İnşallah hakkında hayırlısı olurAy Allah bana da bu topiğe evet şubat annesi olacağım yazmayı nasip etsin, regle 7 gün var :)
Yok daha ilkinci bu ondan once 2 kaybim var kan pıhtılaşmaşı yuzunden cok korkmadan hastanede aliyom soluguBaşka bebe var mı :)
Hayırlısı olsun inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsinYok daha ilkinci bu ondan once 2 kaybim var kan pıhtılaşmaşı yuzunden cok korkmadan hastanede aliyom solugucogul gebelik olursa annemin dualari galibaki kabul olcak
Hoşgeldiniz :) benim gibi bekleyenler çoğalıyoruzİnşallah hakkında hayırlısı olurbenim de 4 gün var ama zaman durdu sanki :))
Amin insallah tek kaylem o zaten tek bitane olsun saglikli olsun kalp atislarini duyim o bana yeterliHayırlısı olsun inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Hoşbulduk :) inşallah beklediğimiz güzel haberleri alırız hepimiz Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Hoşgeldiniz :) benim gibi bekleyenler çoğalıyoruz
Sakin olun :) dua edin bol bolAmin insallah tek kaylem o zaten tek bitane olsun saglikli olsun kalp atislarini duyim o bana yeterli
Duadan baska birsey gelmiyor zaten elimden rabbim sag saglim kucagima almayida nasip eylesin herseyim gayet normal ondan icim biraz olsun rahatSakin olun :) dua edin bol bol
Allah yardım eder
Kan tahlili e göre 4 5 haftalık bebeği haftaya görürsünüz benimde aynı şekilde kaç haftalık olduğu söylenmedi bende haftaya cuma gidicem b u arada hayırlı olsun bebeğinizSizce 1527 kan tahliliyle bebek kac haftalikdir tahminen benim kese gorundu ama kac haftalik olundugu solenmedi pek emin olamadilar bebekmi deilmi diye
Cok tsk ederim ben simdi birdaha gircem oltrasyona bakalim ne dicekler 48 saat sonrasi yeniden cagirdiklari icin kanda aldilar birdaha bakcaklarKan tahlili e göre 4 5 haftalık bebeği haftaya görürsünüz benimde aynı şekilde kaç haftalık olduğu söylenmedi bende haftaya cuma gidicem b u arada hayırlı olsun bebeğiniz
Yaz bizedeCok tsk ederim ben simdi birdaha gircem oltrasyona bakalim ne dicekler 48 saat sonrasi yeniden cagirdiklari icin kanda aldilar birdaha bakcaklar
Amin inşallah canım, Allah gönlüne göre versin inşallah tutmuştur bebişinİnşallah hakkında hayırlısı olurbenim de 4 gün var ama zaman durdu sanki :))
Yaz
Yazarim ama biraz gec olur sonuclar gec cikacak gibiYaz bizede
Hay Allah yaAmin inşallah canım, Allah gönlüne göre versin inşallah tutmuştur bebişinAma maalesef bende güzel haberler yok kimyasal geçiriyorum, dün gayet net pozitif gördüm bugün silikleşti ve kanamam başladı
Güzel haberlerini bekliyoruzCok tsk ederim ben simdi birdaha gircem oltrasyona bakalim ne dicekler 48 saat sonrasi yeniden cagirdiklari icin kanda aldilar birdaha bakcaklar
Çok üzüldüm İnş önümüzdeki ay hamiş haberlerini alırızAmin inşallah canım, Allah gönlüne göre versin inşallah tutmuştur bebişinAma maalesef bende güzel haberler yok kimyasal geçiriyorum, dün gayet net pozitif gördüm bugün silikleşti ve kanamam başladı
Çok çok geçmiş olsun canım, Rabbim hayırlısını nasip etsin üzme kendiniAmin inşallah canım, Allah gönlüne göre versin inşallah tutmuştur bebişinAma maalesef bende güzel haberler yok kimyasal geçiriyorum, dün gayet net pozitif gördüm bugün silikleşti ve kanamam başladı
Canim benim ben sonuclarimi aldim ve inan cok mutluyum bebekde cok ilerleme varmis 2 gun obceki kan sonucum 1527deydi simdiki sonuc 4bin kusurlerdeydi doktor buyuk ihtimal ikiz bunlar dedi 2 gun sonrasina yine cagirdilar bakalim artikYaz bizede
Ne güzel haber bu tebrik ederim :)Canim benim ben sonuclarimi aldim ve inan cok mutluyum bebekde cok ilerleme varmis 2 gun obceki kan sonucum 1527deydi simdiki sonuc 4bin kusurlerdeydi doktor buyuk ihtimal ikiz bunlar dedi 2 gun sonrasina yine cagirdilar bakalim artik
Tsklr darisi istiyenlerin basinaNe güzel haber bu tebrik ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?