Her yemekten sonra ara öğün olarak yap yanında mutlaka ceviz hurma incir ye göğüslernin sızladığını sütün aktığını hissedeceksin ama bi hafta 10 gün sabret ve düzenli içKadınlar klubünre öneriyorum diye mesaj attınız mıaklıma siz geldiniz direk bende aldım ama bi türlü 3 kere içemedim
Şu an çok şükür sütüm var ama işe başlayacağım için stok yapmam gerekiyor ondan aldımHer yemekten sonra ara öğün olarak yap yanında mutlaka ceviz hurma incir ye göğüslernin sızladığını sütün aktığını hissedeceksin ama bi hafta 10 gün sabret ve düzenli iç
Canım sen kendini bi rahatlat, naçizane tavsiye ediyorum her detayın denklemini arama. Bebeklerin günü gününü tutmuyor. Düzeni çok sonra kuruyorlar.Bebekleriniz kac saat uyanık kaliyo benimki 21 gunluk sabah 8 bcktan beri ayakta gecede 2 de uyandı 4 de uyudu dun aksamda 5 bcktan 11 e kdr hic uyumadi
Bizim pandemi öncesinde de bu konulara ne kadar dikkat ettiğimizi bilir. Beni bilerek sınıyor diyeceğim ama çocukların sağlığı üzerinden bunu yapar mı aklım almıyor.Bebeklerde özellikle ilk 3 ay covid tehlikeli. Parfüm sinir bozucu belki zararlida ama el yikamasi hayati bile. 1 senedir pandemi diye yikiliyor ortalik hala dişardan gelince el yikamayi öğrenemiş olmasida garip. Bu salgın olmasa el yikamadan bebek sevmek nedir yani. Lütfen bi şekilde uyarin bu konuda.
Sabah almaya geldiğinde de giriyor bebek sevmeye. Arabaya, asansöre, ayakkabılara,kapılara dokunduğunu düşündükçe içim içimi yiyor. Öğlen bırakırken söyleyim dediğiniz gibi oğlum üzerinden. Eşim açık açık söyle çekinme diyor ama yapamıyorum.K
Canım Allah şafi ismiyle şifa versin kolayca sıkıntısız atlatırsınız insallah
Canım okuldan gelen çocuğuna söylüyormuş gibi söyle..iceri girer girmez içeri gelmeden hemen ellerini sabunla yavrum öyle gel içeri de..O da anlar heraldevalla kayinvalideler öyle ne söylesen yanlış anlıyorlar..
Çok fena göbeğim var, korseyi de Bi çıkardım unutmuşum bir haftadır. Zaten kilo vermem de durdu sadece 10 kilo verebildim halbuki 25 kilo almıştım. Off offffKizlar gobeginiz ne durumda indimi baya benm 21 gun oldu hala 4 aylik gibi
O kiloyu 9 ayda aldın üzülme benim de durdu 10 kiloyla ama regl başladığında gidiyor peyderpey...Çok fena göbeğim var, korseyi de Bi çıkardım unutmuşum bir haftadır. Zaten kilo vermem de durdu sadece 10 kilo verebildim halbuki 25 kilo almıştım. Off offff
Sütünüz bol bol kac gun sonra gelmeye basladi ??
Benim kızım var
Emin ol yalnız değilsin canım. Söylediklerinin noktası virgülüne kadar her şeyine katılıyorum. Tam olarak benim yaşam tarzım şu an. Benim bebeğim de öyle. Tuvalete son dk çocuğa saç kurutma makinesi sesi açıp koştura koştura gidiyorum. Süt azlığı da doğru düzgün yemek yiyemeyip uyuyamamaktan bence de. Mecbur mama veriyorum. Dinlenmedikten sonra hiçbir şeyin faydası olmayacak galiba. İnşallah düzene girecek her şeyBizimkindede hic bi duzen yok bi gunu digerini tutmuyo bazen hif durmuyo bazen 3 saat araliksiz uyuyo bazen ne gece ne gunduz uyuyo anlamadim gitti 21 gunluk olduk .. siz kac gunluk oldunuz ?
