2021 Şubat Anneleri

Ben 10. Gün doktora sordum bir aylık olsun dedi, eşimin tanıdığı bi kaç doktora da danıştık onlarda bi aylık olsun demişti. sonra asm doktoruna sordum 1. Ay aşısında o da yaptırın tabi bi sıkıntı yok dedi. Sarılık hafifleyince 50 günlükken yaptırdım bütün ailem napıyorsunuz minnacık desede😅 Yeğenlerimin tranvalarına şahit olduğumdan geç yaptırmayı pek istemiyordum. İyi ki de oldu diyorum şimdi erkenden.
Biz hala sarılık bekliyoruz 🤷

Yukarıda kilolardan bahsetmiş.bi arkadaş gördümm ama ismini unuttum 🙄 diyetisyenle inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Göbüşünden şikayeti olan arkadaşda vardı benimde kaldı azıcık
Korse aldım 2 gün oldu ürünüm geleli bugün 3.gün bakalım çok güzel yorumları var hem kalıcı şekillendiriyormuş hemide düzenli kullanımda kilo vermeye de yardımcı oluyomuş
Baya sert bi korse 😑 ilk gün eşimin yardımıyla giydim sadece 15 dk dayanabildim
Dün kendim giyebildim 45 dk durabildim
Bakalım bugün kaç dk durabilicemm 😄😄

Şuan 77 kiloyum ilk hedefim 71 hamile kaldığım kilo 🤗
Benim doktorum önermiyor korse kasları tembellestiriyor dedi. Eğer spor yapmiyorsan iyi birşey değil dedi ☹️☹️☹️

Selam kızlaarr bebeğim büyüdükçe kıyafetleri azalmaya başladı sizler nerelerden alışveriş yapıyosunuz?
Çok uzun süreli giyemedikleri için bir alta yada bi üste 70 80 lira vermek fazla geliyor bana
Tavsiyelerinizi bekliyorumm 😍😍
Benim bebeğime şuan 9 ay oluyo diğerleri minnacık 🙄 biraz daha büyüsün alcam ben de

Ben 2. Ay kontrolüne gitmemiştim vakalar arttı diye. Bugün asmde aşı oldu ve oradaki doktor baktı genel durumu iyi çok şükür. 6 kg olmuş. 1400gr almış. Şuan sadece anne sütü içiyor çok şükür yetiyor. Sünneti sordum asmdeki doktor önermedi ama ben 6 ay içinde düşünüyordum bilemedim 🤷‍♀️
Boyu kaç?

Tedavi amaçlı kullanılıyor sonuçta dini açıdan da zararlı değilki 🤷‍♀️

12-16 haftalar arası yapılıyormuş ilk dozu. Bugün sordum. Bayramdan sonra yaptıracağım ben. Bugün 3 tane aşı oldu biraz ara verelim dedim

Benim de sağda daha az süt var ama ben emzirmeye devam ediyorum. 2 kere sol 1 kere sağ emiyor anca doluyor sağ 😀 ama bıraktırmayacağım emdikçe çoğalır herhalde

Atakta olabilirsin canım
Ya işte cehalet anlatamıyorsun bunu. Zaten dinen haram olan birşey de şifa içinse haram olmuyor ama ilim bilim bazılarına ters geliyor

Arkadaşlar merhaba aranızda sünnet yaptıranlar karton bardak kordunuz mu direk bezi mi kapattınız kantaron yağı süreniniz oldu mu bide

Havalar güzelleşiyor, güneş gördükçe biter annesi. Herhalde anne sütü kaynaklı sizin sarılık da.
Maalesef üniversite hastanesinde tüm tetkikler yapıldı tek suçlu anne sütü bulundu 😁dediğin gibi üç gündür Güneşli havalarda dışarı çıkıyoruz ve galiba artık gözlerindeki de gitti. Son bir ölçüm yapılacak nasipse ondan sonra sünnet düşünüyoruz. Sizin uyuşturma nasıl oldu acaba?

Arkadaşlar merhaba aranızda sünnet yaptıranlar karton bardak kordunuz mu direk bezi mi kapattınız kantaron yağı süreniniz oldu mu bide
O olay genelde dönebilen bebekler için diye biliyorum ki bezdeki bebeklere gerek yok diyor doktorlar ... Kantaron yağı markası da ogrenirsek iyi olur

Hiçbir şey koymadım, direk bezi kapattım. Papatya suyunu sırıngaya koyup pipiye damlattım, 10 dk sonra aynı şekilde kantoronu damlattım.
Maalesef üniversite hastanesinde tüm tetkikler yapıldı tek suçlu anne sütü bulundu 😁dediğin gibi üç gündür Güneşli havalarda dışarı çıkıyoruz ve galiba artık gözlerindeki de gitti. Son bir ölçüm yapılacak nasipse ondan sonra sünnet düşünüyoruz. Sizin uyuşturma nasıl oldu acaba?
Lokal yapıldı ve rahat geçti.

Ben 2. Ay kontrolüne gitmemiştim vakalar arttı diye. Bugün asmde aşı oldu ve oradaki doktor baktı genel durumu iyi çok şükür. 6 kg olmuş. 1400gr almış. Şuan sadece anne sütü içiyor çok şükür yetiyor. Sünneti sordum asmdeki doktor önermedi ama ben 6 ay içinde düşünüyordum bilemedim 🤷‍♀️
Bize de bi cerrah önermemişti dünyaya alışsın demişti ama 4 aydan sonra genel uyutuyolarmış öyle istemediğim için dün gittik başka bi cerraha bugün sünnetini yaptırdık inşallah çabuk iyileşir

Kızlar bu sağ memelerde ne var bilmiyorım ama benimde doğumdan beri hep daha az süt oluyor onda 🙄ama bende dediğin gibi hep emziriyorum sağıda genelde sırayla veriyorum
Demek yalnız değilim Ben de emziriyorum ama sağ memeyi artık sündürmeye başladı tamamen emmiyor artık Sonra hep solu vermek zorunda kalıyorum. Pompa mı yapsam dedim ama bebekle aynı etkiyi yaratmayacaktır Cevap için teşekkür ederim kızlar Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi ve Mugolata Mugolata 🥰

Ya Kızlar benim kalça basen göbek almış basını gittiği için bugün diyetisyene gittim hayatımda ilkkez, ve cok üzüldüm(Allah baska dert vermesinde tabi) metobilzma yasım 41 (33 yasındayım) vucudumda yaglanma ,%28 üstü yüksek sayılırken benim %36.. emziren anneler için süt yapıcı besnlerden de oluşan diyet hazırladı diyetisyen 1 ay uygulayacagım bakalım artı en az 20 dk egzersiz. vucut yaglanırken kas oranınazalmış. Şu kapanmayı fırsat bilip artık kendime bir bakmamın zamanı geldi. Yoksa önünü alamam bundurumun
Durumum aynı cnm. 2 kilo alıp veriyorum. Kendimi de iyi hissetmiyorum hayattaki tek kompleksim kilo. Biliyorum kilolarımız metabolizmamız falan farklı ama listeni sakıncası yoksa bizimle paylaşır mısın?

Sünneti ben de vakalar azalırsa bir sonraki ay yaptırayım yaa o zaman
Tıbbi konuda söyleyecek bir şeyim yok ama iki oğlumu da deneyimledim çabuk iyileşme ve kötü etki bırakmaması açısından bebekken olması en güzeli. Bu oğlumu da kapanma birlikten hemen sonra yaptıracağım. Büyüdükçe idrarını yapmak istemiyor acıyacak diye. Ama bebek bilmiyor tutmayı yaptıkça iyileşme hızlanıyor.

X