- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.219
5,10 tane gaz çıkarıyor yine ıkınıyo anlamadım ki 50 tane mi yapacakBen de anlamadım aynen kaka yapıyor biraz rahatlar diyorum daha beter oluyor gaz çıkardıkca sancısı artıyor sanki
Canım Allah yardımcın olsun kardesimde de kasık fıtığı vardı hala hatırlıyorum ağlamalarını, Allah tez şifalar versin inşallahSling hayatımın bir parçası Oldu tatlim göbek fıtığı var oğlumun malesef çok kasarak vebagirarak ağlıyor öyle olunca fıtık daha çok büyüyor tedirginligim o yönde bugün hiç kucağımdan inmedi neredeyse sling olmasaydı yapamazdım evet zaman su gibi geçiyor buyuyecekler hepimizin bebekleri sağlıkla huzurla büyüsün İnşallah
Bnde gaz ilacını verince aynen öyle oldu işte üç gün uyumadı perişan oldum gaz çıkardı ama durmadı da uyuyan çocuk uyumadı bugün 5 damla verdim sadece5,10 tane gaz çıkarıyor yine ıkınıyo anlamadım ki 50 tane mi yapacak
Hiç çekme, acıkan çocuk uyanır.5,6 saat uyuyo bazen benim de işime geliyo uyuyorum sonra vicdan azabı çekiyodum. Çok tesekkür ederim uyandırmam artık
Gülmeye,agulayıp karşılık vermeye başladı mı?55 günlük ama doğduğu gğnden beri uykuyu sevmeyen kucak deliisi bir velet
Benim kız başladı şükürGülmeye,agulayıp karşılık vermeye başladı mı?
Benm 3 asi da yarin yapilcak daha 2.ay asilarm ben de direk calpol verrm.hemen asidan.sonra walla2 gün sürdü, huzursuz diye calpol verdim ama ilk gün. Normalde vermeyin diyorlar ateş olmadıkça ama dayanamadım ben. Sizde durumlar nasıl? Sabah verem aşısı a götürücem ondan da tırsıyorum
Bizimkindr gsz sancisids oluo sizinki nasldi annemde kaliyorum annemide pert etti benim oglan aksam 7 den beri ayakta simdi uyudu 22 gunluk ama pesinde 3 kisiyi fir donduruyoİlk bebeğim 0 tecrübeyle 1 hafta sonra kendim bakmaya başladımSpinal anestezinin yan etkileri olmasaydı daha erken de bakabilirdim.
bizim doktorumuz gece 4saati geçirme yine de, 6.aya kadar gece beslenmesi kesilsin istemeyiz dedi. Çok sık kuruyordum ben saati. Şimdi sadece yoklamak için kuruyorum onun dışında kendisi sabaha kadar ne zaman kalkarsa o zaman4 saati aştığı da oluyor.Kızlar benim minnoş gündüz, uyumuyo o yüzden gece Bi yatıyo 5 saat. Eskiden saat kuruyordum 3 saatte bir emzirmek için annem kurma diyo artık acıkınca uyanır. Sizce nasıl yapayım
Ya ikisini de götür ya da hiç birini. Geride kalan büyüğün farklı yorumlayabilirKızlar fikrinize ihtiyaçım var biz annemdeyiz eşimde geldi ve sabah şehir dışına gidecek, annem ve eşim çoçukları bırakıh baş başa gidip gelin diyorlar, ama ben en azından iki numaramı yanımda götüreyim diyorum, yolda hasta etmekten de çekiniyorum, sabah 5 gibi yola çıkıp akşam 8-9 gibi döneceğiz, siz olsanız ne yapardınız
Aynen ya ben biraz geçtim o döneme çok şükür agulamasi gülüşü herşeye bedel ne kadar sukretsek az bulamayan o kadar çok insan var ki şu ilk aylar zor sadece gerisi geliyor şükür
Böyle bir fırsatı kaçırmazdım, deşarj olurdum.Kızlar fikrinize ihtiyaçım var biz annemdeyiz eşimde geldi ve sabah şehir dışına gidecek, annem ve eşim çoçukları bırakıh baş başa gidip gelin diyorlar, ama ben en azından iki numaramı yanımda götüreyim diyorum, yolda hasta etmekten de çekiniyorum, sabah 5 gibi yola çıkıp akşam 8-9 gibi döneceğiz, siz olsanız ne yapardınız
Ben kızda aşıya gitmeden yarım saat önce vermiştim. Hemşire çok kızmıştı verem aşısı canlı aşı, verdiğin calpol yüzünden tutmsyabilir bile , calpol aşıların etkinliğini azaltıyor yapma demişti. Hoş onca azarına inat tuttu verem aşısıBenm 3 asi da yarin yapilcak daha 2.ay asilarm ben de direk calpol verrm.hemen asidan.sonra walla
Yok canım sadece çay
Bizimkine bütün evreni öldür asla uyumaz kucakta yarım saat hoplayıp zıplıyorum öyöe uyuyo ve kucakta olsa bile oturamıyorum anlıyo sürekli ayaktayım sallıyorum tüm gündüzBeşik kendi mi sallanıyor, benim beşik çok hantal kolum ağrıdı sallamaktan bıktım valla. Benim kızımda sürekli uyanıyo azcık mızırdanıyo ağlıyo ölü taklidi yapıyom geri uyuyokucağa alırsam hemen uyanıyo
Onu maşallah 4. Haftadan beri yapıyo çok güler yüzlü bi çocuk hep gülüyo ses çıkarıyo maşallahhGülmeye,agulayıp karşılık vermeye başladı mı?
Okuyunca aklima benim yasantim geldi benim esimde oyle orta yolu bulmaktan usandim.cek got diyemezsin ki annene yardim amacli yaninda cunku.ah bu esler keske evlenmeden once uzerlerinde yazsa bu şu huyu var diye.Kızlar moralim çok bozuldu, eşim yine annen gitsin diye kavga çıkardı. Annemden nefret ediyo yazık annemin de hbişi yaptığı yok eşime karşı. Eşim olacak adam ikimizde evdeyiz bakarız çocuğa sen tembel ve sorumsuz olduğun için bakmak istemiyorsun dedi. Şeytan çek annenin evine git diyor ama ben neden gideyim ki diyorum sonra. Annemi burda tutsam huzursuzluk çıkartıyor adam sürekli. Bana Bi akıl verin