- 13 Mart 2019
- 12.771
- 40.969
Ben geçen gün kotondan biseyler aldım çok uygundu fiyatları bak istersen
Gecen hafta 44 gunlukken yaptırdık neden onermedi acaba bisey söyledi mi hastaneden çıkarken çocuk doktoruda bana sünnetini yaptirin bebekken tavsiye ediyoruz ama lazerli olmasın dedi
Evet bizdede aynisi oldu sünnet olunca daha bi tazyikli işemeye basladi ilk oglum 5 yaşında onu yaptirmamistik bebekken şimdi nasıl yaptircaz onu dusunuyoruz
Benim bebeğime şuan 9 ay oluyo diğerleri minnacıkbiraz daha büyüsün alcam ben de
Benim doktorum önermiyor korse kasları tembellestiriyor dedi. Eğer spor yapmiyorsan iyi birşey değil dedi
Arkadaşlar merhaba aranızda sünnet yaptıranlar karton bardak kordunuz mu direk bezi mi kapattınız kantaron yağı süreniniz oldu mu bide
Aynen öyle fazlalık deriyi yukarı alıyor ve lazer cihazdır yakarak kesiyor, kokuyu hatırlıcam hep. Opr. Dr. Salih selman yaptı Sünneti. Allta bi dikiş vardı bir aya düşer dedi ama 2 haftada düştü, iz de kalmadı. Ama burda başka Bi arkadaş daha yaptırdı onun bebrğinde dikiş yokmuş, herhalde bebeği daha ufaktı benimkinden o yüzden dikiş atılmamış olabilir.
Bişey demedi önermemesiyle ilgili bilemiyorumBen geçen gün kotondan biseyler aldım çok uygundu fiyatları bak istersen
Gecen hafta 44 gunlukken yaptırdık neden onermedi acaba bisey söyledi mi hastaneden çıkarken çocuk doktoruda bana sünnetini yaptirin bebekken tavsiye ediyoruz ama lazerli olmasın dedi
Evet bizdede aynisi oldu sünnet olunca daha bi tazyikli işemeye basladi ilk oglum 5 yaşında onu yaptirmamistik bebekken şimdi nasıl yaptircaz onu dusunuyoruz
Calpol verebilirsin. Ilık su tut vücuduna soğuk değil. Biz de aşı olduk. Ilık suyu beze batırıp bezi diz kasık koltuk altına koyabilirsin. Üstünü ince giydir. Oda sıcaklığını düşürKızlar bugun 2. Ay aşılarımızı oldıuk şimdi bebeğin atesi 38.1 ne yapmam gerekiyor telaş yaptım biraz
Civilden aldım ben birkaç şey. Grçen e bebek indirimdeydiTamam canım sağol bakarım kotona, lcw ye baktım çok pahalı geldi bide hiç istediğim gibi yok yaa ben açık renk ve sade şeyler seviyorum genelde hep koyu üretim ve canavar resimliben bebeklerde siyah yada çok karışık desenli şeyleri sevmiyorum ama tabi zevk meselesi
Evet aynen sünnet sonrası baya fışkırtıyodu hatta annem dedi çocuk rahatladı sanki öncesinxe bezleri hep hafiftibiz yaptırırken 5 6 aylık bebeklerdr vardı onlar daha çok huzursuz oldular büyüdükçe zorlaşıyor malesef
Bizimki kız ama nasıl kızz aboooŞubat bebekleri hep erkek galiba :)
İnstagtamdann randecu alınca iletişim numaramız yoktu onlarda şimdi tekrar deneyeceğimAa kötü olmuş, haber verselerdi keşke.
Benim izlediğim videoda da dikiş yoktu bende büyük oğlumu öyle yaptiriyim diye düşünmüştüm hangi şehirde doktorunuzAynen öyle fazlalık deriyi yukarı alıyor ve lazer cihazdır yakarak kesiyor, kokuyu hatırlıcam hep. Opr. Dr. Salih selman yaptı Sünneti. Allta bi dikiş vardı bir aya düşer dedi ama 2 haftada düştü, iz de kalmadı. Ama burda başka Bi arkadaş daha yaptırdı onun bebrğinde dikiş yokmuş, herhalde bebeği daha ufaktı benimkinden o yüzden dikiş atılmamış olabilir.
Kotonda biraz büyük al alırsan ama 10 mart doğumlu oğlum 3 6 Ay aldım 4 5 aylıga kadar giyer en fazlaTamam canım sağol bakarım kotona, lcw ye baktım çok pahalı geldi bide hiç istediğim gibi yok yaa ben açık renk ve sade şeyler seviyorum genelde hep koyu üretim ve canavar resimliben bebeklerde siyah yada çok karışık desenli şeyleri sevmiyorum ama tabi zevk meselesi
Evet aynen sünnet sonrası baya fışkırtıyodu hatta annem dedi çocuk rahatladı sanki öncesinxe bezleri hep hafiftibiz yaptırırken 5 6 aylık bebeklerdr vardı onlar daha çok huzursuz oldular büyüdükçe zorlaşıyor malesef
Benim izlediğim videoda da dikiş yoktu bende büyük oğlumu öyle yaptiriyim diye düşünmüştüm hangi şehirde doktorunuz
Kotonda biraz büyük al alırsan ama 10 mart doğumlu oğlum 3 6 Ay aldım 4 5 aylıga kadar giyer en fazla
Sünnet işi oyle malesef ilk oğlum olmadi olmicwm diyo şimdi onuda yaptircaktim kardeşi olurken 4 ve 6 yas arası onerilmiyomus o yüzden seneye kaldı şuan 5 yasinda
Benim beybiyle aynılar kaç kilo annesi bizim oğlanda 3-6 giyiyorBenimde 19 Şubat doğumlu oğlum şimdi 3 6 aylıklar tam oluyorevet büyük almam lazım
2 aylık kontrolünde 6 600 dü canım şimdi 7 olmuştur belkideBenim beybiyle aynılar kaç kilo annesi bizim oğlanda 3-6 giyiyor
Biz bugün 6.200 olduk teyzesi boyu 63cm ...seninki topidik uykuları nasıl bu ara? Biz sanki ataktayiz gibi2 aylık kontrolünde 6 600 dü canım şimdi 7 olmuştur belkidesenin oğlan kaç kilo
O zaman sen 6 9 aylik alBenimde 19 Şubat doğumlu oğlum şimdi 3 6 aylıklar tam oluyorevet büyük almam lazım
Biz bugün 6.200 olduk teyzesi boyu 63cm ...seninki topidik uykuları nasıl bu ara? Biz sanki ataktayiz gibi
O zaman sen 6 9 aylik al