2021 Şubat Anneleri

Kadınlar klubünre öneriyorum diye mesaj attınız mı aklıma siz geldiniz direk bende aldım ama bi türlü 3 kere içemedim
Her yemekten sonra ara öğün olarak yap yanında mutlaka ceviz hurma incir ye göğüslernin sızladığını sütün aktığını hissedeceksin ama bi hafta 10 gün sabret ve düzenli iç

Bebekleriniz kac saat uyanık kaliyo benimki 21 gunluk sabah 8 bcktan beri ayakta gecede 2 de uyandı 4 de uyudu dun aksamda 5 bcktan 11 e kdr hic uyumadi
Canım sen kendini bi rahatlat, naçizane tavsiye ediyorum her detayın denklemini arama. Bebeklerin günü gününü tutmuyor. Düzeni çok sonra kuruyorlar.

Bizim pandemi öncesinde de bu konulara ne kadar dikkat ettiğimizi bilir. Beni bilerek sınıyor diyeceğim ama çocukların sağlığı üzerinden bunu yapar mı aklım almıyor.

Sabah almaya geldiğinde de giriyor bebek sevmeye. Arabaya, asansöre, ayakkabılara,kapılara dokunduğunu düşündükçe içim içimi yiyor. Öğlen bırakırken söyleyim dediğiniz gibi oğlum üzerinden. Eşim açık açık söyle çekinme diyor ama yapamıyorum.

Çok fena göbeğim var, korseyi de Bi çıkardım unutmuşum bir haftadır. Zaten kilo vermem de durdu sadece 10 kilo verebildim halbuki 25 kilo almıştım. Off offff
O kiloyu 9 ayda aldın üzülme benim de durdu 10 kiloyla ama regl başladığında gidiyor peyderpey...

Emin ol yalnız değilsin canım. Söylediklerinin noktası virgülüne kadar her şeyine katılıyorum. Tam olarak benim yaşam tarzım şu an. Benim bebeğim de öyle. Tuvalete son dk çocuğa saç kurutma makinesi sesi açıp koştura koştura gidiyorum. Süt azlığı da doğru düzgün yemek yiyemeyip uyuyamamaktan bence de. Mecbur mama veriyorum. Dinlenmedikten sonra hiçbir şeyin faydası olmayacak galiba. İnşallah düzene girecek her şey Üstüne doktora yapmaya çalışıyorum bir yandan. Suni sancı alırken online derse girdim. Sezeryandan bir hafta sonra derse girdim hocam bile beklemiyordu. Biz kadınlar aslında çok şeyi başarıyoruz ama farkında değiliz. Erkekler bizim yaptıklarımızın yanından bile geçemez ama biz hep daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz.

Ben bepanthen aldim ama daha kullanmadım benmde bi gun cok bi gun geciyo belli olmuyor

Ben sudocrem kullanıyorum geçen onu da denedim ama kremin çok kuru bi yapısı var ilk önve zeytinyağı ile nemlendirdim üstüne sürdüm baya güzel oldu geçirdi ama sürekli de yapmıyorum zaten bir gün arayla banyo yaptırıyoruz banyo sonralaro ful zeytinyağı ile masaj yapıyoruz

Anladım canım evet dinlenmek çok önemli
Bende bugün saldım mesela herşey duruyor
Asılacak çamaşırlar katlanacak çamaşırlar
Bebeğim de bugün çok sık uyanıyor bende suyumu yanıma aldım son derece dağınık oturma odamda kitap okuyorum bazen kendi kendimizi de rahatlatmamız lazım yani çok yorma sende kendini

seyyav @hacer3426 bu arkadaştı galiba bende merak ettim cinsiyette son anda değişmişti
Haceri de merak ettim hayek de var. @hayeke özelden mesaj atalı çok oldu, o da hiç gözükmedi, en son ciddi değil yoğun bakıma aldılar bebeği demişti. İnşallah iyidirler

Maşallah canım Allah damatlığını görmeyi de nasip etsin
Bende hemen hemen 2 hafta devam ettim son günlerde sadeve kantaron yağı sürüyordum alt bölgesi daha geç iyileşti diğer yerlere göre ama 2 hafta sonunda hiç bişey kalmadı bende bıraktım
Dikişler düştümğ demişsin ama bizde görüntüde bir dikiş yoktu lazerle yaptı sanırım doktor

Amin canım sen de görAynı kişiye gittik, evet lazerle kesti ama bizde iki tane ip var 30 güne kadar erir demişti. Belki senin minnoş çok ufaktı ondan atılmamıştır. Al kısımda sadece ipler var yaralar tamamen iyileşti.

Bizimde kirkimiza 3 gun var, o gun bebek banyosu harici neler yapicaksiniz, yada yaptiniz, babanemiz aksama bize gelin dedi ama banyo sonrasi cikmayi dusunmuyorum, daha hic evden cikmadik, 2 hastane kont. Disinda hep evdeydik

Bizimde yarın 40.günümüz :)
Sadece banyo yaptırırz diye düşünüyorum bir bilgim yok açıkçası ama şu para pirinç şeker makas falan koyuyolar ya yıkamadan önce belki ondan yaparız
Zaten biz gün aşırı yıkıyoruz bi değişiklik olsun diye öyle bişey yapabiliriz belki

Bizde sadece hastane için çıkmıştık ama geçen kandil günü babaannelere süpriz yaptık 37.gündr ananelere
Bende beklemek istiyordum ama bazı sebeplerden dolayı erken gitmemiz gerekti öyle oldu yani

Evet olabilir canım çünkü bizde hiç ip yoktu 7 günlüktü miniğim
Eğer yaralar iyileştiyse bırak canım sadece kullandığın kremle devam et ben öyle yaptım
Çünkü baya zahmetli oluyor her bez açışta bir merasim
Onları bırakınca aa ne kolaymış alt değiştirmek demiştim :)

Kızlar lohusalığınız kaç gün sürdü
Ben sezeryanla doğum yaptım ilk bi hafta çok yoğun olmayacak şekilde kanamam oldu sonra 2 gün hiç gelmedi sonra tekrardan başladı bazen kanama bazen leke şeklinde gele gelee 39.güne geldik hala hafif leke geliyor
İlk başlarda az gelince heralde benim hemen biter demiştim ama öyle olmadı

Bide aşırı kanamam olacağını sanıyıdum ama öylede olmadı sanırım ameliyat sırasında fazla kan kaybettim
Ameliyattan sonra 3 litre kanamayı azaltmak için serum verdiler belki jer sezeryandan sonra veriyolardır bilmiyorum
Ah o günleri hatırladım birden zordı ama güzel bi süreçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…