2021 Şubat Anneleri

Yok daha ilkinci bu ondan once 2 kaybim var kan pıhtılaşmaşı yuzunden cok korkmadan hastanede aliyom solugu cogul gebelik olursa annemin dualari galibaki kabul olcak
Hayırlısı olsun inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Sizce 1527 kan tahliliyle bebek kac haftalikdir tahminen benim kese gorundu ama kac haftalik olundugu solenmedi pek emin olamadilar bebekmi deilmi diye
Kan tahlili e göre 4 5 haftalık bebeği haftaya görürsünüz benimde aynı şekilde kaç haftalık olduğu söylenmedi bende haftaya cuma gidicem b u arada hayırlı olsun bebeğiniz

Kan tahlili e göre 4 5 haftalık bebeği haftaya görürsünüz benimde aynı şekilde kaç haftalık olduğu söylenmedi bende haftaya cuma gidicem b u arada hayırlı olsun bebeğiniz
Cok tsk ederim ben simdi birdaha gircem oltrasyona bakalim ne dicekler 48 saat sonrasi yeniden cagirdiklari icin kanda aldilar birdaha bakcaklar

İnşallah hakkında hayırlısı olur benim de 4 gün var ama zaman durdu sanki :))
Amin inşallah canım, Allah gönlüne göre versin inşallah tutmuştur bebişin Ama maalesef bende güzel haberler yok kimyasal geçiriyorum, dün gayet net pozitif gördüm bugün silikleşti ve kanamam başladı

Amin inşallah canım, Allah gönlüne göre versin inşallah tutmuştur bebişin Ama maalesef bende güzel haberler yok kimyasal geçiriyorum, dün gayet net pozitif gördüm bugün silikleşti ve kanamam başladı
Çok üzüldüm İnş önümüzdeki ay hamiş haberlerini alırız

Çok çok geçmiş olsun canım, Rabbim hayırlısını nasip etsin üzme kendini

Canim benim ben sonuclarimi aldim ve inan cok mutluyum bebekde cok ilerleme varmis 2 gun obceki kan sonucum 1527deydi simdiki sonuc 4bin kusurlerdeydi doktor buyuk ihtimal ikiz bunlar dedi 2 gun sonrasina yine cagirdilar bakalim artik
Ne güzel haber bu tebrik ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…