2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

E2 hormonu 4295 ile toplama yapıldı 28 yumurta toplandı 18 yumurta döllendi 3 adet 5. Gün emriyosu donduruldu 6. Gün embriyoları için henüz haber vermediler. Taze transfer yapamıyolar transfer gününü bekliyorum
Valla bende AMH düşüklüğü var ondan dolayı 3 yumurta gelişti şu an yarın Amh bakılacak. Bakalım kaçı kaliteli ve 5. Güne gidecek belli değil burda forumlarda kaliteli bir yumurta için her bir yumurta için e2 200 civari olmali diyorlar. Tabi bende bilmiyorum. Allah'tan hayırlısı. Sizin bu konuda bilginiz var mı? Birde taze transfer bazılarına yapılıyor acaba neye göre karar veriliyor taze transfer tutma ihtimali daha mi yüksek bilmiyorum

Kizlar benim kalkarken yada otururken hareket ederken yani rahim bolgesinde hafif bir sizi oluyor arada bugun 3. Gunum bu sekilde olan varmi hic

Canim benim nie cabuk vazkeciyosun belirtiler olmadanda hamile kalan çok kişi var hemde daha yenisin 6ci gun çok yeni sabirli ol dua et inşallah güzel olucak ben sende olucagin ta başından hiss ediyorum inşallah canını sikma ilaclarda davam belkide bebegin seninledir o seni birakmadiysa sende onu birakma

Yok ben hiç test yapmadım.
Test yapmadan nasıl bu kadar negatif konuşabilirsiniz bence olacak denesenize bir test inşallah olur
Daha öncede hamile kaldığım için zaten olumsuz diye düşünüyorum. Test yapmadım hiç.
Belki yarın veya öbür gün yaparım.
yapın olacak Allah’ın izniyle her zaman belirti olmuyor bende de yok pes edeyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…