• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Merhaba Şubat anneleri,
Bugün bebeğimi 4. ay kontrolüne götürdüm ve sadece 200 gr aldığını gördüm çok moralim bozuldu. Bütün ay memme reddiyle uğraşmıştık zaten. Sadece uykuluyken emiyordu. Doktorumuz kilosunun az olduğunu kaşık mamalara veya devam sütüne geçmemiz gerektiğini söyledi (üstünde 4 ay yazanlardan alacakmışız). Böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda? doktorlarınız nasıl bir yol izledi? İlk iki ay birer kilo 3. ay 850 gr almıştı bebeğim. Mamaya başlarsam memeyi tümden bırakır mı diye de korkuyorum açıkcası.
Doktor önerisi ile ilerlemek çok mantıklı. Meme reddi yaşadım bir süre ben de, ben bebek bisküvisi kullanmıştım (hero baby organik bebek bisküvisini kendi sütümle yapıyordum. Mineral-vitamin oranı iyiydi, besleyicilik ve tok tutma açısından çok iyi, bir de organik ve katkısız olduğu için içim rahattı biraz), kilo alımı o şekilde normale döndü. Ek gıda sürecine başlamıştık direkt biz.

Amin Allah razı olsun kızlar. 🙏Korona mı grip mi F fatosayk ? geçmiş olsun, çabuk geçer inşallah canım. Rabbim şifa versin.
Covid olmuşum.😭 Bugün biraz daha iyiyim. Evde 3 cocuk da var. Çok şükür bende bir sıkıntı oldu. Hayatım boyunca böyle kötü olmamıştım. Ne illet birşeymis.işe başlayınca aşımı yaptırırım demistim, çocuklardan biri tasiyicilik yaptı sanırım

Covid olmuşum.😭 Bugün biraz daha iyiyim. Evde 3 cocuk da var. Çok şükür bende bir sıkıntı oldu. Hayatım boyunca böyle kötü olmamıştım. Ne illet birşeymis.işe başlayınca aşımı yaptırırım demistim, çocuklardan biri tasiyicilik yaptı sanırım
Çok geçmiş olsun, bu son varyant hızlı yayılıyor ve sinsice. Kötüleşirsen git hastaneye🙏

Günaydın kızlar.. Size bir sorum olacaktı. 1 haftadır kızım, en az bin defa uyanıyo ve gece geç yatıyor asla uyumak istemiyor.. Uyuduğunda ise yetmezmiş gibi her bi 10 dakika sonra uyanıyo mızmızlanıyor yada ağlıyo emzirerek sakinleştiriyorum.. Ve memede kalmak istiyor her gece böyle valahi kafayı yicem ya bugun tam 9 aylik oldu.. geçici midir bu durum benim gibi olan var mı

Günaydın kızlar.. Size bir sorum olacaktı. 1 haftadır kızım, en az bin defa uyanıyo ve gece geç yatıyor asla uyumak istemiyor.. Uyuduğunda ise yetmezmiş gibi her bi 10 dakika sonra uyanıyo mızmızlanıyor yada ağlıyo emzirerek sakinleştiriyorum.. Ve memede kalmak istiyor her gece böyle valahi kafayı yicem ya bugun tam 9 aylik oldu.. geçici midir bu durum benim gibi olan var mı
Aciktigi için uyanıyordur canım karnını gün içinde iyice doyuruyor musun

Aciktigi için uyanıyordur canım karnını gün içinde iyice doyuruyor musun
Tabiki canım hatta kusuyor yani çok yediği zaman.. Zaten bu ay çok iştahsızdı püre filan yapıyordum asla ağzını açmıyordu. Ben de mecburen kendi yaptığım katı gıdadan veriyorum makarna, çorba o tarz şeyler yiyor.

Günaydın kızlar 9 aylık aşısı yaptıran var mı.. En son 6 aylıkken aşı yaptırmıştık.. 9 ayda gel demişti hemşire

Günaydın kızlar 9 aylık aşısı yaptıran var mı.. En son 6 aylıkken aşı yaptırmıştık.. 9 ayda gel demişti hemşire
Bana da corona nedeniyle kızamığı 9. Ayda Yapıyoruz artık demişti. Ama henüz çağırmadı belki de ay bitimi arayacaktır bilemedim. Şehir dışında olduğumdan üstüne de düşmedim.

bu durum hala dvm ediyormu😳
Evet maalesef ya hatta o mesajın üstüne daha da kötüleşti 😭 geceleri uyanıp oturuyor uyumak bilmiyor
Benim çocuklarım da hasta 10 gün oldu, ateş, öksürük yok, burunları akıyor, o yüzden sadece serum fizyolojik kullandım. Sağlık ocağına göstermiştim hastalığın başında. Annemi kaybettim, Trabzona geldim herhalde hava değişimi de uzamasına sebep oldu. Bu ara ciddi bi salgın var.
Canım benim başın sağolsun. Allahım mekanını cennet eylesin. 🤲Ailene ve sana sabırlar versin
Cnm çok geçmiş olsun. Eşimde çocuklarda bi şey yok değil mi? Umarım daha iyisindir
Aynı durumdayım ben eğitim verim düzene binsin isterken daha da berbat bi hal aldı durum.

Evet maalesef ya hatta o mesajın üstüne daha da kötüleşti 😭 geceleri uyanıp oturuyor uyumak bilmiyor

Canım benim başın sağolsun. Allahım mekanını cennet eylesin. 🤲Ailene ve sana sabırlar versin

Cnm çok geçmiş olsun. Eşimde çocuklarda bi şey yok değil mi? Umarım daha iyisindir

Aynı durumdayım ben eğitim verim düzene binsin isterken daha da berbat bi hal aldı durum.
Ylniz degilsin😊 hatta bugun.eczaneye sorduk dis cikarmadan dedi direk. Damla versekmi diye dusunduk.coxugun beynini uyusturuyo diye uyku damlasi tavsiye etmedi.

Selam herkese, çok giremiyorum buraya bugun bir bakayim dedim. Herkes uykulardan ve dişten şikayetçi sanırım. Biz de öyle. 10 gün sonra 10 aylik olacak oğlum. 7 dişimiz var biri de yolda. Habire mememi isiriyor. Gece ve özellikle sabaha karşı sürekli uyaniyor emiyor. Ekim ayında hem grip hem de nezle oldu. Çok kötüydü hem istahi hem de uykusu. Neyse ki gecti. Ablasi okula gidiyor ondan bulaştı sanirim.
Günde 3 ana öğün, 1 ara öğün yiyor. Kendi yiyemiyor henüz. Bir de su içmeye alistiramadım. Çok az kaşıkla içiyor. Öyle olunca da gündüz sık emiyor. Susadiginda gelip yapışıyor bana.
Emekliyor, ayağa kalkıyor, sıralıyor koltuklarda. Hic yalniz bırakamıyorum odada. Yemek ve temizlik zorlaşti iyice.
Bizden haberler böyle, hepinize sağlık sihhat afiyet ve huzur diliyorum ...bebisleri operim

Back