmis zorla uyandim diyorum ki kendime uyan kalk gozlerini acmadan otur bey vurur geri yatarsin

ben akşam berbattım ya bulantıdan uyuyamadım daha erken ama belki ilaçlardan falan olabilir
Vallahi ne kadar erken ne kadar gec bilmiyorum ilaclar mi degil mi onuda bilmiyorum bugun ilk defa bulandim herkese gore değişiyormuş bu ama mutfak kelimesi bile bulandiriyor şuan esim bana makarna yapmaya calismis kokusuna tiksindim bak soyleyince bile kotu oldum birak cik mutfaktan dedim o mutfakta birinin durduğunu bilmek bile beni bulandirdi başım döndü gozlerim karardi yere yigildim kusmakla gozlerimi ovusturmak arasinda kaldim ama kendime soz vermistim okadar zor anlar yasadim ki bu zamanlari yasayacak olursam asla sikayetlenip durmuycam dedim cok mutluyum bunlari yasayabildugim icin şükürler olsun

Kac haftasin canm

Kesinlikle katılıyorum. Benim 10. Gün test günümdü ve ben idrar testi hiç yapmadım o güne kadar. O gün de kan verdim 70 çıktı. Yani saha öncesinde yapsaydım belki çıkmayacaktı. Boşuna üzülecektim ve o günler kavus gibi geçicekti. O yüzden zor belki ama test gününüzü beklemelisiniz

Herşeye rağmen şükür çok bekledik bunun için kolanya falan iyi gelir dene istersen canım

Bende 9 ay olsa bile razıyım dedim olması için çabalıyoruz sonuçta