2021 Şubat Anneleri

Biz hala sarılık bekliyoruz

Benim doktorum önermiyor korse kasları tembellestiriyor dedi. Eğer spor yapmiyorsan iyi birşey değil dedi

Benim bebeğime şuan 9 ay oluyo diğerleri minnacık biraz daha büyüsün alcam ben de

Boyu kaç?

Ya işte cehalet anlatamıyorsun bunu. Zaten dinen haram olan birşey de şifa içinse haram olmuyor ama ilim bilim bazılarına ters geliyor

Arkadaşlar merhaba aranızda sünnet yaptıranlar karton bardak kordunuz mu direk bezi mi kapattınız kantaron yağı süreniniz oldu mu bide

Havalar güzelleşiyor, güneş gördükçe biter annesi. Herhalde anne sütü kaynaklı sizin sarılık da.
Maalesef üniversite hastanesinde tüm tetkikler yapıldı tek suçlu anne sütü bulundu dediğin gibi üç gündür Güneşli havalarda dışarı çıkıyoruz ve galiba artık gözlerindeki de gitti. Son bir ölçüm yapılacak nasipse ondan sonra sünnet düşünüyoruz. Sizin uyuşturma nasıl oldu acaba?

Arkadaşlar merhaba aranızda sünnet yaptıranlar karton bardak kordunuz mu direk bezi mi kapattınız kantaron yağı süreniniz oldu mu bide
O olay genelde dönebilen bebekler için diye biliyorum ki bezdeki bebeklere gerek yok diyor doktorlar ... Kantaron yağı markası da ogrenirsek iyi olur

Hiçbir şey koymadım, direk bezi kapattım. Papatya suyunu sırıngaya koyup pipiye damlattım, 10 dk sonra aynı şekilde kantoronu damlattım.
Lokal yapıldı ve rahat geçti.

Bize de bi cerrah önermemişti dünyaya alışsın demişti ama 4 aydan sonra genel uyutuyolarmış öyle istemediğim için dün gittik başka bi cerraha bugün sünnetini yaptırdık inşallah çabuk iyileşir

Kızlar bu sağ memelerde ne var bilmiyorım ama benimde doğumdan beri hep daha az süt oluyor onda ama bende dediğin gibi hep emziriyorum sağıda genelde sırayla veriyorum
Demek yalnız değilim Ben de emziriyorum ama sağ memeyi artık sündürmeye başladı tamamen emmiyor artık Sonra hep solu vermek zorunda kalıyorum. Pompa mı yapsam dedim ama bebekle aynı etkiyi yaratmayacaktır Cevap için teşekkür ederim kızlar Gonulmeyvesi ve Mugolata

Durumum aynı cnm. 2 kilo alıp veriyorum. Kendimi de iyi hissetmiyorum hayattaki tek kompleksim kilo. Biliyorum kilolarımız metabolizmamız falan farklı ama listeni sakıncası yoksa bizimle paylaşır mısın?

Sünneti ben de vakalar azalırsa bir sonraki ay yaptırayım yaa o zaman
Tıbbi konuda söyleyecek bir şeyim yok ama iki oğlumu da deneyimledim çabuk iyileşme ve kötü etki bırakmaması açısından bebekken olması en güzeli. Bu oğlumu da kapanma birlikten hemen sonra yaptıracağım. Büyüdükçe idrarını yapmak istemiyor acıyacak diye. Ama bebek bilmiyor tutmayı yaptıkça iyileşme hızlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…