- 8 Haziran 2021
- 141
- 83
- 27
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #2.081
Aynen öyle yaradılışımızda var ne yapalımaynen bizde kurmalı robot gibiyiz. Her ne kadar renklendirmeye çalışssak da sonuçta bir amaç uğruna oluyor herşey
yaaa kurulmuş gibi oluyor maalesef. çok zor çocuk yapmak. istemeden kalanlara hayret ediyorum :) bnm ilk gebeliğim de planlı oldu kendi doğum günüme denk getirmek istemiştim fakat 1 hafta sonrasında doğum oldu. beyefendi 7 yıldızlı oteli bırakmak istemedi yanılttı bizi 1 haftaylaTabi kkuzum zten planlamıştım bu akşam için :):):) Bir dolu bir boş yumurtlaamdan sonra. Dolu gün de bugüne denk geldi. Kurulmuş robot gibi olmak houma gitmiyor ama mejbur ne yaparsın
:) Ne güzel. Bizimki de planlı olmuştu. aam böyle uğraştırmaımştı bzi o zaman 3 . ay gebe kalmıştım çok şükür.yaaa kurulmuş gibi oluyor maalesef. çok zor çocuk yapmak. istemeden kalanlara hayret ediyorum :) bnm ilk gebeliğim de planlı oldu kendi doğum günüme denk getirmek istemiştim fakat 1 hafta sonrasında doğum oldu. beyefendi 7 yıldızlı oteli bırakmak istemedi yanılttı bizi 1 haftayla
Yine yakın zamanda gelir inşallah:) Ne güzel. Bizimki de planlı olmuştu. aam böyle uğraştırmaımştı bzi o zaman 3 . ay gebe kalmıştım çok şükür.
Yok kuum bunun üstünden 3 yıl olacak neredeyse, arada bir kaybım oldu tabi.Yine yakın zamanda gelir inşallah
Sağlıkla gelsin öyleyse inşallah en yakın zamandaYok kuum bunun üstünden 3 yıl olacak neredeyse, arada bir kaybım oldu tabi.
Önceki adetten kalıntılar olabilir galiba amakızlar, reglim biteli 4 gün oluyor. ilk kez bu kadar erken zamanda şeffaf akıntım oldu. Bir de akıntının içinde kahve rengi ile kırmızı karışık lekelenme vardı, akıntı yumurta beyazı kıvamındaydı. Tuvalete gittiğimde sıcacık aktığını hissetim de gittim tuvalete yani. kırmızı baya bi açık pembeydi ama. tekrar regl olmam herhalde 4 günde dimi. hala sıcacık bişeyler akıyo ama bu sefer su gibi.
bnm ilki de uğraştırdı 6 ay kadar hem de adetlerim düzenli 28 günde bir yani hala da öyle gerçi :):) Ne güzel. Bizimki de planlı olmuştu. aam böyle uğraştırmaımştı bzi o zaman 3 . ay gebe kalmıştım çok şükür.
inşallah öyledir. tekrar adet olmak istemiyorum. bekarken çok nadir de olsa 18 günde 1 olduğum olmuştu.Önceki adetten kalıntılar olabilir galiba ama
Ama daha yeni bitti diyorsun, içeride kalanlardır onlar takip et bakalım ne kadar devam edecekinşallah öyledir. tekrar adet olmak istemiyorum. bekarken çok nadir de olsa 18 günde 1 olduğum olmuştu.
Ben kullanmadım canım ne işe yarıyormuşKızlar aspir yağı kullanan oldu mu aranızda
Aynen canım
Aynen canım böle olunca pik ve yarın da t C den daha koyu olabilir yada silikleşirse çatlayabilirde. Bu ay genellikle bazılarında 3 gün süren yumurtlama oldu . Yarında bi bakalım silikleşirse çatlamıştır demek .
Hadi hayırlısı olsun güzel haberlerini en kısa sürede bekliyorumEbru hanim bu 3 gunu degerlendir dedi hadi hayırlısı
Ediyorum canımmm burda bekleyen herkes dualarımdaAyy ınsallah hamislerin duasi kabul olur bol bol dua edin