- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 31
Canım arkadaş da yazmış sen çok stres yapıyorsun bence sütünü bu etkiliyor . Biraz sal herşeyin nedenini düşünme bebek bu ağlar istediği zaman kalkar istediği zaman uyur her bebek bir değil ki bunun standardı olsun. Sen ona ayak uydurmaya çalış biraz sonrasında emin ol rahatlıcaksın. İlk oğlumu ilk 10 gün annem kaldı sonra 30 güne kadar geldi gitti sonrasında hep tek baktım şimdi biri 1.5 yaşında oğluma bide bebeğe 30 günden sonra kendim bakıyorum. Akşama canım çıkıyor ne yemek yapabiliyorum ne iş ne kendime bakabiliyorum ama geçicek. Geldiğimiz dönemde yıpratıcı o yüzden bu kadar kendini sorgulama herşeye sebep bulma süt dönem dönem azalır artar azaldığı zaman daha çok emzir. İlişki sırasında ağlarsa demişsin ağlarsa susturursun durumuna göre bakarsın bunlar senin o anda yapabileceğin şeyler. Kendini bu kadar bırakma iş yaparken ağlarsa ağlasın eğer katılmıyorsa git tuvaletini de yap ev de süpür kitapta oku dizide izle. Sen iyi hissedersen bebeğinde rahatlar daha sakin olur unutmaKizlar bebeginize kac gunden sonra kendiniz bakmaya basladiniz