Amin, inşallah iki ayda biter hayırlısıyla, doktor dün 4 ay dediOluyor canım öyle iki aylık olana kadar sabredicen bizde buralarda oyleydik kaç defa gece 4 te yattığımi bilirim Allah yardımcın olsun
İyiyiz canım ücretsiz iznim bitti 2 gün işe gittim hem iyi geldi hemde aklım çocuklarda kaldı hastalardı. Ama beklediğimden iyi durmuşlar şimdilik yıllık iznimi de aldım ondan sonra temelli başlarım herhalde. Siz napıyorsunuz ?Napıyorsunuz kızlar nasıl gidiyor bebelerle hayat
Buralar çok sessizleştiinsanbuL I insaatci M manifestoo seyyav H heyecanli_anneee huhuww...
Napıyorsunuz kızlar nasıl gidiyor bebelerle hayat
Buralar çok sessizleştiinsanbuL I insaatci M manifestoo seyyav H heyecanli_anneee huhuww
Bebişle uğraşyrm ben.. Çoktandır girmemiştim buraya.. Diş süreci yıprattı vallahi.. 4 dişli şimdi :) sizler nasılsınız napıonuzNapıyorsunuz kızlar nasıl gidiyor bebelerle hayat
Buralar çok sessizleştiinsanbuL I insaatci M manifestoo seyyav H heyecanli_anneee huhuww...
Ne güzel maşallah kim bakıyor annen miİyiyiz canım ücretsiz iznim bitti 2 gün işe gittim hem iyi geldi hemde aklım çocuklarda kaldı hastalardı. Ama beklediğimden iyi durmuşlar şimdilik yıllık iznimi de aldım ondan sonra temelli başlarım herhalde. Siz napıyorsunuz ?
Analığımı sorguluyorum hergün iki veledimleBebişle uğraşyrm ben.. Çoktandır girmemiştim buraya.. Diş süreci yıprattı vallahi.. 4 dişli şimdi :) sizler nasılsınız napıonuz
Annem baktı da canım perti çıktı şekeri var hergün biri geldi yanına bana çalış çalış diyordu iyi oldu sana diyorumNe güzel maşallah kim bakıyor annen miben ücretsize ayrıldım, uykusuzluk yine zorluyor sabrımı. Onun haricinde iyi sayılırız dişleri zor çıkarıyor gece uyanmayan çocuk emmeye kalkıyor artık, bi de koynumda yatacak istemediğim şeyler yine geldi beni buldu
Bizim her saat başı kalkıyorNe güzel maşallah kim bakıyor annen miben ücretsize ayrıldım, uykusuzluk yine zorluyor sabrımı. Onun haricinde iyi sayılırız dişleri zor çıkarıyor gece uyanmayan çocuk emmeye kalkıyor artık, bi de koynumda yatacak istemediğim şeyler yine geldi beni buldu
Allah yardımcısı olsun esas maratonu yeni başlıcakAnnem baktı da canım perti çıktı şekeri var hergün biri geldi yanına bana çalış çalış diyordu iyi oldu sana diyorummaşallah ne güzel çıkarmış dişleri bizde daha hiç yok Şöyle bir yürüseler seninde kolaylar canım en azından birlikte oyun oynarlar . Senin 2 yıl ücretsiz hakkın dimi ?
Her saat başı da çokmuş yaw. Gece maması denedim belki uzun uyur diye, işe yaramadı, diş huysuzluğu olduğu içinBizim her saat başı kalkıyoremzrmeden uyutamıyorum. Uykuszlktan öleceğim. Ğst dişler geliyor bizim de. Emeklediğimiz içinde peşinde fır dönüp duruyorum bend e
Evet canım duydum Allah başka dert vermesin sıkma canını gaz olayı biraz sürer de uykuları zamanla düzene girer.hepsi gelip geçiyor üzme kendini bebisinle zamanın keyfini çıkarAmin, inşallah iki ayda biter hayırlısıyla, doktor dün 4 ay dedi
Teşekkür ederim, aylık kontrole gittik, dil bağınin küçük bir operasyonla alınması gerekliymişpeltek konuşmaya da sebep olabiliyormuş böyle bir durum duydunuz mu?
Amin çok sağolEvet canım duydum Allah başka dert vermesin sıkma canını gaz olayı biraz sürer de uykuları zamanla düzene girer.hepsi gelip geçiyor üzme kendini bebisinle zamanın keyfini çıkar
İyiymiş evde ne kadar bebeklerle dursak kardır emerken bırakmak çok zor geliyor insanaAllah yardımcısı olsun esas maratonu yeni başlıcakValla benimki hala oturan boğa,. Hiç istifini bozup ayaklanmaya niyeti yok. Karın üstü koyduğumda emekliyor, ama henüz kendi kendine tutunup kalkmaya başlamadı ya da oturmaya abla elmyra canım kardeşim derken dişler sıkılı
Dişleri ne kadar geç o kadar iyi üzülme. kızım erken çıkardı bi tane sağlam diş yok2 yıl evet şimdilik 1 yıl kullanıcam duruma göre 2ye çıkarıcam.
Sağol canım 25 inde tamamen başlıyorum inşallahH heyecanli_anneee canım hayırlı olsun işe başlıyorsun sanırım kolaylıklar diliyorum
Herkes yoğunluktan yazamaz oldu özlemiyor da değilim bir mesai idi bazen buraya bakmak takip etmek.. umarım herkes için hersey yolundadır.
Ben uykusuz anne moduna devam gece sürekli uyanıyor bebiş 8 ay bitti ancak gece uyanmalar arttı şaka gibi allahtan sınıflarım iyi o biraz beni motivasyon ediyor. Kilo asla veremiyorum. Hamikelikte az kilo aldım ıyiki yoksa halim haraptı
Bu kadar yıpratıcı olacağını bilseydim sanırım asla 2. Çocuk düşünmezdim çökmüş durumdayım 31 Ağustosta iş başı yaptım 2 haftadır berbat insanlarla çalışıyorum süt iznimş rahatça kullanamıyorum, mobing varNapıyorsunuz kızlar nasıl gidiyor bebelerle hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?