2021 Şubat Anneleri

Kizlar bebeginize kac gunden sonra kendiniz bakmaya basladiniz
Canım arkadaş da yazmış sen çok stres yapıyorsun bence sütünü bu etkiliyor . Biraz sal herşeyin nedenini düşünme bebek bu ağlar istediği zaman kalkar istediği zaman uyur her bebek bir değil ki bunun standardı olsun. Sen ona ayak uydurmaya çalış biraz sonrasında emin ol rahatlıcaksın. İlk oğlumu ilk 10 gün annem kaldı sonra 30 güne kadar geldi gitti sonrasında hep tek baktım şimdi biri 1.5 yaşında oğluma bide bebeğe 30 günden sonra kendim bakıyorum. Akşama canım çıkıyor ne yemek yapabiliyorum ne iş ne kendime bakabiliyorum ama geçicek. Geldiğimiz dönemde yıpratıcı o yüzden bu kadar kendini sorgulama herşeye sebep bulma süt dönem dönem azalır artar azaldığı zaman daha çok emzir. İlişki sırasında ağlarsa demişsin ağlarsa susturursun durumuna göre bakarsın bunlar senin o anda yapabileceğin şeyler. Kendini bu kadar bırakma iş yaparken ağlarsa ağlasın eğer katılmıyorsa git tuvaletini de yap ev de süpür kitapta oku dizide izle. Sen iyi hissedersen bebeğinde rahatlar daha sakin olur unutma

Gecelerde benim minnoşun içine de küçük Bi şeytan kaçmıştı düzeldi şimdi merak etmeyin bazen oluyo oyle 2, 3gün sürdü bizim

Kızlar benim minnoş gündüz, uyumuyo o yüzden gece Bi yatıyo 5 saat. Eskiden saat kuruyordum 3 saatte bir emzirmek için annem kurma diyo artık acıkınca uyanır. Sizce nasıl yapayım

Kızlar benim minnoş gündüz, uyumuyo o yüzden gece Bi yatıyo 5 saat. Eskiden saat kuruyordum 3 saatte bir emzirmek için annem kurma diyo artık acıkınca uyanır. Sizce nasıl yapayım
37 gunluk bazen ac uyuyo uzuluyordum, ama uyaniyor acikinca merak etmeyin, alti pisse , sanciliysa kipir kipir hareketli sesler cikararak uyaniyo, acsa aglayarak uyaniyo, hemen yapisiyo memeye, emerken uyuyor

Canım biliyorum söylemesi kolay ama biraz keyfini çıkarsan, bu anları tekrar gelmeyecek sen rahatlayınca bebekte rahatlıyor. Beb artık hiç kasmıyorum kahvemi alırken ağlasa bile koşup yarıda bırakmıyorum birazcık ağlasa bişi olmaz diye düşünmeye başladım. Kucaksız durmuyorsa sling mi alsan acaba

.

Sling hayatımın bir parçası Oldu tatlim göbek fıtığı var oğlumun malesef çok kasarak vebagirarak ağlıyor öyle olunca fıtık daha çok büyüyor tedirginligim o yönde bugün hiç kucağımdan inmedi neredeyse sling olmasaydı yapamazdım evet zaman su gibi geçiyor buyuyecekler hepimizin bebekleri sağlıkla huzurla büyüsün İnşallah

Canim 2.ay asisi etkisi ne zaman btti senin
2 gün sürdü, huzursuz diye calpol verdim ama ilk gün. Normalde vermeyin diyorlar ateş olmadıkça ama dayanamadım ben. Sizde durumlar nasıl? Sabah verem aşısı a götürücem ondan da tırsıyorum

10. Gün dr bana kilo alımı iyi uyandırma dedi. Öyle de yapıyorum gece uyandırmıyorum uykusundan. Acıkınca kendi uyanıyor. Sen de uyandırma bence

Kizlar bebeginize kac gunden sonra kendiniz bakmaya basladiniz
İlk bebeğim 0 tecrübeyle 1 hafta sonra kendim bakmaya başladım Spinal anestezinin yan etkileri olmasaydı daha erken de bakabilirdim.

Canim dene mamayı ver gazını çıkar bakalım duracak mi

Dün de ben öyleydim migren geldi bnde ilaç aldım zor süreçler ya Allah yardımcımız olsun

Bizim 55 gündğr sürüyo uykusuzluk. Beşiğinde gündüz hiç uyumadı gece de 2 saatten fazla asla uyumuyo o da sürekli sallanan beşikte
Beşik kendi mi sallanıyor, benim beşik çok hantal kolum ağrıdı sallamaktan bıktım valla. Benim kızımda sürekli uyanıyo azcık mızırdanıyo ağlıyo ölü taklidi yapıyom geri uyuyo kucağa alırsam hemen uyanıyo

Benim kızda kakasını yapmadı bugun3. Gün önerisi olan var mı kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…