2021 Şubat Anneleri

Bnde aynı sadece 10 kilo gitti 72 yim su an ramazan i bekliyorum ins veririm

Ah kızlar gelin sarılalım bende aynı şeyi düşğnüyorum kaç gündür ilk bi hafta nasıl güzeldi
Bende 23 kilo almış vaziyettr doğuma girdim bide son anda sezeryan olunca dedim ya kilolarım çok kalırsa göbek gitmiyo falan diyenler olmultu sezeryan sonrası için..
Ama 10 günde 12 kilo verdim çoğu ödemdi tabi
Şuan hamile kaldığım kiloma inmeme 9 kilo kaldı
Tatlı isteğim arttı sürekli açmışım gibi bir his var

Bide korse alacaktım ama berfuyenenler de yeni doğum yaptı ya diyo dikişlere zarar veriyor tayt giyiyorum diye
Ben ilk zamanlar yünlü korselerden taktım hem.belimi sucak tuttu hemde baya topladı karnımı
Almak istediğiö korse de yamuna korse sizler takıyo musunuz korse
Sezeryanla doğum yapanlar

Anladım cnm sanırım bn de tekrar basliycm durmuyor benim kız yine ıkın ıkın bu seger ikisini bir deneyim bakalım Dr mu dedi ikisi bir diye
Evet canım aksamları 5 damla biogaia günde 4-6 çay kaşığı nurs Harvey. Bunlar geçirmezse ıkınmayı süt kullanımını kes dedi bana

Bana doktor önerdi 5. Günden beri cerrahi korse takıyorum medikal den almıştım

Kızlar bemim Bi tanıdığın kızı vefat etmişti ishalken susuz kaldığı için, şimdi siz söyleyince kızım ishal mi diye şüpheye düştüm günlük su versem mi ki, emziriyorum şuan sadece

Bugün bizim minnoşun içine çift başlı ehder kaçmış gibi kucakta hoplatıp zıplatmaktan belim kolum bacaşım her yanım gitti. Bağırdım artık çocuğa ne istiyosun diye. Uykusu var gibi ama uyumuyo emziriyorum karnı da tok ama anlamadım. Ev göçüyor yemek yok duş alamadım tuvalete gidemiyorum valla geldiler bana bugün böyle ömür mü geçer bilmiyom. Zaten bişey yiyemiyorum gündüz kollarım hiç boş kalmıyo gece uykusu yok inşallah geçecek bu günler

Bende rshat olmaya calısıcam bundan sonra aynen yoksa zo gercekten elimden geldigince stres yapmamaya calisicm

kac gunluk sizin bebis

Biz dün hastaneye yatış yaptık acilden. sabah ameliyatımız olacak. Dua istiyorum kızlar
Çok geçmiş olsun. Rabbim kalıcı şifalar versin kuzuya inş. Mutlaka haber et cnm bize
Çok geçmiş olsun. Keşke kızı yollamasaydın ya. Onlar kolay atlatıyor yaşlılara zor. Doktoruna danış bol bol c vitamini al. Sirkeyle gargara yap bol su bol meyve tüket. Bebeği de maskeyle emzir. Geçer inş çabucak

