• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Oluyor canım öyle iki aylık olana kadar sabredicen bizde buralarda oyleydik kaç defa gece 4 te yattığımi bilirim Allah yardımcın olsun
Amin, inşallah iki ayda biter hayırlısıyla, doktor dün 4 ay dedi
Teşekkür ederim, aylık kontrole gittik, dil bağınin küçük bir operasyonla alınması gerekliymiş 😔 peltek konuşmaya da sebep olabiliyormuş ☹️ böyle bir durum duydunuz mu?

İyiyiz canım ücretsiz iznim bitti 2 gün işe gittim hem iyi geldi hemde aklım çocuklarda kaldı hastalardı. Ama beklediğimden iyi durmuşlar şimdilik yıllık iznimi de aldım ondan sonra temelli başlarım herhalde. Siz napıyorsunuz ? 😊
Ne güzel maşallah kim bakıyor annen mi🥰 ben ücretsize ayrıldım, uykusuzluk yine zorluyor sabrımı. Onun haricinde iyi sayılırız😅 dişleri zor çıkarıyor gece uyanmayan çocuk emmeye kalkıyor artık, bi de koynumda yatacak😅 istemediğim şeyler yine geldi beni buldu🤪

Bebişle uğraşyrm ben.. Çoktandır girmemiştim buraya.. Diş süreci yıprattı vallahi.. 4 dişli şimdi :) sizler nasılsınız napıonuz
Analığımı sorguluyorum hergün iki veledimle🤪Bebeğinin kilosu iyi hatta maşşalah dediklerimizden öncelikle😅 8.5 aylık benimki de o kiloda. Devlet aşısı yok bir yaşa kadar🤗 benimki de ikili ikili çıkarıyo, 5. Ve 6.yı çıkarıyo.

Ne güzel maşallah kim bakıyor annen mi🥰 ben ücretsize ayrıldım, uykusuzluk yine zorluyor sabrımı. Onun haricinde iyi sayılırız😅 dişleri zor çıkarıyor gece uyanmayan çocuk emmeye kalkıyor artık, bi de koynumda yatacak😅 istemediğim şeyler yine geldi beni buldu🤪
Annem baktı da canım perti çıktı şekeri var hergün biri geldi yanına bana çalış çalış diyordu iyi oldu sana diyorum 😀 maşallah ne güzel çıkarmış dişleri bizde daha hiç yok 🤦🏼‍♀️ Şöyle bir yürüseler seninde kolaylar canım en azından birlikte oyun oynarlar . Senin 2 yıl ücretsiz hakkın dimi ?

Bizim her saat başı kalkıyor🥺 emzrmeden uyutamıyorum. Uykuszlktan öleceğim. Ğst dişler geliyor bizim de. Emeklediğimiz içinde peşinde fır dönüp duruyorum bend e

Annem baktı da canım perti çıktı şekeri var hergün biri geldi yanına bana çalış çalış diyordu iyi oldu sana diyorum 😀 maşallah ne güzel çıkarmış dişleri bizde daha hiç yok 🤦🏼‍♀️ Şöyle bir yürüseler seninde kolaylar canım en azından birlikte oyun oynarlar . Senin 2 yıl ücretsiz hakkın dimi ?
Allah yardımcısı olsun esas maratonu yeni başlıcak😅Valla benimki hala oturan boğa,. Hiç istifini bozup ayaklanmaya niyeti yok. Karın üstü koyduğumda emekliyor, ama henüz kendi kendine tutunup kalkmaya başlamadı ya da oturmaya🤪 abla elmyra canım kardeşim derken dişler sıkılı🙈
Dişleri ne kadar geç o kadar iyi üzülme. kızım erken çıkardı bi tane sağlam diş yok🤗 2 yıl evet şimdilik 1 yıl kullanıcam duruma göre 2ye çıkarıcam.

Bizim her saat başı kalkıyor🥺 emzrmeden uyutamıyorum. Uykuszlktan öleceğim. Ğst dişler geliyor bizim de. Emeklediğimiz içinde peşinde fır dönüp duruyorum bend e
Her saat başı da çokmuş yaw. Gece maması denedim belki uzun uyur diye, işe yaramadı, diş huysuzluğu olduğu için😒

Selam anneler, biz soğuk alginligiyla boğuşuyoruz 2 gündür. Çok şükür atesimiz yok. Burun tıkalı, süt emmeye çalışıyor ememiyor. Burnunu serum fizyolojik açmaya çalışıyorum tam bir çile. Burnunu sildirmiyor bile. 8 ayımız 1 hafta geçti bizimde.dislerimiz hala yok 🙊sürekli biryerden tutunup ayağa kalkıyor, tek elini bırakıyor, ikincinci elinide bırakınca pat düşüyor popo ustu😂 insan çalışma hayatında olunca özlüyor, 1 yaşında bende çalışmaya devam diye düşünüyorum bakalım iyi bir bakıcımiz var bakalım aklımda inşallah olurda gönül rahatlığıyla ise baslarim

