2021 Şubat Anneleri

İnstagtamdann randecu alınca iletişim numaramız yoktu onlarda şimdi tekrar deneyeceğim
Nete yazınca direkt cep numarası çıkıyor whatsapptan yazıştık biz sünnetten sonra aklımda olsun🥰

Maşallah canım 😍 evet oğlum biraz tosun maşallah doktor bi kaç kez sadece anne sütü mü alıyor diye sordu geçen, kilosu çok mu fazla dedim yoo gayet güzel dedi 🙄🤗
Uykuları da eh işte daha sık uyanmaya başladı biraz huzursuz gibi
Şu oyun minderlerinden getirdi dün babası baya dikkatini çekiyor hoşuna gitti 😄
Kaçta doğdu annesi?

Evet kilosu iyi🤲🏻🤲🏻🤲🏻 masallahhhh 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Bende çıkaracağım da yerler soğuk gibi 😩 ablası an olsun bırakmıyor zaten çıngırak falan🤭

Benim izlediğim videoda da dikiş yoktu bende büyük oğlumu öyle yaptiriyim diye düşünmüştüm hangi şehirde doktorunuz

Kotonda biraz büyük al alırsan ama 10 mart doğumlu oğlum 3 6 Ay aldım 4 5 aylıga kadar giyer en fazla
Sünnet işi oyle malesef ilk oğlum olmadi olmicwm diyo şimdi onuda yaptircaktim kardeşi olurken 4 ve 6 yas arası onerilmiyomus o yüzden seneye kaldı şuan 5 yasinda
Canım İstanbulda ama 1 yaş sonrasına yapmıyor.

Kızlar bu arada ne olur ne olmaz diye demiyodum ama benim bebe uyuyo maşallah maşallah 😂😂 bugün nevresimleri düzenliyordum yanıma koltuğun üstüne koydum gözünü kaşıyodu emziği verdim ben işe devam ettim bi baktım uyumuş 😂😂 bu 3 ay olayı gerçekten doğru eğer bebeğiniz uyumuyorsa sabredin benimki uyuduysa herkesinki uyur. Sadece size ve dünyaya güvenmek istiyo benimkinin güvenmesi 3 ay sürdü 🙈🙈 inşallah sizlerinki hemen güvenir 😬 bu arada hamak baya işe yaradı önerenlerden allah razı olsun 🙏

Kızlar bu arada ne olur ne olmaz diye demiyodum ama benim bebe uyuyo maşallah maşallah 😂😂 bugün nevresimleri düzenliyordum yanıma koltuğun üstüne koydum gözünü kaşıyodu emziği verdim ben işe devam ettim bi baktım uyumuş 😂😂 bu 3 ay olayı gerçekten doğru eğer bebeğiniz uyumuyorsa sabredin benimki uyuduysa herkesinki uyur. Sadece size ve dünyaya güvenmek istiyo benimkinin güvenmesi 3 ay sürdü 🙈🙈 inşallah sizlerinki hemen güvenir 😬 bu arada hamak baya işe yaradı önerenlerden allah razı olsun 🙏
Gözün aydın, maşallah te barekallah🥰 çok sevindim. Babasının uykularını alsın minnoşlar🙃

Çok şükür cnm gözün aydın. Hamak candır ya 😜

Benimde 19 Şubat doğumlu oğlum şimdi 3 6 aylıklar tam oluyor 🙄 evet büyük almam lazım
Benimki de 6 kilo 3-6 aylıklar oluyo dediğin gibi. Yaz için kıyafet bakıyorum ama ne alacağımı bilemiyorum. Sizinkiler iyi büyümüş maşallah. 3200 doğmuştu benim oğlan 6 oldu 74 günlük. Boyu 52 doğdu 58 oldu. Baş çevresi 33.5 doğdu 39 olmuş. Doktor normal dedi bana sadece anne sütü alıyo

Yıkılmadım ama ayakta da değilim be kızlar bu ara hepten güçten düştüm sabrım kalmadı bedenen ve ruhen çok yoruldum . Kendim için yaptığım tek şey yıkanmak ve pide almaya gitmek( gündüz 2 çocukla dışarı çıkmam mümkün değil eşim gelince de her yer kapalı) 🤷‍♀️ Stres ve yorgunluktan süt de azaldı baya oğlum da emmiyor çok anlamadım ağlamıyor da ama anlıyorum çok süt gitmiyor . Bide süt diyeti yapıyorum ama artık yavaş yavaş bişeyler yiyorum kemiklerim ağrıyor. Spiral de taktıramadım 3.ye korkuma eşime de yanaşamıyorum. Gündüzleri 2 çocukla perişanım napcam bilmiyorum . Tam kapanma dediler ama çalışmayan kimseyi de duymadım eşim de işe gidiyor. 1 hafta cümbür cemaat anneme gitmeyi düşünüyorum bakalım onların hepsi evde bir yardımları dokunsun yorgunluktan kırıldım. Evi 1 gün yemeksiz bırakmadım ama artık canım çıktı halim kalmadı.

X