- 10 Ocak 2020
- 447
- 336
- 53
- 46
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #5.081
6.gunum bu ben ilaçsız transfer oldum adetmi oluyorum acaba belim ve karnimda ağrıyorTransferin kaçıncı günü ve kaçıncı gün embriyosu canım. Yerleşmedir sıkıntı yapma. İşlerini bitir evine git. Sakin ol dinlendir kendini. Güzel güzel yerleşsin o da
5 +3 demi keseye bakiyorlarYarın var kontrolüm kese için
Siz hangi şehirde yaptirdinizSende 15 de transfer olmuştun canım değilmi bende yarın test yapmayı düşünüyorum
Uygulamadan 5. Gün embriyosuna gore 5+1 gozukyo.doktora perşembe gidecemSenin kaç hafta oldu canm
5+5 oluyor ozmn hangi uygulamadan bakiyorsunUygulamadan 5. Gün embriyosuna gore 5+1 gozukyo.doktora perşembe gidecem
Hay Allah korusun. Dinlendir canım kendini. İnşallahh gönlündeki olur6.gunum bu ben ilaçsız transfer oldum adetmi oluyorum acaba belim ve karnimda ağrıyor
Siz pozitif sonuç alacaksınız sanırım Allah’ın izniyle yerleşme benceArkadaşlar pembe lekem geldi akıntı şeklinde ve carsidayim evede gecemem ne yapmalıyım
Canım ben progestan ve estrofem kullanıyorum sabah 2 akşam 2 bir de coraspirin. Ama bir uyku hali bende. Gebeliğe yorasım var ama yok yani kendimi kurmakta istemiyorum. Transfere kadar uyku düzenim bozulmuştu sabahlara kadar oturuyordum. Şimdi ilaç saatini zor bekleyip yatıyorum. Alarmla ilaca zor uyanıyorum. İğne mi yapıyor ki. Gün içinde de iğneden korkup gerilip geçince sinirlerim mi gevşiyor. Sen şimdi kıdemli gebemizsinsende uyku hali oldu mu kii
Ultrason bakalım dedi çağırırken ama kese oluşmuştur 1600 Dü 14. değerim5 +3 demi keseye bakiyorlar
O doktoru takip ediyorum baya başarılıymış hayırlısı olsunİstanbul özelde yaptırdım serdinç özdoğan doktorum
ben akşam berbattım ya bulantıdan uyuyamadım daha erken ama belki ilaçlardan falan olabilir
Ne kadar guzel bir değer 14. Gune gore cift embriyo muydu acaba sizinkiUltrason bakalım dedi çağırırken ama kese oluşmuştur 1600 Dü 14. değerim
Ooo asın bayraklarıBuda aynı silik çıktı kizlar belirginlesmemis daha
Kac haftasin canmVallahi ne kadar erken ne kadar gec bilmiyorum ilaclar mi degil mi onuda bilmiyorum bugun ilk defa bulandim herkese gore değişiyormuş bu ama mutfak kelimesi bile bulandiriyor şuan esim bana makarna yapmaya calismis kokusuna tiksindim bak soyleyince bile kotu oldum birak cik mutfaktan dedim o mutfakta birinin durduğunu bilmek bile beni bulandirdi başım döndü gozlerim karardi yere yigildim kusmakla gozlerimi ovusturmak arasinda kaldim ama kendime soz vermistim okadar zor anlar yasadim ki bu zamanlari yasayacak olursam asla sikayetlenip durmuycam dedim cok mutluyum bunlari yasayabildugim icin şükürler olsun
Kesinlikle katılıyorum. Benim 10. Gün test günümdü ve ben idrar testi hiç yapmadım o güne kadar. O gün de kan verdim 70 çıktı. Yani saha öncesinde yapsaydım belki çıkmayacaktı. Boşuna üzülecektim ve o günler kavus gibi geçicekti. O yüzden zor belki ama test gününüzü beklemelisinizKızlar erken gebelik testi yapanlar,belirti arayanlar çok yoruyorsunuz kendinizi.Durumlar onlardan karışık ki kiminde belirti oluyor kiminde olmuyor kimi geç tutunuyor sadece kanda çıkıyor v.s Bunları bile bile üzmeyin kendinizi lütfen.Zaten oldukça zor yorucu ve zahmetli bir yolculuğumuz var.Kendinize bu yolu daha da zorlaştırmayın lütfen.Sağlıkı beslenin ,dua edin bol bol ve tevekkül edin .Rabbim hepimizin işlerini kolaylaştırsın .
Herşeye rağmen şükürVallahi ne kadar erken ne kadar gec bilmiyorum ilaclar mi degil mi onuda bilmiyorum bugun ilk defa bulandim herkese gore değişiyormuş bu ama mutfak kelimesi bile bulandiriyor şuan esim bana makarna yapmaya calismis kokusuna tiksindim bak soyleyince bile kotu oldum birak cik mutfaktan dedim o mutfakta birinin durduğunu bilmek bile beni bulandirdi başım döndü gozlerim karardi yere yigildim kusmakla gozlerimi ovusturmak arasinda kaldim ama kendime soz vermistim okadar zor anlar yasadim ki bu zamanlari yasayacak olursam asla sikayetlenip durmuycam dedim cok mutluyum bunlari yasayabildugim icin şükürler olsun
Evet çift embriyoyduNe kadar guzel bir değer 14. Gune gore cift embriyo muydu acaba sizinki
Bende 9 ay olsa bile razıyım dedim olması için çabalıyoruz sonuçtaVallahi ne kadar erken ne kadar gec bilmiyorum ilaclar mi degil mi onuda bilmiyorum bugun ilk defa bulandim herkese gore değişiyormuş bu ama mutfak kelimesi bile bulandiriyor şuan esim bana makarna yapmaya calismis kokusuna tiksindim bak soyleyince bile kotu oldum birak cik mutfaktan dedim o mutfakta birinin durduğunu bilmek bile beni bulandirdi başım döndü gozlerim karardi yere yigildim kusmakla gozlerimi ovusturmak arasinda kaldim ama kendime soz vermistim okadar zor anlar yasadim ki bu zamanlari yasayacak olursam asla sikayetlenip durmuycam dedim cok mutluyum bunlari yasayabildugim icin şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?