2021 Şubat Anneleri

Sadece anne sütümu aliyo cnm maşallah cok guzel toparlamis benimki küçük ya püf nokta varsa bende yapayim hizli buyusun

Evet canım sadece anne sütü alıyor valla ben bir puf nokta uygulamadım acıktıkça emziriyorum bazen saat başı çok uzun emmiyor oğlum bi meme 13 15 dk arası o kadar diğeri de sonraki acıkmasında
Yani illa 2 memeyi bi seferde vermiyom canı ne kadar isterse

Masallah ona o zaman bereketli olsun sutun inşallah

Maşallah canım senin oğlunda çok güzel büyümüş
Bütün bebeklere maşallah
Yaz kıyafeti konusunda bende karar veremedim sanki hep üşeyecekmiş gibi geliyor netten bakarken bile bu ince çok kısa kollu falan diyorum halbuki yaz gelince niye üşüsün çocuk ama kış anası olduk ya ilk heralde ondan böyle

Biz 1865 doğduk
3.ayda 4300 oldu
Herkese 3 ayda 3 kilo aldirmis hemen hemen bizimki çok kusuyor acaba ondanmi bilemedim

Canım benim senin doğumun erken olmuştu yanlış hatırlamıyosam
Ona göre bence gayet güzel almış maşallah
İlk zamanlar benim bebeğimde aşırı kusuyıdu ve öyle böyle değil yani bi kusmada baya üstüm başım batıyodu hatta bi iki sefer çok korktum bebeğe göre miktarı çok fazlaydı çünkü, herkese soruyodum normal mi nırmal mi diye şimdi de kusuyor ama daha az miktar

Anneannem kusuyosaş sütün iyisini alır yani yarayan kısmını gerisini kusar kusmasu iyi demişti bana öyle rahatladım

Yarım saat falan emziren okumuştum da canım banada benimki az geliyodu niye az emiyo falan diyodum hatta ama demekki her bebek farklı
Peki 5 dk sonrasında ağlıyor mu senin bebiş belki 5 dk da yetiyodur ona
Yok ağlamıyordu hatta veriyordum almıyordu şimdi de süt yok benimki emzik alıyor ondan dolayı sanki memeyi almıyor gibime geliyor ama onu da bıraktırırsam canım çıkıcak napcam bilmiyorum

Ah cnm çok iyi anlıyorum seni. Ben can oğlum 7 yaşında bazen düşünüyorum ya daha küçük olsa ne yapardım diye. Git dinlen toparlan öyle dön evine
Bizim beyefendinin oluyor bir çığlık atıyor sonra masaj sonrası pıt pıt

Benim oğlanın ateşi 37.7 oldu birde hep inliyor çay kaşığı calpol verdim ....kizlar kaç saat araylaydi?
Sana yazdıktan sonra nazarım değdi kıza gaz sancısı geliyor çığlık kıyamet sonra pıt pıt.
İlaçlar farklı ise 4 saatte bir dönüşümlü aynı ilaçsa 6 saatte bir veriliyor. Ben öyle hatırlıyorum geçmiş olsun cnm
Yaz gelince öyle görünmez gözüne çünkü isilik oluyorlar. Biz çok sıcak yerdeyiz sadece çıtçıtlı atlet giydiriyoruz bebeklere. Şimdi bile tel tulumla terliyor kızım

Yok ağlamıyordu hatta veriyordum almıyordu şimdi de süt yok benimki emzik alıyor ondan dolayı sanki memeyi almıyor gibime geliyor ama onu da bıraktırırsam canım çıkıcak napcam bilmiyorum
İlk çocuğum her memeyi 30 dakika emerdi. Kızım şimdi zorla 5 dakika emiyor. Oğlum emzik almamıştı biberon alıyordu. Kızım biberon da alıyor emziği de uyurken alıyor. Bence de emzik suçlu ama kilo alımı normal o nedenler çok takılmıyorum. Senin paşa da kilo alımı normalse takılma cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…