Fikrinize sonuna kadar saygi duyarim ama Asiyla ilgili olan hiç bir zarara asidan oldu demiyor bilin istedim.Benim annem aşısız olduğu için çocuk felci geçirip bir bacağı engelli olmuş. Görümcemin oğlu 10 aylık vefat etti nedeni tam belli değildi ama boğmaca bile olmuş çocuk aşısız! Babamın kuzeni aşısızdı veremden öldü.
Ama aşıyla ilgili net zarar denecek birşey yok. Bir grup insan dini duyguları alet edip aşı karşıtlığı yapıyor. İçinde ne olduğu belli değilmiş. Sanki yediğin meyvenin sebzenin tohumunda ne var nerden temin ediliyor belli gibi. Aşı hayat kurtarır.
Uyumadığı her an ağlıyo mu
Allah yardımcın olsun canım, büyüyünce uslu olacak derler böyle olunca. Bizimki de sürekli konusma istiyor ne diyeceğimi bilmiyorum sürekliEvet agliyor sürekli kucak ve pispisliyiz yada konuscaz oturup oda kisa sürüyor mutku bir bebek degil suanlik
Allah yardımcın olsun canım, büyüyünce uslu olacak derler böyle olunca. Bizimki de sürekli konusma istiyor ne diyeceğimi bilmiyorum sürekli
Ne çıkarı var hekimlerin? Ben aşı yaptırmayanlara saygı duyamıyorum maalesef. Bu bir sorumlulukturFikrinize sonuna kadar saygi duyarim ama Asiyla ilgili olan hiç bir zarara asidan oldu demiyor bilin istedim.
Ne çıkarı var hekimlerin? Ben aşı yaptırmayanlara saygı duyamıyorum maalesef. Bu bir sorumluluktur
Kızlar bu atak dediğiniz nedir ki her bebekte mi oluyorbenim bebeğim mesela sürekli kucak istiyor yatırınca bas bas ağlıyor dün gece 6 saat uyumadı mesela sürekli meme istiyor huzursuzlanıyo atak bu mu oluyor
Tedavi amaçlı kullanılıyor sonuçta dini açıdan da zararlı değilkiBenim annem aşısız olduğu için çocuk felci geçirip bir bacağı engelli olmuş. Görümcemin oğlu 10 aylık vefat etti nedeni tam belli değildi ama boğmaca bile olmuş çocuk aşısız! Babamın kuzeni aşısızdı veremden öldü.
Ama aşıyla ilgili net zarar denecek birşey yok. Bir grup insan dini duyguları alet edip aşı karşıtlığı yapıyor. İçinde ne olduğu belli değilmiş. Sanki yediğin meyvenin sebzenin tohumunda ne var nerden temin ediliyor belli gibi. Aşı hayat kurtarır.
12-16 haftalar arası yapılıyormuş ilk dozu. Bugün sordum. Bayramdan sonra yaptıracağım ben. Bugün 3 tane aşı oldu biraz ara verelim dedimRota aşısı ne zaman yapılıyo kızlar. 50 günlükken kontrole gittiğim için 2. Ay kontrolüne gitmedik şuan 65 günlük ne zaman ve nasıl yaptırcaz bu aşıları
Benim de sağda daha az süt var ama ben emzirmeye devam ediyorum. 2 kere sol 1 kere sağ emiyor anca doluyor sağBizim doktor rotayı 2. Ay aşılarının olduğu gün yaptı. O gün sadece hafif ateş ve iki gün huzursuzluk yaşadık geçti. Hepsi birden oldu yani. Benim de bir sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim. Sağ memem hep daha az süt veriyordu ama son iki gün iyice azaldı şişmiyor ve oğlum o memede çok içmeyip bırakıyor (ağlamıyor ama) ardından diğerini verince epey emiyor. Az olanı sizce sağarak arttırabilir miyim yoksa daha da mı yıpranır? Hep aynı memeyi veriyorum neredeyse
