- Konu Sahibi melekomelek
-
- #5.061
Tekde olsa olur saglikli olsun inşallahVallaha hayirlisi ne ise o olsun ben ikisine de kabulum ama oda ayri bir heyecan tabi bende forumda baya bakmaya calistim ayni gundeki degerlere baktim hep ortasiydi benimkidegisik hissiyat ve heyecan
Gebeler bulantilar basladimi yoksa sesiniz çıkmıyor
Erken baslamistirben akşam berbattım ya bulantıdan uyuyamadım daha erken ama belki ilaçlardan falan olabilir
Valla bende AMH düşüklüğü var ondan dolayı 3 yumurta gelişti şu an yarın Amh bakılacak. Bakalım kaçı kaliteli ve 5. Güne gidecek belli değilE2 hormonu 4295 ile toplama yapıldı 28 yumurta toplandı 18 yumurta döllendi 3 adet 5. Gün emriyosu donduruldu 6. Gün embriyoları için henüz haber vermediler. Taze transfer yapamıyolar transfer gününü bekliyorum
Canim benim nie cabuk vazkeciyosun belirtiler olmadanda hamile kalan çok kişi var hemde daha yenisin 6ci gun çok yeni sabirli ol dua et inşallah güzel olucak ben sende olucagin ta başından hiss ediyorum inşallahKızlar günaydın.
Bugün 6. günüm ama hiç belirti vs bir şeyim yok.
Ben olmadı diye düşünüyorum.
Hiç bir şey hissetmiyorum hatta bana kalsa ilaçları bile bırakıcam.
Nasip ne diyeyim artık.
Pozitif alan herkese de devamını canı gönülden diliyorum
Bulantı gibi değilde bazı kokularda yada arada böyle midem buruluyo gibi hissediyorum. Biraz değişik tarif ettim ama öyle hissediyorumGebeler bulantilar basladimi yoksa sesiniz çıkmıyor
Kac haftalik gorunuyorBulantı gibi değilde bazı kokularda yada arada böyle midem buruluyo gibi hissediyorum. Biraz değişik tarif ettim ama öyle hissediyorum
5+2Kac haftalik gorunuyor
Bende bulantı kusma hiç yokGebeler bulantilar basladimi yoksa sesiniz çıkmıyor
Başlamıştır sende normaldir 4 haftadan sonra basliyor. dktr gorundun mu hic keseye baktimi
Senin kaç hafta oldu canmBende bulantı kusma hiç yoksadece arada kasık ağrım oluyor
Test yapmadan nasıl bu kadar negatif konuşabilirsiniz bence olacak denesenize bir testYok ben hiç test yapmadım.
Daha öncede hamile kaldığım için zaten olumsuz diye düşünüyorum. Test yapmadım hiç.Test yapmadan nasıl bu kadar negatif konuşabilirsiniz bence olacak denesenize bir testinşallah olur
Yarın var kontrolüm kese içinBaşlamıştır sende normaldir 4 haftadan sonra basliyor. dktr gorundun mu hic keseye baktimi
AminnnnAllah yardımcınız olsun yavrunuzu alın gelin sıkıca tutunsun inşallahYorgun bedenlerimize can gelsin
OlabilirdeErken baslamistirbenim bulantilarim berbat bir şekilde başlıyor yataktan kalkamayacak kadar film bile izleyemiyordum 5 kiloda veririm ben
Transferin kaçıncı günü ve kaçıncı gün embriyosu canım. Yerleşmedir sıkıntı yapma. İşlerini bitir evine git. Sakin ol dinlendir kendini. Güzel güzel yerleşsin o daArkadaşlar pembe lekem geldi akıntı şeklinde ve carsidayim evede gecemem ne yapmalıyım
Test yapmadan nasıl bu kadar negatif konuşabilirsiniz bence olacak denesenize bir testYok ben hiç test yapmadım.
yapın olacak Allah’ın izniyle her zaman belirti olmuyor bende de yok pes edeyim o zamanDaha öncede hamile kaldığım için zaten olumsuz diye düşünüyorum. Test yapmadım hiç.
Belki yarın veya öbür gün yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?