Merhaba ,Merhaba..
21 eylülde 3. Gün 1inci kalite 2 embriyo transferim oldu.. cuma günü kan vericem. 7. Günümden itibaren adet sancısı gibi bi ağrım var. Gögüslerim şişmişti ve acıyodu ama bugn söndüler. Olumsuz haber almaktan cok korkuyorum . Benim gbi adet sancısı yaşayan varmı. Varsa sonuclarınız ne oldu
İnsallahMerhaba ,
Hayırlı olsun inşallah olumlu olur sonucunuz.
Bu ağrılar genelde herkeste oluyor. Tutanda da tutmayanda da.
Çünkü kullanılan ilaçlar hormon içerdiği için kasıklarda ağrı ve göğüslerde şişlik yapıyor.
Hiç ağrı sızı hissetmeden de pozitif gören bir sürü insan var.
İnşallah tutunmuştur embriyolarınız
Ben de çok adet sancısı yaşıyordum, negatif oldu. Lütfen belirti aramayın ilaçlardan hepsi. Pozitif de olabilir test dışında hiç bir şey belli etmiyor. Evde varsa idrar testi yapabilirsiniz 8. Günde.Merhaba..
21 eylülde 3. Gün 1inci kalite 2 embriyo transferim oldu.. cuma günü kan vericem. 7. Günümden itibaren adet sancısı gibi bi ağrım var. Gögüslerim şişmişti ve acıyodu ama bugn söndüler. Olumsuz haber almaktan cok korkuyorum . Benim gbi adet sancısı yaşayan varmı. Varsa sonuclarınız ne oldu
Bugün 9. Günüm gece kan tahlili vermeyi düşünüyorumBen de çok adet sancısı yaşıyordum, negatif oldu. Lütfen belirti aramayın ilaçlardan hepsi. Pozitif de olabilir test dışında hiç bir şey belli etmiyor. Evde varsa idrar testi yapabilirsiniz 8. Günde.
Evet bugün varsa idrarda da kanda da çıkar. Ben ekimde adet olunca doktorla görüşüp histereskopi yaptırıcam kasımda yeniden deneyeceğim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tutmuşturBugün 9. Günüm gece kan tahlili vermeyi düşünüyoruminsallh güzel bi sonuc alırm . Siz tekrar denedinizz mi ?
Allah isteyen herkese versin insallahEvet bugün varsa idrarda da kanda da çıkar. Ben ekimde adet olunca doktorla görüşüp histereskopi yaptırıcam kasımda yeniden deneyeceğim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tutmuştur
Benimde 20 eylül de taze 2 embriyo transfer edildi. Ilk 7 8 gün adet olacakmis gibi hafif sancılar oldu. 2 gündür baya baya azaldı belirti kalmadı. Bugünde 10.gün kan vermeyi düşünüyorum bir yandan korkuyorum idrar testi 6.gunden beri hep silik çıkıyor. Herkesin Sonuçları güzel cikar insallahMerhaba..
Benimde 20 eylül de taze 2 embriyo transfer edildi. Ilk 7 8 gün adet olacakmis gibi hafif sancılar oldu. 2 gündür baya baya azaldı belirti kalmadı. Bugünde 10.gün kan vermeyi düşünüyorum bir yandan korkuyorum idrar testi 6.gunden beri hep silik çıkıyor. Herkesin Sonuçları güzel cikar insall
Nerdeyse aynı belirtileri yaşamışız bende sizden 1 gün sonra transfer olmuşum. Test sonucunuzu bana yazar mısınz lütfen.. insallah tutmustur güzel haberler alırsınızBenimde 20 eylül de taze 2 embriyo transfer edildi. Ilk 7 8 gün adet olacakmis gibi hafif sancılar oldu. 2 gündür baya baya azaldı belirti kalmadı. Bugünde 10.gün kan vermeyi düşünüyorum bir yandan korkuyorum idrar testi 6.gunden beri hep silik çıkıyor. Herkesin Sonuçları güzel cikar insallah
Aynen haber veririm size .siz kacinci günde idrarda test yaptınız çıktı mi hiçNerdeyse aynı belirtileri yaşamışız bende sizden 1 gün sonra transfer olmuşum. Test sonucunuzu bana yazar mısınz lütfen.. insallah tutmustur güzel haberler alırsınız
Ben idrar testi yapmaya cesaret edemedmAynen haber veririm size .siz kacinci günde idrarda test yaptınız çıktı mi hiç
Anladım.. bn 6.günden beri idrar testi yapıyorum hep silik çıkıyor. ınsallah güzel sonuç alıriz sizde haber verin burdanBen idrar testi yapmaya cesaret edemedmbugn kan testi yaptrmayı düşünüyorum korkuyorum olumsz olmasndan
Tamam sonuclarımı yazarız burdan . İnsallah güzel sonuclarımızıAnladım.. bn 6.günden beri idrar testi yapıyorum hep silik çıkıyor. ınsallah güzel sonuç alıriz sizde haber verin burdan
korkma hayat çok güzellll kuzummm :) inşallah tutar. tutmazsa da bidaha denersin . insanlar ne dertlerle uğrasıyor pes etmiyor. Moral bozmak yooookkk tutacak. ÖNCE İNANALIM VE DUA edelim.Ben idrar testi yapmaya cesaret edemedmbugn kan testi yaptrmayı düşünüyorum korkuyorum olumsz olmasndan
Tuttu çok şükürkorkma hayat çok güzellll kuzummm :) inşallah tutar. tutmazsa da bidaha denersin . insanlar ne dertlerle uğrasıyor pes etmiyor. Moral bozmak yooookkk tutacak. ÖNCE İNANALIM VE DUA edelim.
Yaaaaaa süperrrr kaçıncı gün embiriyosuydu? Veeeee kaçıncı gününde cıktı, transfer gününü1.gün saydın mı?Tuttu çok şükür
3. Gün embriyosuydu 2 tane transfer edildi. Transfer gününü saymadm bugn 9. Gn :)Yaaaaaa süperrrr kaçıncı gün embiriyosuydu? Veeeee kaçıncı gününde cıktı, transfer gününü1.gün saydın mı?
3. Gün embriyosuydu 2 tane transfer edildi. Transfer gününü saym
İdrar da bakmismiydin canm benimde bugün 9.gun idrarda negatif3. Gün embriyosuydu 2 tane transfer edildi. Transfer gününü saymadm bugn 9. Gn :)
İdrarda negatf cıkmıstı 8. Gün. 9. Gün kanda cıktıİdrar da bakmismiydin canm benimde bugün 9.gun idrarda negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?