Atakta olabilirsin canımKızlar bu atak dediğiniz nedir ki her bebekte mi oluyorbenim bebeğim mesela sürekli kucak istiyor yatırınca bas bas ağlıyor dün gece 6 saat uyumadı mesela sürekli meme istiyor huzursuzlanıyo atak bu mu oluyor
Tedavi amaçlı kullanılıyor sonuçta dini açıdan da zararlı değilki
12-16 haftalar arası yapılıyormuş ilk dozu. Bugün sordum. Bayramdan sonra yaptıracağım ben. Bugün 3 tane aşı oldu biraz ara verelim dedim
Benim de sağda daha az süt var ama ben emzirmeye devam ediyorum. 2 kere sol 1 kere sağ emiyor anca doluyor sağama bıraktırmayacağım emdikçe çoğalır herhalde
Atakta olabilirsin canım
Ben 2. Ay kontrolüne gitmemiştim vakalar arttı diye. Bugün asmde aşı oldu ve oradaki doktor baktı genel durumu iyi çok şükür. 6 kg olmuş. 1400gr almış. Şuan sadece anne sütü içiyor çok şükür yetiyor. Sünneti sordum asmdeki doktor önermedi ama ben 6 ay içinde düşünüyordum bilemedim
Ya ikinci hamilelikte ilki gibi kolay mı gitmiyor ben mi abartıyorum anlamadım. Şöyle bi kaç ay daha geçsin ben de uzmana danışacağım. Dediğin gibi kalça bacaklarım erimiyor ve kendimi kötü hissediyorum.Ya Kızlar benim kalça basen göbek almış basını gittiği için bugün diyetisyene gittim hayatımda ilkkez, ve cok üzüldüm(Allah baska dert vermesinde tabi) metobilzma yasım 41 (33 yasındayım) vucudumda yaglanma ,%28 üstü yüksek sayılırken benim %36.. emziren anneler için süt yapıcı besnlerden de oluşan diyet hazırladı diyetisyen 1 ay uygulayacagım bakalım artı en az 20 dk egzersiz. vucut yaglanırken kas oranınazalmış. Şu kapanmayı fırsat bilip artık kendime bir bakmamın zamanı geldi. Yoksa önünü alamam bundurumun
Ben satıyorum kıyafetleri dolaptan bi araya getirip sonra bebek bezi alıyorum elinde açılmamış paket kalanlardanSelam kızlaarr bebeğim büyüdükçe kıyafetleri azalmaya başladı sizler nerelerden alışveriş yapıyosunuz?
Çok uzun süreli giyemedikleri için bir alta yada bi üste 70 80 lira vermek fazla geliyor bana
Tavsiyelerinizi bekliyorumm
Ya ikinci hamilelikte ilki gibi kolay mı gitmiyor ben mi abartıyorum anlamadım. Şöyle bi kaç ay daha geçsin ben de uzmana danışacağım. Dediğin gibi kalça bacaklarım erimiyor ve kendimi kötü hissediyorum.
Ben satıyorum kıyafetleri dolaptan bi araya getirip sonra bebek bezi alıyorum elinde açılmamış paket kalanlardanvicdanım öyle rahatlıyor. Bu da farklı bi tavsiye olsun
Esrasvn aşıya karşı olmanıza neden olan şey nedir? Okuduğunuz bilimsel kaynakları atarsanız ben de bakayım
Ben 10. Gün doktora sordum bir aylık olsun dedi, eşimin tanıdığı bi kaç doktora da danıştık onlarda bi aylık olsun demişti. sonra asm doktoruna sordum 1. Ay aşısında o da yaptırın tabi bi sıkıntı yok dedi. Sarılık hafifleyince 50 günlükken yaptırdım bütün ailem napıyorsunuz minnacık desedeBen 2. Ay kontrolüne gitmemiştim vakalar arttı diye. Bugün asmde aşı oldu ve oradaki doktor baktı genel durumu iyi çok şükür. 6 kg olmuş. 1400gr almış. Şuan sadece anne sütü içiyor çok şükür yetiyor. Sünneti sordum asmdeki doktor önermedi ama ben 6 ay içinde düşünüyordum bilemedim