Amin, inşallah iki ayda biter hayırlısıyla, doktor dün 4 ay dedi
Teşekkür ederim, aylık kontrole gittik, dil bağınin küçük bir operasyonla alınması gerekliymiş 😔 peltek konuşmaya da sebep olabiliyormuş ☹️ böyle bir durum duydunuz mu?
Evet canım duydum Allah başka dert vermesin sıkma canını gaz olayı biraz sürer de uykuları zamanla düzene girer.hepsi gelip geçiyor üzme kendini bebisinle zamanın keyfini çıkar🙃

Allah yardımcısı olsun esas maratonu yeni başlıcak😅Valla benimki hala oturan boğa,. Hiç istifini bozup ayaklanmaya niyeti yok. Karın üstü koyduğumda emekliyor, ama henüz kendi kendine tutunup kalkmaya başlamadı ya da oturmaya🤪 abla elmyra canım kardeşim derken dişler sıkılı🙈
Dişleri ne kadar geç o kadar iyi üzülme. kızım erken çıkardı bi tane sağlam diş yok🤗 2 yıl evet şimdilik 1 yıl kullanıcam duruma göre 2ye çıkarıcam.
İyiymiş evde ne kadar bebeklerle dursak kardır emerken bırakmak çok zor geliyor insana 😥 senin kız fena oğlanı elinde oynatacak benim büyük arada kardeşini dürtüyor ağlayınca kendi korkuyor anne al bunu diyor 😂 sırayla hepsini yapıyorlar sanki program yüklü gibi birkaç haftaya tırmanmaya başlar

Merhaba şubat anneleri, bende mart anneleri grubundayım. Umarım hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz. Aranızda detaylı ultrasona gidenler vardır diye buraya sormak istedim. Ankara içinde memnun kaldığınız önerebileceginiz detaylı ultrason için doktor var mı? Ben normalde liv hospital'a kontrollere gidiyorum ama kendi doktorum perinatolog olmadığı için aynı hastanede başka bir doktora yönlendirdi. Yine de önerebileceginiz bir doktor varsa sevinirim🥰

H heyecanli_anneee canım hayırlı olsun işe başlıyorsun sanırım kolaylıklar diliyorum
Herkes yoğunluktan yazamaz oldu özlemiyor da değilim bir mesai idi bazen buraya bakmak takip etmek.. umarım herkes için hersey yolundadır.
Ben uykusuz anne moduna devam gece sürekli uyanıyor bebiş 8 ay bitti ancak gece uyanmalar arttı şaka gibi allahtan sınıflarım iyi o biraz beni motivasyon ediyor. Kilo asla veremiyorum. Hamikelikte az kilo aldım ıyiki yoksa halim haraptı😅

H heyecanli_anneee canım hayırlı olsun işe başlıyorsun sanırım kolaylıklar diliyorum
Herkes yoğunluktan yazamaz oldu özlemiyor da değilim bir mesai idi bazen buraya bakmak takip etmek.. umarım herkes için hersey yolundadır.
Ben uykusuz anne moduna devam gece sürekli uyanıyor bebiş 8 ay bitti ancak gece uyanmalar arttı şaka gibi allahtan sınıflarım iyi o biraz beni motivasyon ediyor. Kilo asla veremiyorum. Hamikelikte az kilo aldım ıyiki yoksa halim haraptı😅
Sağol canım 25 inde tamamen başlıyorum inşallah ☺️ Hepimizde öyle oldu uykular bölünmeye başladı bizde sık sık uyanıyoruz bide baya hasta oldu küçüğüm onunla uğraşıyorum iyiki yıllık iznimi almışım . Nasıl sen kolayladın mı ?

Napıyorsunuz kızlar nasıl gidiyor bebelerle hayat
Buralar çok sessizleşti😅 insanbuL insanbuL I insaatci M manifestoo seyyav seyyav H heyecanli_anneee huhuww...
Bu kadar yıpratıcı olacağını bilseydim sanırım asla 2. Çocuk düşünmezdim çökmüş durumdayım 31 Ağustosta iş başı yaptım 2 haftadır berbat insanlarla çalışıyorum süt iznimş rahatça kullanamıyorum, mobing var😏 bebeğim gelince bir yapışıyor ayrılmıyor, gece meme ağzında uyuyor kaç kere kalktığını sayamıyorum artık

Back