Nete yazınca direkt cep numarası çıkıyor whatsapptan yazıştık biz sünnetten sonra aklımda olsunİnstagtamdann randecu alınca iletişim numaramız yoktu onlarda şimdi tekrar deneyeceğim
Kaçta doğdu annesi?Maşallah canımevet oğlum biraz tosun maşallah doktor bi kaç kez sadece anne sütü mü alıyor diye sordu geçen, kilosu çok mu fazla dedim yoo gayet güzel dedi
Uykuları da eh işte daha sık uyanmaya başladı biraz huzursuz gibi
Şu oyun minderlerinden getirdi dün babası baya dikkatini çekiyor hoşuna gitti
Canım İstanbulda ama 1 yaş sonrasına yapmıyor.Benim izlediğim videoda da dikiş yoktu bende büyük oğlumu öyle yaptiriyim diye düşünmüştüm hangi şehirde doktorunuz
Kotonda biraz büyük al alırsan ama 10 mart doğumlu oğlum 3 6 Ay aldım 4 5 aylıga kadar giyer en fazla
Sünnet işi oyle malesef ilk oğlum olmadi olmicwm diyo şimdi onuda yaptircaktim kardeşi olurken 4 ve 6 yas arası onerilmiyomus o yüzden seneye kaldı şuan 5 yasinda
Kaçta doğdu annesi?
Evet kilosu iyimasallahhhh Bende çıkaracağım da yerler soğuk gibi ablası an olsun bırakmıyor zaten çıngırak falan
Kaçta doğdu annesi?
Evet kilosu iyimasallahhhh Bende çıkaracağım da yerler soğuk gibi ablası an olsun bırakmıyor zaten çıngırak falan
Evet canımCanım kaçta doğduyu saat olarak mı sormuştun yanlış analdım galiba
Akşam 10 daEvet canım
Gözün aydın, maşallah te barekallahKızlar bu arada ne olur ne olmaz diye demiyodum ama benim bebe uyuyo maşallah maşallahbugün nevresimleri düzenliyordum yanıma koltuğun üstüne koydum gözünü kaşıyodu emziği verdim ben işe devam ettim bi baktım uyumuş bu 3 ay olayı gerçekten doğru eğer bebeğiniz uyumuyorsa sabredin benimki uyuduysa herkesinki uyur. Sadece size ve dünyaya güvenmek istiyo benimkinin güvenmesi 3 ay sürdü inşallah sizlerinki hemen güvenir bu arada hamak baya işe yaradı önerenlerden allah razı olsun
Ayyy aminnn aminnn canımmGözün aydın, maşallah te barekallahçok sevindim. Babasının uykularını alsın minnoşlar
Maşallah subhanallah çok güzelmiş kilosu bizim kız 5700 çıktı 2 aylık kontrolde ben şüşko patates diyodum bide çocuğa günahını almışım2 aylık kontrolünde 6 600 dü canım şimdi 7 olmuştur belkidesenin oğlan kaç kilo
Yukselenini merak ettim aynilar mi diye ama biz 4 de doğdukAkşam 10 da
Yoksa bununsa uyku düzeniyle bi alakası mı var
3.300 doğdu sizin oğlan kaç doğdu
Ayy canım yaa ablası ka yaşında
Çok şükür cnm gözün aydın. Hamak candır yaKızlar bu arada ne olur ne olmaz diye demiyodum ama benim bebe uyuyo maşallah maşallahbugün nevresimleri düzenliyordum yanıma koltuğun üstüne koydum gözünü kaşıyodu emziği verdim ben işe devam ettim bi baktım uyumuş bu 3 ay olayı gerçekten doğru eğer bebeğiniz uyumuyorsa sabredin benimki uyuduysa herkesinki uyur. Sadece size ve dünyaya güvenmek istiyo benimkinin güvenmesi 3 ay sürdü inşallah sizlerinki hemen güvenir bu arada hamak baya işe yaradı önerenlerden allah razı olsun
Benimki de 6 kilo 3-6 aylıklar oluyo dediğin gibi. Yaz için kıyafet bakıyorum ama ne alacağımı bilemiyorum. Sizinkiler iyi büyümüş maşallah. 3200 doğmuştu benim oğlan 6 oldu 74 günlük. Boyu 52 doğdu 58 oldu. Baş çevresi 33.5 doğdu 39 olmuş. Doktor normal dedi bana sadece anne sütü alıyoBenimde 19 Şubat doğumlu oğlum şimdi 3 6 aylıklar tam oluyorevet büyük almam lazım
Benim kızım da öyle cnm. Gaz ağrısı yok çok şükür ama baya pat pat gaz çıkarıyor. Belki büyüdükleri içindirBu ara oğlanın alt gazı çok yoğun yahu
Bizim beyefendinin oluyor bir çığlık atıyorBenim kızım da öyle cnm. Gaz ağrısı yok çok şükür ama baya pat pat gaz çıkarıyor. Belki büyüdükleri içindir