Bebekleriniz kac saat uyanık kaliyo benimki 21 gunluk sabah 8 bcktan beri ayakta gecede 2 de uyandı 4 de uyudu dun aksamda 5 bcktan 11 e kdr hic uyumadi
Senin ilk çocuk ve çok streslisin bence. İlkte ben de öyleydim. Ihh demesin isterdim. Hep bir çaba içerisindeydim şimdi saldım yani. Ağlayınca bırakıyorum valla işimi tamamlayıp bakıyorum. Yemek yemek tuvalete gitmek büyük yavrumu giydirmek gibi işleri yapıyorsam devam ediyorum. Ev berbat kahvaltı tabakları daha tezgahta yemeğim de yok. Ama umrumda değil napayım olduğu kadar. Sen de sal. O uyudu mu kıvrıl yat yanına. Yemeği dışarıdan söyle. Ya da yaparken fazla yap 2 gün yenir.
Bir de sen ilk başlarda fazla süt sağıyordun memeler sağıma alışmıştı. Sağma işlemini bırakınca unuttu sağımı memeler ondan süt gelmiyordur. Ben birkaç kere denedim iki meme 40 milim ancak geldi. Bir daha da sağmadım
Sütün azlığından şikayet eden arkadaşlara momstok anne çayını öneririm benim çok artırdı
Ya senin nezdinde söyleyim dedim. Bende solgar b vitamini kullanıyordum. Bazı sebeplerden ötürü bıraktım 1 hafta falan sütüm azaldı. Kızım gündüz pek mama yemiyordu mama sayımız artmıştı. Vitamine tekrar başladım mama sayımız azaldı. Demek ki etkili ama ben o çayı da deneyim.
Valla sizin gibilere ekstra Sabır diliyorum. İkisi de bebek çok zordur. Birini besle öbürünü besle. Birinin altını al sonra diğerinin. Çok yıptatıcı. Benim ilk minnoşum 7 yaşında. Ona rağmen yetersiz hissi yaşıyorum. Ama ileride süper arkadaş olacaklardır biraz sabır.
Bnde aynı sadece 10 kilo gitti 72 yim su an ramazan i bekliyorum ins veririm
Oruç tutacak Mısın? İlk çocuğum 7 aylıktı sanırım ek gıda yiyordu tuttmuştum. Bunda tutamam. Mama da yiyor ama olmaz yani sütüm hep gider gibi bir de halim de kalmaz 2 çocukla tekim
Ay o kadını gördüm şok oldum. Hiçbir şey kalmamış. O normal mi sezaryen mi yaptı? Valla sezaryenle öyleyse ekstra bravo.
Ben 11 kilo aldım kızım 4 kiloya yakın doğdu. Ve 7 kilo verdim sadece. Bazen 8 oluyor sonra hop çıkıyor. Ne pis bünyem varmış

Merhaba anneler. Sabahtan beri ancak okuyup yazabildim.
Ben kızıma mama ve meme ikisini birlikte veriyorum. Ortalama 3 saatte bir yiyor. Gece kesintisiz bir uykumuz var onda tel uyuyorum o nedenler uyandırmıyorum. Acaba sıkıntı olur mu?
Bir de benim gibi besleyenler ne kadar mama veriyorsunuz. Gören zayıf diyor moralim bozluyor. Kiloyu hiç sevmem kendimden dolayı. O çok kafama takılmıyor da sağlığını etkiler mi az kilo alımı acaba? Günde ortalama 4 kere 60 milim mama veriyorum. Öncesinde emziriyorum tabi hep.

Ya tutmayı düşünüyorum sonradan vermesi zor oluyor tabi dayanabilirsem bakalim

Bnde 90 CC veriyom cnm öğlen bı yiyor 6 7 gibi bı veriyom bı de yatmadan önce beni de emiyor tabi öyle bazen hep içiyor 90 i bazen içmiyor 60 kesin içiyor ama gece bı sure benim kız da uyuyor uyandığında emziriyorum

Evet canım aksamları 5 damla biogaia günde 4-6 çay kaşığı nurs Harvey. Bunlar geçirmezse ıkınmayı süt kullanımını kes dedi bana
Senin kızda ıkınma geçti mi peki ya ben bı denedim gaz çıkardı ama üç gün uyumadı şimdi bugün 5 damla verdim akşam bakalım deniycem artık

Benim de leke geliyor su gibi tekrar gidip muayene olcak enfeksiyon dan şüpheleniyorum

Haklisin tum gozlemlerin ve soylediklerinde istemsiz cok stres yapıyorum gerçekten annemde soyluyor bunu etrafimdakilerde endiseleniyorum çok aglayinca ve aglamasin hif istiyorum sanrm aglayinca surekli neden agliyo nedenki acaba moduna giriyorum elim ayagima dolaniyo bunu atmam lzm sonrada agliyorum susturamayinca ve yorgun bitik dusunce saatlerce uykusuz yorgun ugrasinca bayginlik geçirecek gibi olunca yorgunluktan agliyorum ..
Simdi napsam acaba sut konusunda emziriyorum ustune sagiyorum bazen suanda

Kızlar selam nasılsınız ben bitik haldeyim bugün ne yaptıysam 1dakika susmadı şu anda memede sadece öyle duruyor bazen onda bile ağlıyor başka derdi mi var demekten aklımı yicem migrenim tuttu ağrı kesici aldım her yerim kasılmış farkında değilim derdi ne bilsem keşke doymuyor mu acaba diyorum süt geliyor kendisi çıkarıyor doyunca of bitik haldeyim bitik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…