Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi kkuzum zten planlamıştım bu akşam için :):):) Bir dolu bir boş yumurtlaamdan sonra. Dolu gün de bugüne denk geldi. Kurulmuş robot gibi olmak houma gitmiyor ama mejbur ne yaparsın
yaaa kurulmuş gibi oluyor maalesef. çok zor çocuk yapmak. istemeden kalanlara hayret ediyorum :) bnm ilk gebeliğim de planlı oldu kendi doğum günüme denk getirmek istemiştim fakat 1 hafta sonrasında doğum oldu. beyefendi 7 yıldızlı oteli bırakmak istemedi yanılttı bizi 1 haftayla :KK9:

yaaa kurulmuş gibi oluyor maalesef. çok zor çocuk yapmak. istemeden kalanlara hayret ediyorum :) bnm ilk gebeliğim de planlı oldu kendi doğum günüme denk getirmek istemiştim fakat 1 hafta sonrasında doğum oldu. beyefendi 7 yıldızlı oteli bırakmak istemedi yanılttı bizi 1 haftayla :KK9:
:) Ne güzel. Bizimki de planlı olmuştu. aam böyle uğraştırmaımştı bzi o zaman 3 . ay gebe kalmıştım çok şükür.

kızlar, reglim biteli 4 gün oluyor. ilk kez bu kadar erken zamanda şeffaf akıntım oldu. Bir de akıntının içinde kahve rengi ile kırmızı karışık lekelenme vardı, akıntı yumurta beyazı kıvamındaydı. Tuvalete gittiğimde sıcacık aktığını hissetim de gittim tuvalete yani. kırmızı baya bi açık pembeydi ama. tekrar regl olmam herhalde 4 günde dimi. hala sıcacık bişeyler akıyo ama bu sefer su gibi.

kızlar, reglim biteli 4 gün oluyor. ilk kez bu kadar erken zamanda şeffaf akıntım oldu. Bir de akıntının içinde kahve rengi ile kırmızı karışık lekelenme vardı, akıntı yumurta beyazı kıvamındaydı. Tuvalete gittiğimde sıcacık aktığını hissetim de gittim tuvalete yani. kırmızı baya bi açık pembeydi ama. tekrar regl olmam herhalde 4 günde dimi. hala sıcacık bişeyler akıyo ama bu sefer su gibi.
Önceki adetten kalıntılar olabilir galiba ama

Kızlar aspir yağı kullanan oldu mu aranızda
Ben kullanmadım canım ne işe yarıyormuş 🙈 bi ara bronzlaşmak için yağ karışımı kullanmıştım bi tuhaf olmuştu cildim hastalıklı gibi benek benek 😂ogün bugündür yağ ne kullanmaya korkar oldum 🙃 öyle kür falandanda korkarım ilaçlarla etkileşime girer diye

P pera bugünkü dünden daha koyu adet takviminde de yarin yumurtlma gösteriyor sanırım takvim bana uyuyor bugün pik dediginiz bu galiba

Eklentiler

• 20210708_142212.jpg
    20210708_142212.jpg
    179,6 KB · Görüntüleme: 37
  • 20210708_142008.jpg
    20210708_142008.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 36
  • 20210708_141819.jpg
    20210708_141819.jpg
    138 KB · Görüntüleme: 35
P pera bugünkü dünden daha koyu adet takviminde de yarin yumurtlma gösteriyor sanırım takvim bana uyuyor bugün pik dediginiz bu galiba
Aynen canım
Aynen canım böle olunca pik ve yarın da t C den daha koyu olabilir yada silikleşirse çatlayabilirde. Bu ay genellikle bazılarında 3 gün süren yumurtlama oldu . Yarında bi bakalım silikleşirse çatlamıştır demek .

X