Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de hep Eşif ya da Zeynep olsun isterdim kızım olursabiz de Zeynep koydukBebegimin adina karar verdik sonunda biliyorsunuz onceki isimde basima gelenleri kimseye de soylemedim ilk size söylüyorum adi Elif olucak cok sevdigim bir isimdi sizce cok eski isim gibi mi geliyor kulaga hem kuran alfabesinin ilk harfi diye sectim hem anlamindan dolayı
Bende buna benzer aldm.. Sonrası içinde kullanışlı oluyır..Babyes Laura Sırt Çantası Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ben de böyle bir çanta tercih ettim.
Bugun kontrolum var bakalım cıkacakmı sancı. Ben yurtdışında yaşıyorum doktorun ıletısım bilgileri yok malesefDoktoruna bir yazip sorsaydin belki onemlide olabilir
Allah kolaylık versin canım bebisle size iyi çalışmalar bizde başlıyoruz bu haftaGünaydın kızlar kontrolü olanlar güzel haberler alın inşallah biz yavrumla okula geldik bir iki hafta idare edicez inşallah. Durup durup okulu açtılar sağlık olsun ne yapalım bizim için doğumdan sonra izin lazım
Hangi ildesiniz acabaGünaydın kızlar
şehir Hastanesi'nde müthiş bir kalabalıkla 32. hafta raporumu almaya çalışıyorum kabus gibi başladım haftaya
Canım birşey sorcam bu gün çocuk doktoruna götürcezde sanada sormak istedim bebegim bazen kusmugunu yutar gibi oluyor yutkunursun ya hık hık diye ses geliyor hafif bi kendinden geçiyor hemen yüz üstü yapıp beline vurunca kendine geliyor arada bi oluyor neden acaba her emzirmeye gazda çıkartıyor alt ve üstenİnşallah canım
Ben iki kızım dada gitmiştim. Bunda tecrübeli olduğum için ne ebe nede ben gerek görmedik.Allah kolaylık versin canım bebisle size iyi çalışmalar bizde başlıyoruz bu hafta
Kızlar aranızda hiç Gebe Okuluna giden var mı?
Malesef çok istiyordum aslında ama pandemiden dolayı gitmedim. Hastanemin gebe okulu online eğitimleri oldu vakit buldukça onlara katılmaya çalıştımAllah kolaylık versin canım bebisle size iyi çalışmalar bizde başlıyoruz bu hafta
Kızlar aranızda hiç Gebe Okuluna giden var mı?
Ben de bugün itibariyle evden çalışmaya başladım çok iyi anlıyorum seniGünaydın kızlar Ya izne ayrıldım ya ben her sabah bugün ne yapsam ki diye kalkıyorum
Yıllarca çalışınca insan boşluğa düşüyor
Bu arada bugün 34+0 ı gördük çok şükür
Ay dogrudur canim hayirli haberlerle gel insallahBugun kontrolum var bakalım cıkacakmı sancı. Ben yurtdışında yaşıyorum doktorun ıletısım bilgileri yok malesef
Dimi ya insan boşluğa düşüyor Sonra her gün dışarı çıkıyorum diye yollarda doguracaksin diyorlar banaBen de bugün itibariyle evden çalışmaya başladım çok iyi anlıyorum seni