İki oğlun daha mı varTıbbi konuda söyleyecek bir şeyim yok ama iki oğlumu da deneyimledim çabuk iyileşme ve kötü etki bırakmaması açısından bebekken olması en güzeli. Bu oğlumu da kapanma birlikten hemen sonra yaptıracağım.
Ben karton bardak kullanıyorum geçen perşembe oldu yarından sonra kullanmam bizimki klipsli yöntemdi 3 gün klips kaldi sonra çıkardılarArkadaşlar merhaba aranızda sünnet yaptıranlar karton bardak kordunuz mu direk bezi mi kapattınız kantaron yağı süreniniz oldu mu bide
Hangi yöntemle yaptırdınız acaba cerrahi mi ben geçen hafta perşembe klipsli yaptirdim pazar günü klips çıktı bardak takıyoruz hala doktor rahatsız olmuyosa bi kac gün daha takılı dursun dedi banadaHiçbir şey koymadım, direk bezi kapattım. Papatya suyunu sırıngaya koyup pipiye damlattım, 10 dk sonra aynı şekilde kantoronu damlattım.
Lokal yapıldı ve rahat geçti.
Ben geçen gün kotondan biseyler aldım çok uygundu fiyatları bak istersenSelam kızlaarr bebeğim büyüdükçe kıyafetleri azalmaya başladı sizler nerelerden alışveriş yapıyosunuz?
Çok uzun süreli giyemedikleri için bir alta yada bi üste 70 80 lira vermek fazla geliyor bana
Tavsiyelerinizi bekliyorumm
Gecen hafta 44 gunlukken yaptırdık neden onermedi acaba bisey söyledi mi hastaneden çıkarken çocuk doktoruda bana sünnetini yaptirin bebekken tavsiye ediyoruz ama lazerli olmasın dediBen 2. Ay kontrolüne gitmemiştim vakalar arttı diye. Bugün asmde aşı oldu ve oradaki doktor baktı genel durumu iyi çok şükür. 6 kg olmuş. 1400gr almış. Şuan sadece anne sütü içiyor çok şükür yetiyor. Sünneti sordum asmdeki doktor önermedi ama ben 6 ay içinde düşünüyordum bilemedim
Evet bizdede aynisi oldu sünnet olunca daha bi tazyikli işemeye basladi ilk oglum 5 yaşında onu yaptirmamistik bebekken şimdi nasıl yaptircaz onu dusunuyoruzAllah Allah neden önermedi acaba
Biz 7 günlükken yaptırdık bi tıkanıklık var mıydı bilmiyorım ama sünnetten sonra daha güzel işemeye başaldı sankisünnet olunca daha güzel büyüyorlarmış anneannem öyle söylemişti
Hemde büyüynce inan daha zor oluyor tecrübem yok ama gözlemlediğim kadarıyla
Lazer kesim oldu. Sünnet lazeriyle kesildi derisi. Bir şey de takmadık klips falan.Ben karton bardak kullanıyorum geçen perşembe oldu yarından sonra kullanmam bizimki klipsli yöntemdi 3 gün klips kaldi sonra çıkardılar
Hangi yöntemle yaptırdınız acaba cerrahi mi ben geçen hafta perşembe klipsli yaptirdim pazar günü klips çıktı bardak takıyoruz hala doktor rahatsız olmuyosa bi kac gün daha takılı dursun dedi banada
Klipsi biz takmıyoruz zaten dikişsiz sünnet diğer adı bizimkininde dikiş yok klipsle duruyo kesilen yer kendi kendine iyileşiyo sonra o klipsi cikariyo doktor 3 4 gün sonra lazer kesimi çocuk doktoru önermemisti bizedeLazer kesim oldu. Sünnet lazeriyle kesildi derisi. Bir şey de takmadık klips falan.
Neredeyse tüm çocuk doktorları erken sünnete karşıKlipsi biz takmıyoruz zaten dikişsiz sünnet diğer adı bizimkininde dikiş yok klipsle duruyo kesilen yer kendi kendine iyileşiyo sonra o klipsi cikariyo doktor 3 4 gün sonra lazer kesimi çocuk doktoru önermemisti bizede
Bir çay kaşığı calpol versen?Kızlar bugun 2. Ay aşılarımızı oldıuk şimdi bebeğin atesi 38.1 ne yapmam gerekiyor telaş yaptım biraz
Bu konuda net bi görüş birliği yok her şeyde olduğu gibi. Baksanıza yok erken dönemde yaptırmayın yok onu yaptırmayın bunu yapmayınKlipsi biz takmıyoruz zaten dikişsiz sünnet diğer adı bizimkininde dikiş yok klipsle duruyo kesilen yer kendi kendine iyileşiyo sonra o klipsi cikariyo doktor 3 4 gün sonra lazer kesimi çocuk doktoru önermemisti bizede
Neredeyse tüm çocuk doktorları erken sünnete karşı
Şapkadan tavşan çıkarır gibi oğlan çıkıyor konuştukça demiİki oğlun daha mı var
Allah Allah genelde doktorlar öneriyo insan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten ama.ben iyiki erken yaptirdim ilerde bi sorun yasamazsak çünkü büyük oğlum ben sünnet olmicam diyo onu yaptirmamistikNeredeyse tüm çocuk doktorları erken sünnete karşı
Tamam canım mutlaka bahsedeceğim. Son zamanlarda alerjik bebekler çoğalmış bunu tetikleyen bir şeyler de var mutlaka. Rabbim sağlıklı kararlar almamızı nasip eylesin.Canım yaptırmadan önce bu egzama alerji şüphen hakkında mutlaka dra bahset onun yönlendirmesiyle hareket et. Her alerjik bebek reaksiyon gösterecek diye bir şey yok ama bahsettikleri kar zarar hesabında bana yaptırmamak daha mantıklı geldi. Ben menenjitin bir sürü tipi olduğunu ve yapılan aşıların o bi sürü tipte etkisinin olmadığını bildiğim halde türkiyede satılan a ve b tipini yaptıracağım, yaptırdım da ilk çocuğuma.
