2021 Şubat Anneleri

Kizlar tam da bugünleri değerlendirmem gerekirken esimle aramiz açıldı Ve onu bir süre süründürmek istiyorum Ama bugün adetin 13.gunu ve bugün ve birkaç gün önemli işte Ne yapsam bilemiyorum

Hamileliği netleşen arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Anlaşılan topiğimizin ikiz bebeği bile olacak
Kayıp yaşayan arkadaşıma da geçmiş olsun. Dualarımız seninle inşallah bir sonraki aya isteğin gerçekleşir

Kizlar tam da bugünleri değerlendirmem gerekirken esimle aramiz açıldı Ve onu bir süre süründürmek istiyorum Ama bugün adetin 13.gunu ve bugün ve birkaç gün önemli işte Ne yapsam bilemiyorum
Gönülsüz denemeyin bence ciddi bir sorun yoksa

Canim benim ben sonuclarimi aldim ve inan cok mutluyum bebekde cok ilerleme varmis 2 gun obceki kan sonucum 1527deydi simdiki sonuc 4bin kusurlerdeydi doktor buyuk ihtimal ikiz bunlar dedi 2 gun sonrasina yine cagirdilar bakalim artik
Cokk sevindim m canmm rabbım hayrlısını nasıp etsın ıns

Amin inşallah canım, Allah gönlüne göre versin inşallah tutmuştur bebişin Ama maalesef bende güzel haberler yok kimyasal geçiriyorum, dün gayet net pozitif gördüm bugün silikleşti ve kanamam başladı
Yaa cokk uzuldum ınss enn hayrlı zamannda tekrar nasip olur

Cok uzuldum basiniz sag olsun birdaha nasip olur insallah.
Ikizler tam olarak nasil oluyo bacim brnim suan tek bitane kesem var ve hcg yuksek diye ikizdir dediler keseyi goruyoruz daha yeni 4 haftamik oldugu icin bebekler gorunmuyolar bebekler hep o kesedemi oluyo sonrami ayriliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…