- 8 Ekim 2021
- 289
- 179
- 18
Hadi ya inşallah benimde öyledir dünde bugünde idrarda negatif hepİdrarda negatf cıkmıstı 8. Gün. 9. Gün kanda cıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya inşallah benimde öyledir dünde bugünde idrarda negatif hepİdrarda negatf cıkmıstı 8. Gün. 9. Gün kanda cıktı
İlk kana karışıyo diye duymuştum. Sonra idraraHadi ya inşallah benimde öyledir dünde bugünde idrarda negatif hep
Nebileyim arkadaşlar yazıyor ya hep görmüşsün dur 3.gun embriyosu olup 7.gununde çift çizgiyi gören cokİlk kana karışıyo diye duymuştum. Sonra idrara
İlk kana karışıyo
Öyle olunca da ister istemez negatif benim diye düşünüyorumNebileyim arkadaşlar yazıyor ya hep görmüşsün dur 3.gun embriyosu olup 7.gununde çift çizgiyi gören cok
Bence herkeste cok farklı ilerliyo bu işler. Okuyoruz meraktan bakıyoruz ama canımızı sıkmamız gerekiyo bnce. Bekleyn insallah güzel sonuclanırNebileyim arkadaşlar yazıyor ya hep görmüşsün dur 3.gun embriyosu olup 7.gununde çift çizgiyi gören cok
İnşallahBence herkeste cok farklı ilerliyo bu işler. Okuyoruz meraktan bakıyoruz ama canımızı sıkmamız gerekiyo bnce. Bekleyn insallah güzel sonuclanır
Herseyin hayırlısı . Benimde 3. Gün 2 tane embriyo transfer edildi. Biri tuttu diğeri de sağlıksz gebelik oldgu için düşürülcek. Hakkımzda hayırlısıÖyle olunca da ister istemez negatif benim diye düşünüyorum
OYlemi hayırlısı olsun canm inşallahHerseyin hayırlısı . Benimde 3. Gün 2 tane embriyo transfer edildi. Biri tuttu diğeri de sağlıksz gebelik oldgu için düşürülcek. Hakkımzda hayırlısı
Nasıl yani ilaçları biraktirmisti diye hatırlıyorum tutmuş mu anlamadimHerseyin hayırlısı . Benimde 3. Gün 2 tane embriyo transfer edildi. Biri tuttu diğeri de sağlıksz gebelik oldgu için düşürülcek. Hakkımzda hayırlısı
Yok yok bıraktım. Öncesinden bahsediyorum.Nasıl yani ilaçları biraktirmisti diye hatırlıyorum tutmuş mu anlamadim
Bi tanesi tuttu benim ama sağlıksz ilerledigi için bıraktırdılar ilaçları düşsün diyeNasıl yani ilaçları biraktirmisti diye hatırlıyorum tutmuş mu anlamadim
Biri tuttu digeride sağlıksız ilerliyor die okuyunca anlayamamıştım 2 tane transfer oldugundanBi tanesi tuttu benim ama sağlıksz ilerledigi için bıraktırdılar ilaçları düşsün diye
Embriyolarm kalite olarak biraz düşük oldgu için 2 tane transfer edilmişti. Sansm yükselsin diyeBiri tuttu digeride sağlıksız ilerliyor die okuyunca anlayamamıştım 2 tane transfer oldugundan
Anladimm hayırlısı olsunYok yok bıraktım. Öncesinden bahsediyorum.
Yazınızı baştan okurken sona doğru heyecanla indim içimden umarım tutmuştur dedim ve bu yazınızı görünce çok sevindim sizin adınıza allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı kucağınıza alın inşallah. Bende adet olmayı bekliyorum dondurulmuş embriyolarımı transfer edilmesi için tedaviye başlıcam. Siz bu süreçte ekstradan yaptığınız birşey oldu muTuttu çok şükür
Sonucu güzel bitmedi maalesef. Su an düşmesini bekliyorız baska bi yere tutunmus bebek sağlıksz ilerliyo. İnanın hc yermden kalmadm yere bile egilmedim. Beslenmeme dikkat ettm. Ama kısmette yokmus.Yazınızı baştan okurken sona doğru heyecanla indim içimden umarım tutmuştur dedim ve bu yazınızı görünce çok sevindim sizin adınıza allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı kucağınıza alın inşallah. Bende adet olmayı bekliyorum dondurulmuş embriyolarımı transfer edilmesi için tedaviye başlıcam. Siz bu süreçte ekstradan yaptığınız birşey oldu mu
Sevindiğim kadar İnan şuan daha çok üzüldüm. Hiç morelinizi düşürmeyin iyi tarafından bakın hamile kalabilmişsiniz. Bu sefer olmadı belki ama doğru zamanda hayırlısıyla evladınızı kucağınıza alacaksınız. Umudumuzu morelimizi düşürmüyoruzSonucu güzel bitmedi maalesef. Su an düşmesini bekliyorız baska bi yere tutunmus bebek sağlıksz ilerliyo. İnanın hc yermden kalmadm yere bile egilmedim. Beslenmeme dikkat ettm. Ama kısmette yokmus.
Olsun diye dua ederken smdi düşsün diye ediyoruz cok zor süreçler allah yardımcımız olsunSevindiğim kadar İnan şuan daha çok üzüldüm. Hiç morelinizi düşürmeyin iyi tarafından bakın hamile kalabilmişsiniz. Bu sefer olmadı belki ama doğru zamanda hayırlısıyla evladınızı kucağınıza alacaksınız. Umudumuzu morelimizi düşürmüyoruz