Bizde antibiyotik kullanmadık ilk gün calpol ve agri kesici fitil kullandık o kadar çok şükür iyileşmek üzere tabi bütün doktorların görüşü farklı ben lazeri neden önermedi bilmiyorum benim gittiğim üroloji.uzmanida 2 yöntem kullaniyodu biri cerrahi biride bu bizim yaptığımız ben lazerlite bakmak için internette araştırdım ama videosunu göremedim siz girdiniz mi yapılırken nasıl oluyo büyük oğlum daha sünnet olmadi geçen bi videoda gördüm o fazlalık deriyi yakıp cikariyo gibi biseydi dikiş yok klips yok o kadarBu konuda net bi görüş birliği yok her şeyde olduğu gibi. Baksanıza yok erken dönemde yaptırmayın yok onu yaptırmayın bunu yapmayın2 haftayı bulmadan antibotiksiz, bir şey kullanmadan hiçbir sıkıntı yaşamadan iyileşti hamd olsun, darısı yaptıracak arkadaşlara
Sahiseyyav siz ne yaptınız?
Aynen öyle fazlalık deriyi yukarı alıyor ve lazer cihazdır yakarak kesiyor, kokuyu hatırlıcam hepBizde antibiyotik kullanmadık ilk gün calpol ve agri kesici fitil kullandık o kadar çok şükür iyileşmek üzere tabi bütün doktorların görüşü farklı ben lazeri neden önermedi bilmiyorum benim gittiğim üroloji.uzmanida 2 yöntem kullaniyodu biri cerrahi biride bu bizim yaptığımız ben lazerlite bakmak için internette araştırdım ama videosunu göremedim siz girdiniz mi yapılırken nasıl oluyo büyük oğlum daha sünnet olmadi geçen bi videoda gördüm o fazlalık deriyi yakıp cikariyo gibi biseydi dikiş yok klips yok o kadar
Bizde talihsizlik oldu, 23 nişana instagramdan randevu vermişti sonra o güne yasak geldi sonuçta doktor diye biz gittik kapı duvar kaldı öyle,Bu konuda net bi görüş birliği yok her şeyde olduğu gibi. Baksanıza yok erken dönemde yaptırmayın yok onu yaptırmayın bunu yapmayın2 haftayı bulmadan antibotiksiz, bir şey kullanmadan hiçbir sıkıntı yaşamadan iyileşti hamd olsun, darısı yaptıracak arkadaşlara
Sahiseyyav siz ne yaptınız?
Topkapı sarayındaki gürz gülle bunları kaldırabilen babayiğit türküler artık gdo sayesinde yok... Yediğimiz içtiğimiz hatta soluduğumuz havayla bile uğraşıyorlar. Gökyüzüne bakıyorum bulutlar hiç normal gelmiyor, yapayTamam canım mutlaka bahsedeceğim. Son zamanlarda alerjik bebekler çoğalmış bunu tetikleyen bir şeyler de var mutlaka. Rabbim sağlıklı kararlar almamızı nasip eylesin.
Aa kötü olmuş, haber verselerdi keşke.Bizde talihsizlik oldu, 23 nişana instagramdan randevu vermişti sonra o güne yasak geldi sonuçta doktor diye biz gittik kapı duvar kaldı öyle,
Ama ne güzel maşallah size 3 çocuk yapana gıpta ile bakıyorum Allah yardımcıniz olsunŞapkadan tavşan çıkarır gibi oğlan çıkıyor konuştukça demi
Bilmem genellikle cerrahlar erken istiyor çocuk doktorları kabul etmiyor, bekleyin diyorAllah Allah genelde doktorlar öneriyo insan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten ama.ben iyiki erken yaptirdim ilerde bi sorun yasamazsak çünkü büyük oğlum ben sünnet olmicam diyo onu yaptirmamistik
Demek yalnız değilim Ben de emziriyorum ama sağ memeyi artık sündürmeye başladı tamamen emmiyor artık Sonra hep solu vermek zorunda kalıyorum. Pompa mı yapsam dedim ama bebekle aynı etkiyi yaratmayacaktır Cevap için teşekkür ederim kızlarGonulmeyvesi ve Mugolata