Canim çok sevindim saglikla kucağına al inşallahGüzel annelerim, Hatırlarsınız beni, hamile olduğumu yazmıştım size.. Bugün cinsiyet öğrendik.. Cennette melek kizim var şimdi de bi Oğlumuz olucak inşallah.. Dualarınızda bana da yer verin sağlıkla kucagima alayım oğlumu
Benimki tembel bi topalak oldu ya,Selam güzel anneler. Bizde 7 aylık olduk şükür. Dişler ortada yok halaoluncada düşünemiyorum.. Çok şükür anne sütü alıyoruz. Bizimkide çok hareketli, artık kucakta taşımak işkence gibi olduğu için örümcek aldım. Uçarak gidiyor. Ev temizliğini de imkanı olan varsa robot süpürge tam bir kurtarıcı. Önceden yere parçacıklar düşse çok sinirim bozulurdu, makineyi çıkar uğraş. Şimdi telefondan kumandayla robot istediğin odaya gidip temizliyor. Yumurtayı sevmiyor benim ufaklık, kahvaltı alternatifleri olan var mı?Ücretiz izne ayrıldım. 1 yaşına kadar yanındayım oğlusun. İnşallah bütün bebişler ve anneler iyidir.
Tarif için çok teşekkür ederim.orumcegu ilk cocugumda kullandım (kiz). 2.cocumda kullanmadım (erkek). Bunda oğlum çok hareketli, sürekli kucak istiyor, kullanıyorum ama günlük en fazla toplamda 40 dakika bile durmuyordu.63 lere kadar düştüm kilo daBenimki tembel bi topalak oldu ya,canının istediği oyuncağa objeye emekliyor o kadar. Örümcek var, ama erkek bebeğe tavsiye edilmediğinden henüz kullanmaya cesaret edemedim. Tutayım kollarından ayakta dursun istiyor. Ben de cuma günü ücretsize ayrılıyorum bir yaşa kadar sonrası Allah Kerim.
VİTALKÖY on Instagram: “reposted from @babykitchenn Karabuğday Unlu Pankek +7 ay Az malzemeli, çok pratik, sağlıklı bir pankek tarifi hazırladık. Ayına uygun…” güzel tarifler var şimdilik bunu denedim.
Kilo verme durumu ne oldu canım ulaştın mı hedefe. Ben 72de bıraktım grubu köyde yapamadığım için.
Merhaba ne güzel 65 'e düşmüşsün. Ben de 80 den 75 e düşmüştüm tekrar 77 oldum. Devam edemedim yazın diyete. Oğlum 7 aylik oldu 26 Agustosta. Emekliyor, bıraktığım yerde bulamıyorum. Yemek konusu bizim de öyle yemeği sıkıntılı. Sebze püresi şeklinde yemiyor. Habire degisik bir sey deneyip bulmaya çalışıyorum. Mücver deniyorum, yoğurtlu deniyorum. Bizim yediğimiz gibi yapıp ezip veriyorum falan...pek yemiyor ama...Tarif için çok teşekkür ederim.orumcegu ilk cocugumda kullandım (kiz). 2.cocumda kullanmadım (erkek). Bunda oğlum çok hareketli, sürekli kucak istiyor, kullanıyorum ama günlük en fazla toplamda 40 dakika bile durmuyordu.63 lere kadar düştüm kilo datatile gittim geldim normal olarak koruyamadım şuan 65 lerdeyim
Merhaba canım.benim de ilk ücretsiz iznim bitiyor ay sonuna. 2. ücretsiz iznimi alacağım. Hepimize kolay gelsinBenimki tembel bi topalak oldu ya,canının istediği oyuncağa objeye emekliyor o kadar. Örümcek var, ama erkek bebeğe tavsiye edilmediğinden henüz kullanmaya cesaret edemedim. Tutayım kollarından ayakta dursun istiyor. Ben de cuma günü ücretsize ayrılıyorum bir yaşa kadar sonrası Allah Kerim.
VİTALKÖY on Instagram: “reposted from @babykitchenn Karabuğday Unlu Pankek +7 ay Az malzemeli, çok pratik, sağlıklı bir pankek tarifi hazırladık. Ayına uygun…” güzel tarifler var şimdilik bunu denedim.
Kilo verme durumu ne oldu canım ulaştın mı hedefe. Ben 72de bıraktım grubu köyde yapamadığım için.
Yok canım benim kızda emeklemiyor ama yurutecte gidiyor oturuyor her bebek farklıdır böyle dusunupte canını sıkmaIyi geceler arkadaslar benim bebeğim yarın 7 aylık olacak ama hâlâ emeklemiyor herkeze gülen uzun uzun gözlerime bakan bir bebek ama beni gördüğünde heycanlandığında ellerini çırpıyorotizim değildir dime çokk korkuyorum
İnsallah sağolun tesekkür ederim bi nebze rahatladımYok canım benim kızda emeklemiyor ama yurutecte gidiyor oturuyor her bebek farklıdır böyle dusunupte canını sıkma
Gazdan olabilir canimMerhaba arkadaşlar, 1 aylık bebeğim baştan beri anne sütü ve mama kullanıyor, son 3_4 gündür , mamayı içerken ağlıyor, zorla veriyoruz, ama normalde aynı markayı hemen içerdi, sonradan böyle olması garip diil mi? Aslinda aç, parmaklarını emiyor, ağlıyor ama mamaya neden böyle yapıyor, sütümü de şapur şupur içtiği yok ki zaten 30 CC çıkıyor, gazdan mi mamadan mi ama memeyi istediği için olamaz sanırım
Bence de gazdan, peki bu gaz gece gündüz mu olur, gece nerdeyse hiç bu kadar bagirmiyor ama yine uyumuyor doğru dürüst gece gündüz , doktor hemen anlar zaten gazlı bebek mi diyeGazdan olabilir canim
Oluyor canım öyle iki aylık olana kadar sabredicen bizde buralarda oyleydik kaç defa gece 4 te yattığımi bilirim Allah yardımcın olsunBence de gazdan, peki bu gaz gece gündüz mu olur, gece nerdeyse hiç bu kadar bagirmiyor ama yine uyumuyor doğru dürüst gece gündüz , doktor hemen anlar zaten gazlı bebek mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?