Ne yemegimi yapabliyrm ne bsy oturdugum koltuktan kalkamiyorum bende bebisle ilgilenmekten uyumadigi zaman uykusuzluk yorgunluk cok stres oluyorum bazen agliyorum yorgunluktan sütte azaldi bi yandan vucudum cok kotu diye üzülüyorum 13 kilo kaldi 90 kiloyum herseye ayri uzuluyor insan istemsiz sonrada diyorum uzulme aglama.bak sut azalir bebegi duşun bazen cok mutluyum kendime telkin veriyorum duzene girecek hep bole olmayacak bi uyuduğunda sende uyu bi uyuduğunda yemek yao filan diyorum kendime ama bu seferde hic uyumuyo tuvalete bile gidemiyorum bazen altima yapacak kadar asiri gelse bile zaman bulamiyorum inan .. biraz duzene girse keske herşey daha kolay olablrdi belki kac gune dusene girer acaba
Ben bepanthen aldim ama daha kullanmadım benmde bi gun cok bi gun geciyo belli olmuyor
Uyumuyo hic emzirince .. cigiriyo doydu sanıyoruz 30 dk 40 dk emdikten sonrs hsla agliyo mama verince hemen uyuyo demekki ac anlamadimki 4 5 gun onc kusuyordu ustund sagiyordum bsysds cikiodu simdi sagiyorum yok emziriyorum ac anlayamadim moralim bozuldu cok sut cayi helva filan yiyorum bol su iciyorum dus alıyorum 2 gun evde cok yoruldum ondsn sanrm anneme geldim ama yarin dönüyorum ins duzrlir yarins kadar
Haceri de merak ettim hayek de var. @hayeke özelden mesaj atalı çok oldu, o da hiç gözükmedi, en son ciddi değil yoğun bakıma aldılar bebeği demişti. İnşallah iyidirler
Gonulmeyvesi sünnet oldu Brnim oğlum da. Kantoron papatyaya ne kadar süre devam ettin? . Bir de dikişler düştümü ne kadar zaman aldı. İki hafta oldu kızarıklık yara görüntüsü yok bırakmak istiyorum kantoron papatya olayını.
Amin canım sen de görMaşallah canım Allah damatlığını görmeyi de nasip etsin
Bende hemen hemen 2 hafta devam ettim son günlerde sadeve kantaron yağı sürüyordum alt bölgesi daha geç iyileşti diğer yerlere göre ama 2 hafta sonunda hiç bişey kalmadı bende bıraktım
Dikişler düştümğ demişsin ama bizde görüntüde bir dikiş yoktu lazerle yaptı sanırım doktor
Bizimde kirkimiza 3 gun var, o gun bebek banyosu harici neler yapicaksiniz, yada yaptiniz, babanemiz aksama bize gelin dedi ama banyo sonrasi cikmayi dusunmuyorum, daha hic evden cikmadik, 2 hastane kont. Disinda hep evdeydik
Anladım cnm sanırım bn de tekrar basliycm durmuyor benim kız yine ıkın ıkın bu seger ikisini bir deneyim bakalım Dr mu dedi ikisi bir diyeCanım valla normalde kullanıyorum, dün unutmuşum. Biogaia ve burs Harvey
Amin canım sen de görAynı kişiye gittik, evet lazerle kesti ama bizde iki tane ip var 30 güne kadar erir demişti. Belki senin minnoş çok ufaktı ondan atılmamıştır. Al kısımda sadece ipler var yaralar tamamen iyileşti.
Bnde aynı sadece 10 kilo gitti 72 yim su an ramazan i bekliyorum ins veririmÇok fena göbeğim var, korseyi de Bi çıkardım unutmuşum bir haftadır. Zaten kilo vermem de durdu sadece 10 kilo verebildim halbuki 25 kilo almıştım. Off offff