- 13 Mart 2019
- 12.771
- 40.961
Maşallah subhanallah çok güzelmiş kilosu bizim kız 5700 çıktı 2 aylık kontrolde ben şüşko patates diyodum bide çocuğa günahını almışım
Hee anladım canım senin oğlanda 19 şubat mıYukselenini merak ettim aynilar mi diye ama biz 4 de doğduk
Sadece anne sütümu aliyo cnm maşallah cok guzel toparlamis benimki küçük ya püf nokta varsa bende yapayim hizli buyusun
Evet canım sadece anne sütü alıyor valla ben bir puf nokta uygulamadım acıktıkça emziriyorum bazen saat başı çok uzun emmiyor oğlum bi meme 13 15 dk arası o kadar diğeri de sonraki acıkmasında
Yani illa 2 memeyi bi seferde vermiyom canı ne kadar isterse
Benim sıpa da öyleGonulmeyvesi maşallah yine 13-15 dk çok iyi benimki 5 dk bile durmuyor
Normalde dört saat ama 6 saatte bir verebilirsin küçük olduğu içinBenim oğlanın ateşi 37.7 oldu birde hep inliyor çay kaşığı calpol verdim ....kizlar kaç saat araylaydi?
Ben aldıramadım ve kusuyor kaka da en 3 kere var hergün. Aradaki farkı ona yoruyorum.Biz 1865 doğduk
3.ayda 4300 oldu
Herkese 3 ayda 3 kilo aldirmis hemen hemen bizimki çok kusuyor acaba ondanmi bilemedim
Aslında vermeyecektim ama inliyor kuzucukNormalde dört saat ama 6 saatte bir verebilirsin küçük olduğu için
Benimki de 6 kilo 3-6 aylıklar oluyo dediğin gibi. Yaz için kıyafet bakıyorum ama ne alacağımı bilemiyorum. Sizinkiler iyi büyümüş maşallah. 3200 doğmuştu benim oğlan 6 oldu 74 günlük. Boyu 52 doğdu 58 oldu. Baş çevresi 33.5 doğdu 39 olmuş. Doktor normal dedi bana sadece anne sütü alıyo
Gonulmeyvesi maşallah yine 13-15 dk çok iyi benimki 5 dk bile durmuyor
Masallah ona o zaman bereketli olsun sutun inşallah
Biz 1865 doğduk
3.ayda 4300 oldu
Herkese 3 ayda 3 kilo aldirmis hemen hemen bizimki çok kusuyor acaba ondanmi bilemedim
Yok ağlamıyordu hatta veriyordum almıyordu şimdi de süt yokYarım saat falan emziren okumuştum da canım banada benimki az geliyodu niye az emiyo falan diyodum hatta ama demekki her bebek farklı
Peki 5 dk sonrasında ağlıyor mu senin bebiş belki 5 dk da yetiyodur ona
Ah cnm çok iyi anlıyorum seni. Ben can oğlum 7 yaşında bazen düşünüyorum ya daha küçük olsa ne yapardım diye. Git dinlen toparlan öyle dön evineYıkılmadım ama ayakta da değilim be kızlar bu ara hepten güçten düştüm sabrım kalmadı bedenen ve ruhen çok yoruldum . Kendim için yaptığım tek şey yıkanmak ve pide almaya gitmek( gündüz 2 çocukla dışarı çıkmam mümkün değil eşim gelince de her yer kapalı)Stres ve yorgunluktan süt de azaldı baya oğlum da emmiyor çok anlamadım ağlamıyor da ama anlıyorum çok süt gitmiyor . Bide süt diyeti yapıyorum ama artık yavaş yavaş bişeyler yiyorum kemiklerim ağrıyor. Spiral de taktıramadım 3.ye korkuma eşime de yanaşamıyorum. Gündüzleri 2 çocukla perişanım napcam bilmiyorum . Tam kapanma dediler ama çalışmayan kimseyi de duymadım eşim de işe gidiyor. 1 hafta cümbür cemaat anneme gitmeyi düşünüyorum bakalım onların hepsi evde bir yardımları dokunsun yorgunluktan kırıldım. Evi 1 gün yemeksiz bırakmadım ama artık canım çıktı halim kalmadı.
Bizim beyefendinin oluyor bir çığlık atıyorsonra masaj sonrası pıt pıt
Sana yazdıktan sonra nazarım değdi kıza gaz sancısı geliyor çığlık kıyamet sonra pıt pıt.Benim oğlanın ateşi 37.7 oldu birde hep inliyor çay kaşığı calpol verdim ....kizlar kaç saat araylaydi?
Yaz gelince öyle görünmez gözüne çünkü isilik oluyorlar. Biz çok sıcak yerdeyiz sadece çıtçıtlı atlet giydiriyoruz bebeklere. Şimdi bile tel tulumla terliyor kızımMaşallah canım senin oğlunda çok güzel büyümüş
Bütün bebeklere maşallah
Yaz kıyafeti konusunda bende karar veremedim sanki hep üşeyecekmiş gibi geliyor netten bakarken bile bu ince çok kısa kollu falan diyorumhalbuki yaz gelince niye üşüsün çocuk ama kış anası olduk ya ilk heralde ondan böyle
Canım emdikten sonra çeksen süt geri gitmesin diyeYok ağlamıyordu hatta veriyordum almıyordu şimdi de süt yokbenimki emzik alıyor ondan dolayı sanki memeyi almıyor gibime geliyor ama onu da bıraktırırsam canım çıkıcak napcam bilmiyorum
İlk çocuğum her memeyi 30 dakika emerdi. Kızım şimdi zorla 5 dakika emiyor. Oğlum emzik almamıştı biberon alıyordu. Kızım biberon da alıyor emziği de uyurken alıyor. Bence de emzik suçlu ama kilo alımı normal o nedenler çok takılmıyorum. Senin paşa da kilo alımı normalse takılma cnmYok ağlamıyordu hatta veriyordum almıyordu şimdi de süt yokbenimki emzik alıyor ondan dolayı sanki memeyi almıyor gibime geliyor ama onu da bıraktırırsam canım çıkıcak napcam bilmiyorum