Normal gebelik mi tüp bebek değil değil dimiTsklr darisi istiyenlerin basinadoktor buyuk ihtimal dedigine gore bende artik kendime alistiryom yavasdan ikize fazla yanilmadiklari icin doktorlar
Hayırlı olsunMerhabalarbende bu sabah çift çizgiyi gorenlerdenim ikinci bebisimiz gelecek inşallah
Teşekkürler darısı tüm isteyenlere inşallahHayırlı olsun
Tebrikler sağlıkla kucağınıza alınMerhabalarbende bu sabah çift çizgiyi gorenlerdenim ikinci bebisimiz gelecek inşallah
Hayırla sağlıkla gelsin inşallahMerhabalarbende bu sabah çift çizgiyi gorenlerdenim ikinci bebisimiz gelecek inşallah
Gönülsüz denemeyin bence ciddi bir sorun yoksaKizlar tam da bugünleri değerlendirmem gerekirken esimle aramiz açıldı Ve onu bir süre süründürmek istiyorum Ama bugün adetin 13.gunu ve bugün ve birkaç gün önemli işte Ne yapsam bilemiyorum
Yok nirmal gebelikNormal gebelik mi tüp bebek değil değil dimi
Allah gönlüne göre versinYok nirmal gebelik
Cokk sevindim m canmm rabbım hayrlısını nasıp etsın ınsCanim benim ben sonuclarimi aldim ve inan cok mutluyum bebekde cok ilerleme varmis 2 gun obceki kan sonucum 1527deydi simdiki sonuc 4bin kusurlerdeydi doktor buyuk ihtimal ikiz bunlar dedi 2 gun sonrasina yine cagirdilar bakalim artik
2 gun gecıkmeye mı 4 bın kusur cıktı canm degerınTsklr darisi istiyenlerin basinadoktor buyuk ihtimal dedigine gore bende artik kendime alistiryom yavasdan ikize fazla yanilmadiklari icin doktorlar
Yok daha benim günüm bile gecikmedi normalde adet tarihim yarin2 gun gecıkmeye mı 4 bın kusur cıktı canm degerın
Amon tsklrCokk sevindim m canmm rabbım hayrlısını nasıp etsın ıns
Amin cumlemize versinAllah gönlüne göre versin
Yaa cokk uzuldum ınss enn hayrlı zamannda tekrar nasip olurAmin inşallah canım, Allah gönlüne göre versin inşallah tutmuştur bebişinAma maalesef bende güzel haberler yok kimyasal geçiriyorum, dün gayet net pozitif gördüm bugün silikleşti ve kanamam başladı
Yok daha benim günüm bile gecikmedi normalde adet tarihim yarin
[OTE]
Yaa superr, bende 1 hafta oncesındde ogrenmıstım ucüzlerimi 3 tane oglandılar ama rabbım nasıp etmedı 12 haftada kalplerı durdu kaybettımrabbım berkese en guzel ini en hayrlısyla veersın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?