How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ben baktım benimki böyle çıktı nekadar doğru bilmem 😆

Eklentiler

• Screenshot_20220819-190752_Chrome Beta.jpg
    Screenshot_20220819-190752_Chrome Beta.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 55
Canımlar ben anca eve geldim. Yollar sarsıntı derken arka taraftanyattım kalktım ama asabım bozuldu. Büyük şeyler olmadı tabi ama yine de sıkıntı yaptım. Eve geldim asabım bozuk. Hep içimde olmadı olmadı deyip duruyorum. Durduramıyorum. Sinirsel heraldee. Hep herkese iyi olacak diyen ben kendime yetemiyorum şuann 😩

Canımlar ben anca eve geldim. Yollar sarsıntı derken arka taraftanyattım kalktım ama asabım bozuldu. Büyük şeyler olmadı tabi ama yine de sıkıntı yaptım. Eve geldim asabım bozuk. Hep içimde olmadı olmadı deyip duruyorum. Durduramıyorum. Sinirsel heraldee. Hep herkese iyi olacak diyen ben kendime yetemiyorum şuann 😩
Bizim arabanın yayları kesik.piyasacı gibi geldik çok sinir bozucu biliyorum eve gelince hemen belinin altına yastık az uyu dinlen kendine geleceksin 🌸 asabın bozulmuş

Ben de Brüksel'de 2. denememdeyim. Hüsamettin hoca doktorum 😊 Arada Yücel hoca da ilgileniyor.
Ne güzel ☺️
Benim de aynı şekilde, bazen Hüsamettin bey ilgileniyor. İkisini de çok pozitif buluyorum. Hele Hüsamettin bey hep güleryüzlü, onu o yoğunlukta nasıl başarıyor çok merak ediyorum 😅

Ne güzel ☺️
Benim de aynı şekilde, bazen Hüsamettin bey ilgileniyor. İkisini de çok pozitif buluyorum. Hele Hüsamettin bey hep güleryüzlü, onu o yoğunlukta nasıl başarıyor çok merak ediyorum 😅
Kesinlikle 😊 O da güzel haberler bekliyor içtenlikle ama bakalım inşallah verebiliriz güzel haberleri 🙏🏼🥺

Seytan vesvese veriyor suanda hemen bitir bu duygulari 😍 doktorum sadece ilk 15 20 dk bile yetiyor ama demişti beni gormeye geldiginde elini karnina koyup sana yazdigim esmalari cekmelisin umut doluyor insanun içi 😍😍

Merhaba bir sey merak ediyorum ilk kez tup bebek yaptiriyorum ve sureci hep ilerledikçe gordum ama suan surec durdu gibi , toplama yaptırdım ilk reglimi oldum şimdi bir ilaç ve iğne yazdılar (iğne çok korkunç) ve bundan sonrasını bilmiyorum süre ne kadar sürecek neler olucak 28 yumurtadan 3 yumurtamı dondurdular yarın 6.güne çıkanlara bakacaklarmış

Back