2021 Şubat Anneleri

Ben geçen gün kotondan biseyler aldım çok uygundu fiyatları bak istersen

Gecen hafta 44 gunlukken yaptırdık neden onermedi acaba bisey söyledi mi hastaneden çıkarken çocuk doktoruda bana sünnetini yaptirin bebekken tavsiye ediyoruz ama lazerli olmasın dedi

Evet bizdede aynisi oldu sünnet olunca daha bi tazyikli işemeye basladi ilk oglum 5 yaşında onu yaptirmamistik bebekken şimdi nasıl yaptircaz onu dusunuyoruz

Tamam canım sağol bakarım kotona, lcw ye baktım çok pahalı geldi bide hiç istediğim gibi yok yaa ben açık renk ve sade şeyler seviyorum genelde hep koyu üretim ve canavar resimli 🙄 ben bebeklerde siyah yada çok karışık desenli şeyleri sevmiyorum ama tabi zevk meselesi 😒

Evet aynen sünnet sonrası baya fışkırtıyodu hatta annem dedi çocuk rahatladı sanki öncesinxe bezleri hep hafifti 😊 biz yaptırırken 5 6 aylık bebeklerdr vardı onlar daha çok huzursuz oldular büyüdükçe zorlaşıyor malesef:KK43:

Benim bebeğime şuan 9 ay oluyo diğerleri minnacık 🙄 biraz daha büyüsün alcam ben de

Aynen öyle zıbında 6 aylık ve dokuz aylık oluyo bizede 😊alırsam bende 9 12 ay alırım heralde birkaç tanede 6 aylık

6 aylık tulumları vardı birkaç tane saklıyodum geçen giydireyim belki olur dedim iyiki denemişim 😄 yoksa giydiremezdim

Benim doktorum önermiyor korse kasları tembellestiriyor dedi. Eğer spor yapmiyorsan iyi birşey değil dedi ☹️☹️☹️

Geçen de burda bi arkadaş doktorunun önerdiğini yazmıştı ben anlamdım 😕
Benim doktorum da doğum sonrası kontrole gittiğimde korse kullanabilirsin demişti kiii o zaman 4 gün olmuştı dikişlerim çok acıyodu anca doğumdan 7 8 gün sonra takabildim oda yünlü bel korsesi şimdiki aldığım çelik balenli 🙄
Ramazn sonrası evde leslieye başlıcam inşallah

Kasa yönelik ağır egzersiz yapmak sütte laktik asit olmasına sebep oluyomuş buda istenilen bişey değilmiş hafif yürüyüş yoga plates gibi ağır olmauan egzersizler öneriliyor emziren anneler için

Arkadaşlar merhaba aranızda sünnet yaptıranlar karton bardak kordunuz mu direk bezi mi kapattınız kantaron yağı süreniniz oldu mu bide

Biz 7 günlükken yaptırdık kartom bardak kullanmadık
Her bez açışta önce papatya suyu sonrasında kantorom yağı kullandık
Birde sabah akşam bezine yeşil bi merheö sürdük 10 15 güne tamamen iyileşti şükür
Sizede geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir 🤗

Aynen öyle fazlalık deriyi yukarı alıyor ve lazer cihazdır yakarak kesiyor, kokuyu hatırlıcam hep😂. Opr. Dr. Salih selman yaptı Sünneti. Allta bi dikiş vardı bir aya düşer dedi ama 2 haftada düştü, iz de kalmadı. Ama burda başka Bi arkadaş daha yaptırdı onun bebrğinde dikiş yokmuş, herhalde bebeği daha ufaktı benimkinden o yüzden dikiş atılmamış olabilir.

