- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.219
Uykusuzluktan benim de sütüm çok azalmıştı, 2 gece uyudum düzeldi dene canım20 gunluk olduk sütüm iyydi geri azaldi neden olablr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uykusuzluktan benim de sütüm çok azalmıştı, 2 gece uyudum düzeldi dene canım20 gunluk olduk sütüm iyydi geri azaldi neden olablr
Uyuyamayinca azaliyo cocuk 5 bcktan beri uyumuyo yine açmış meger oglen emdi doydu uyudu aksam geri azaldi sut anlamadim nolck kenarda sutte kalmadi sagilmis bendede yok suan mamada icirdim napiyim blmiyorum tek bakınca da cok yoruluyorum sasirdim hangisinde douyo hangisinde doymuyo anlamadim artik bazen doyuyo bazen doymuyoUykusuzluktan benim de sütüm çok azalmıştı, 2 gece uyudum düzeldi dene canım
Gaz ilaci kullanıyor musun canimKızlar iyi geceler, bemim bebeğin ne zaman altını açsam hem çiş hem kaka oluyo. Kakası da hep sıvı gibi, ishal olduğunu nasıl anlıcam hiç katı kaka yapmadı ki. Yani günlük 10 bez değiştiriyorum bazen çok bazen az ama mutlaka kaka oluyo normal mi bu
Kızlar bebeğim uyurken kaka yapıo bazen ıkınıyor ıkınıyor bende burda okumuştum hatta bür arkadaş yazmıştı tuvalet pozisyonu aldırıyorum yapıyor bende iki gündür öyle yapıyorum işe yarıyor bencede. Neyse uyurken kaka yaptı diyelim bitti sonra uykusuna devam ettş. Hemen değşşiyor musunuz yoksa uyanmasını mı bekliyorsunuz ? Altını açınca uyku kaçıyor bölünüyor, e açmazsam pişik yapar kaka. Sizler napıyonuz?
Benim de azdı gecen mama verdim valla yapacak bişi yok cokta canını sıkma arada mama ver benceUyuyamayinca azaliyo cocuk 5 bcktan beri uyumuyo yine açmış meger oglen emdi doydu uyudu aksam geri azaldi sut anlamadim nolck kenarda sutte kalmadi sagilmis bendede yok suan mamada icirdim napiyim blmiyorum tek bakınca da cok yoruluyorum sasirdim hangisinde douyo hangisinde doymuyo anlamadim artik bazen doyuyo bazen doymuyo
Canım üşütmeyle ilgili değil. Lifli gıda tüketirsen kaka yeşil olur ve bu normaldir.Bizimde bazen sulu olabiliyor canım
2 gün öncede yeşildi anneme sordum bugün üşütmüş olabilirsin emzirirken göğüsünü kapalı tut sütün üşümesin dedi
Baya garibime gitti süt de soğuk sıcak oluyormuş annenin durumuna göre
O yüzden kendimize dikkat edelim ayaklar sırt ve göğüs sıcak tutmaya çalışalım
Ben açıyorum altını uykudan uyanıyor ama yapacak bişey yokKızlar bebeğim uyurken kaka yapıo bazen ıkınıyor ıkınıyor bende burda okumuştum hatta bür arkadaş yazmıştı tuvalet pozisyonu aldırıyorum yapıyor bende iki gündür öyle yapıyorum işe yarıyor bencede. Neyse uyurken kaka yaptı diyelim bitti sonra uykusuna devam ettş. Hemen değşşiyor musunuz yoksa uyanmasını mı bekliyorsunuz ? Altını açınca uyku kaçıyor bölünüyor, e açmazsam pişik yapar kaka. Sizler napıyonuz?
Lifli gıda yediğinde kaka yeşil oluyor normal bir durum canımKızlar merhaba bebeğim bayadır yeşil kaka yapıyor bazen sarıya dönük oluyor, bebeği böyle olan var mı normal mi sizce? Günde en az 5 defa kakası var çoğunlukla yeşil nette normal diyen de var ama bilemiyorum
Sağlıkla kavuşmuşlardır inşallah
Harikasın ya, vallahi bravo. Yapmaz diyor ama alıştırma küloduna benzer bi külotla bezlemiş, yıkanabilen beze de benziyor külodu. Yarın bende denicem.Eveett bugün bezsiz bebek olayını denedim. Öncelikle bebeğin hareketlerini çözmem gerekiyordu gözlem yaptım. 4 kere yakaladım ve çişini tuvalete yaptırdım. Yalnız videoda tuvaletten sonra rahatlar geri uyur diyor. O geri uyuma uzun sürüyor. Bi seferinde slingte uyuttum son çare. Bakıyorum bebeğim uykuda uyanacak ama kıvranıyor hemen tuvalete tutuyorum yapıyor tamam bu kısım. Uyurken yapmaz diyor videoda ama benimki yapıyor yani biraz daha büyümesi lazım sanırım bunun için. Neyse ben yine denemeye devam edicem
Gaz ilaci kullanıyor musun canim sen de ya ben kestim ama tekrar ikinmaya devam ediyor gaz ilaci da çok sıkıştırdı napsam bilemedimİkisinide yapıyorum . uykudan uyandıktan sonra ıkınıp uyandıgı sırada tuvakete tutarmış gibi kucagımza alıyoruz. Bi kaç dk sonra yapıyor yada pırt pırt :)
İnşallah canım çok teşekkür ederimBende oyle yapiyim o zmn ins sariligi biran önce biter bebisin cnm
Ben gecede 1 defa değişiyorum az önce değiştim şimdi süt içiyor yatar sonra İnşallahKızlar bebeğim uyurken kaka yapıo bazen ıkınıyor ıkınıyor bende burda okumuştum hatta bür arkadaş yazmıştı tuvalet pozisyonu aldırıyorum yapıyor bende iki gündür öyle yapıyorum işe yarıyor bencede. Neyse uyurken kaka yaptı diyelim bitti sonra uykusuna devam ettş. Hemen değşşiyor musunuz yoksa uyanmasını mı bekliyorsunuz ? Altını açınca uyku kaçıyor bölünüyor, e açmazsam pişik yapar kaka. Sizler napıyonuz?
Allah yardımcınız olsun kuzum şafi adıyla şifa nasip eylesin kuzucuğaBiz dün hastaneye yatış yaptık acilden. sabah ameliyatımız olacak. Dua istiyorum kızlar
Bizlerde iyiyiz canım bebişleri büyütüyoruz burda da kafamızı dağıtıyoruz, ortak yaşadıklarımızı paylaşıyoruz . Uzun süre yazmayınca merak ettim iyi olmanıza sevindim Sivilce durumu egzamaya dönmedikçe normal diye biliyorum
Biz dün hastaneye yatış yaptık acilden. sabah ameliyatımız olacak. Dua istiyorum kızlar