- 27 Temmuz 2021
- 107
- 125
- 23
- 35
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #5.121
bende progestan dex ve oksapar kullaniyorum.Prolutex oksabar
Oksapar kötü yapıyor evet yakiyoda bacağa vurulurmu acababende progestan dex ve oksapar kullaniyorum.
Progestan dex sorun degil ama oksapar gercekten canimi acitiyor.
İgneleri esime vurduruyorum ben.
Oksapari 45 derece aci ile ve cok yavas vuruyor o zaman morarma olmuyor acida daha az oluyor sende istersen oyle dene canim
Benimde bir iki yerde morluk var ilk gunlerde oldu hala gecmedi onlarin cevrelerine vuruyoruz
Oksaparı koluna da yaptırabilirsin eşine arada ben öyle yapıyorumProlutex oksabar
Eşim hayatta yapamaz korkar ben ondan cesaretliyimOksaparı koluna da yaptırabilirsin eşine arada ben öyle yapıyorum
Bacak degilde kola vuruldugunu duymustum istersen bir doktoruna danis canimOksapar kötü yapıyor evet yakiyoda bacağa vurulurmu acaba
Teşekkür ederimBacak degilde kola vuruldugunu duymustum istersen bir doktoruna danis canim
Gebelik olursa ilk üç ay yasak dendiKizlarr selamm. Transfer sonrasinda cinsel iliski icin yasak dediler ama ne zamana kadar yasak acaba doktoru ile konusan var mi bu konuda?
Yaparken iki parmakla gerdir tenini daha kolay oluyor dik açıyla vurulacakKızlar göbeğim kırmızı delikler oldu yumurta toplama öncesi vurulduğum iğneler böyle yapmıyordu sizdede oluyor mu ve vurulacak yer kalmadı şimdiden yerleri ağrıyor beze oldu canımda aciyor vururken stresten baş dönmesi kalp atışı yasadim panik gibi korkuyorum artik hemen uzandım ilaçta biraz kaldi hepsini enjekte edemedim
Cok tesekkur ederimm canim bazilari 3 ay diyor bazilari teste kadar bakalim artik bende sorucam doktorumaGebelik olursa ilk üç ay yasak dendi
Sorma cok bekledik çok şükürHerşeye rağmen şükürçok bekledik bunun için kolanya falan iyi gelir dene istersen canım
Demiii sizlanirlardi nazlana nazlana anlatirlardi boynu bukuk dinlerdim icten ice cok duygulandim bugun o yuzden Allahim devamini nasip etsin bebelerimizi bize bagislasin cok mutlu oldumBende 9 ay olsa bile razıyım dedim olması için çabalıyoruz sonuçta
İğne yapanlara Allah kolaylık versinKızlar göbeğim kırmızı delikler oldu yumurta toplama öncesi vurulduğum iğneler böyle yapmıyordu sizdede oluyor mu ve vurulacak yer kalmadı şimdiden yerleri ağrıyor beze oldu canımda aciyor vururken stresten baş dönmesi kalp atışı yasadim panik gibi korkuyorum artik hemen uzandım ilaçta biraz kaldi hepsini enjekte edemedim
Bana transfer sonrasi odama geldiğinde 10 gun dedi doktorum canımKizlarr selamm. Transfer sonrasinda cinsel iliski icin yasak dediler ama ne zamana kadar yasak acaba doktoru ile konusan var mi bu konuda?
Ah masallah kuzum darisi kese gormeyeeeee cok heyecanlandim senin icinEvet çift embriyoydu
Benimde oyle kuzum en cok tezgaha yaşlanınca yada biyere surtunce tomurcuk tomurcuk hissediyorum kan civiticiyu vuracak yer kalmadi kola vuruyorum oyuzden en sonki kan civitici girmemisti artik etime bildigin bastiriyorum ama iğneyle birlikte etim aşağı göçüyor ama igne batmiyordu hickira hickira sinirden agladim zaten kendi kendine vurmak zor vuracak igne ilac cok olunca duygular sel.olup cosuyor aksi gibiKızlar göbeğim kırmızı delikler oldu yumurta toplama öncesi vurulduğum iğneler böyle yapmıyordu sizdede oluyor mu ve vurulacak yer kalmadı şimdiden yerleri ağrıyor beze oldu canımda aciyor vururken stresten baş dönmesi kalp atışı yasadim panik gibi korkuyorum artik hemen uzandım ilaçta biraz kaldi hepsini enjekte edemedim
Anladim canım bide cok siskinligim var yaa yumurta toplamadan beri bu siskinligi sizce nasil giderebilirim ?İşlemden dolayıdır 48 saat sonra belirtiler basliyor
Nasıl gidiyor canım senle aynı gün transferimiz var mı bi değişiklik hissediyor musun :)Demekki normal kuzum endişe etmeye gerek yok sen nasil hissediyorsun canım
Hadi hayırlısı olsun canım.Ben aldim geldim bebislerimi kızlar çift transfer oldum kalanlari dondurduk rabbim hayirlisiyla saglikla tutunmalarina izin verir inşallahbide kızlar geldim yattim yattigimdan beri evde sag sol kasıklarıma agri giriyo yaa transfer sirasinda yapılan islemlerden dolayi olabilir mi biraz zorlandi doktor çünkü transfer ederken
Amin canim insallah hepimiz guzel sonuçlar alırızHadi hayırlısı olsun canım.
Güzel haberini alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?