- 9 Aralık 2020
- 1.614
- 1.616
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #2.121
Bende merakla bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
698 canım yükseliyor sağlıkla inşAma yarın doktor bişi göremez bu değere artık git haftaya falan gel der heralde
Evet canım göremez, biraz daha beklemelisin. Cumartesi yada Pazartesi görebilir698 canım yükseliyor sağlıkla inşAma yarın doktor bişi göremez bu değere artık git haftaya falan gel der heralde
Bilemedimmmm içimden git en azından tanış doktorla sonra karar ver dio sonra dur bekle haftaya git dio.beklesem zaten bide ondan sonraki haftada bayram kafamda deli sorularEvet canım göremez, biraz daha beklemelisin. Cumartesi yada Pazartesi görebilir
Sen bilirsin canım ama erken daha ben ondan dedimBilemedimmmm içimden git en azından tanış doktorla sonra karar ver dio sonra dur bekle haftaya git dio.beklesem zaten bide ondan sonraki haftada bayram kafamda deli sorular
Sağol canımmm
Biliyorum canımSen bilirsin canım ama erken daha ben ondan dedim
AMIIINN İNŞALLAH CANIMçok sağol canım, inşallah sizde en kısa zamanda sağlıklı bebişlere kavuşursunuz
Oh maşallah darısı bize. Canm çatlamanın 4. Günü benim sende belirtiler ne zaman basladı698 canım yükseliyor sağlıkla inşAma yarın doktor bişi göremez bu değere artık git haftaya falan gel der heralde
Bende belirti olmadı canım hiç . Sadece sabırsızlıktan erken yaptım testi . Bat geçince de karnımda sağ sollu ara ara ağrı oldu bide bat gününden 2 gün önce açık kahve leke geldiOh maşallah darısı bize. Canm çatlamanın 4. Günü benim sende belirtiler ne zaman basladı
Çatlamanın 10.gününden itibaren ama belirti ara kendinde canım ve testte yapabilirsin çıkma ihtimali varOh maşallah darısı bize. Canm çatlamanın 4. Günü benim sende belirtiler ne zaman basladı
Ekledim listeye, hoş geldinYaşım 28 1. Ay bat 12 Temmuz folik asit
Su an sıfır belirti. Çatlama gününü değerlendirmedim 2 gün öncesini değerlendirebildim insallah tutarÇatlamanın 10.gününden itibaren ama belirti ara kendinde canım ve testte yapabilirsin çıkma ihtimali var
Kısmetse tutar canım, inşallah hayırlısı ile alırız güzel haberleriniSu an sıfır belirti. Çatlama gününü değerlendirmedim 2 gün öncesini değerlendirebildim insallah tutar
maşallah maşallah. bence haftaya pazartesi ya da salı gününe git doktora yarın göreceğini sanmıyorum. boşuna parandan olma tekrar tekrar :)698 canım yükseliyor sağlıkla inşAma yarın doktor bişi göremez bu değere artık git haftaya falan gel der heralde
allah kolaylık versiiin devamm cicimSelam kızlar benim ovülasyonda durumlar böyle bugün döngü 11 henüz yumurtlama yok diye yorumladım ama değerlendirmelerimiz oldu. Siz nasıl yorumluyorsunuz?
henüz yok canım bende öyle gördüm, birde çok sarıya dönenlerde idrarı çok damlatıyorsun demek haberin olsunSelam kızlar benim ovülasyonda durumlar böyle bugün döngü 11 henüz yumurtlama yok diye yorumladım ama değerlendirmelerimiz oldu. Siz nasıl yorumluyorsunuz?