• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

O kadar isterim ki anlatamam.
Bu son tedavimde 2 kere yumurta topladık. Şehir dışından gittim geldim günlerce. Helak oldum 2,5 ay ama bu bekleme süreci hepsinden zor 😔😔
Allah’ın izniyle 3ü de ne annnelerini nede birbirini bırakabilecekler sıkı sıkı tutunacaklar heryerin çocuk olacak 😍😍❤️🧿

Allah’ın izniyle 3ü de ne annnelerini nede birbirini bırakabilecekler sıkı sıkı tutunacaklar heryerin çocuk olacak 😍😍❤️🧿
😍😍😍
Sağlıkla birini kucağıma alsam yeter benim için.
2 tane de adağım var 🥰 Biri burada Biri memlekette.
Eşim diyor ki hamile kalırsan canın bişey mi istedi saat gece 4 mü kaldır beni iste hemen giderim diyor 😄😄
İçimden seni mahvedicem sen dur diyorum 🤣🤣

😍😍😍
Eşim diyor ki hamile kalırsan canın bişey mi istedi saat gece 4 mü kaldır beni iste hemen giderim diyor 😄😄
Hahahaha 😂😂 ay inşallah yarabbimm 🙏

Maşallah ya ne güzel koyulaşmış görmemek zaten imkansız 😍🥰

Tabikide var cnm şöyle söyliyim ben 11. Günü kan verdim o gün sabah idrar testi de yaptım.. Senin son testinden biraz daha koyuydu.. Ki değerim 490 dı.. O halde bile kıpkırmızı değildi ikinci çizgi..
Boyle pozitif şeylər söylediyin için tesekkur ederim canim Allah kucagina almayi nasib etsin insallah 🙏

😍😍😍
İnşallah dualarınız kabul olur amiiinnnnn🤲🥰 dualarimizdasiniz

Back