Evet bizde Salih Selmana yaptırdık 7 günlüktü o yüzden dikiş atmamış olabilir
Odadaki o kokuyu bende hatırlıyorum😊 manevi bi ortamdı baya duygusaldım😢köşedeki koltuğa oturup bekledim asla bakamadım 🙁😊

Ben geçen gün kotondan biseyler aldım çok uygundu fiyatları bak istersen

Gecen hafta 44 gunlukken yaptırdık neden onermedi acaba bisey söyledi mi hastaneden çıkarken çocuk doktoruda bana sünnetini yaptirin bebekken tavsiye ediyoruz ama lazerli olmasın dedi

Evet bizdede aynisi oldu sünnet olunca daha bi tazyikli işemeye basladi ilk oglum 5 yaşında onu yaptirmamistik bebekken şimdi nasıl yaptircaz onu dusunuyoruz
Bişey demedi önermemesiyle ilgili bilemiyorum
Kızlar bugun 2. Ay aşılarımızı oldıuk şimdi bebeğin atesi 38.1 ne yapmam gerekiyor telaş yaptım biraz
Calpol verebilirsin. Ilık su tut vücuduna soğuk değil. Biz de aşı olduk. Ilık suyu beze batırıp bezi diz kasık koltuk altına koyabilirsin. Üstünü ince giydir. Oda sıcaklığını düşür
Tamam canım sağol bakarım kotona, lcw ye baktım çok pahalı geldi bide hiç istediğim gibi yok yaa ben açık renk ve sade şeyler seviyorum genelde hep koyu üretim ve canavar resimli 🙄 ben bebeklerde siyah yada çok karışık desenli şeyleri sevmiyorum ama tabi zevk meselesi 😒

Evet aynen sünnet sonrası baya fışkırtıyodu hatta annem dedi çocuk rahatladı sanki öncesinxe bezleri hep hafifti 😊 biz yaptırırken 5 6 aylık bebeklerdr vardı onlar daha çok huzursuz oldular büyüdükçe zorlaşıyor malesef:KK43:
Civilden aldım ben birkaç şey. Grçen e bebek indirimdeydi

Aynen öyle fazlalık deriyi yukarı alıyor ve lazer cihazdır yakarak kesiyor, kokuyu hatırlıcam hep😂. Opr. Dr. Salih selman yaptı Sünneti. Allta bi dikiş vardı bir aya düşer dedi ama 2 haftada düştü, iz de kalmadı. Ama burda başka Bi arkadaş daha yaptırdı onun bebrğinde dikiş yokmuş, herhalde bebeği daha ufaktı benimkinden o yüzden dikiş atılmamış olabilir.
Benim izlediğim videoda da dikiş yoktu bende büyük oğlumu öyle yaptiriyim diye düşünmüştüm hangi şehirde doktorunuz

Kotonda biraz büyük al alırsan ama 10 mart doğumlu oğlum 3 6 Ay aldım 4 5 aylıga kadar giyer en fazla
Sünnet işi oyle malesef ilk oğlum olmadi olmicwm diyo şimdi onuda yaptircaktim kardeşi olurken 4 ve 6 yas arası onerilmiyomus o yüzden seneye kaldı şuan 5 yasinda

Benim izlediğim videoda da dikiş yoktu bende büyük oğlumu öyle yaptiriyim diye düşünmüştüm hangi şehirde doktorunuz

Kotonda biraz büyük al alırsan ama 10 mart doğumlu oğlum 3 6 Ay aldım 4 5 aylıga kadar giyer en fazla
Sünnet işi oyle malesef ilk oğlum olmadi olmicwm diyo şimdi onuda yaptircaktim kardeşi olurken 4 ve 6 yas arası onerilmiyomus o yüzden seneye kaldı şuan 5 yasinda

Benimde 19 Şubat doğumlu oğlum şimdi 3 6 aylıklar tam oluyor 🙄 evet büyük almam lazım

Biz bugün 6.200 olduk teyzesi boyu 63cm ...seninki topidik uykuları nasıl bu ara? Biz sanki ataktayiz gibi 🤷

Maşallah canım 😍 evet oğlum biraz tosun maşallah doktor bi kaç kez sadece anne sütü mü alıyor diye sordu geçen, kilosu çok mu fazla dedim yoo gayet güzel dedi 🙄🤗
Uykuları da eh işte daha sık uyanmaya başladı biraz huzursuz gibi
Şu oyun minderlerinden getirdi dün babası baya dikkatini çekiyor hoşuna gitti 😄

X