İkiside aynı biri daha yumuşak diye duymuştum Air daha çabuk tutuluyormus o yüzden onu aldım ve tuttuKızlar philips ultra air ve ultra soft emziklerin meme kısımları aynı mı? Dudağa dokunan kısımları mı farklı sadece? Ultra air kullanan bebek, ultra softu da tutar mı?
Alerji yüzünden mi tahriş mi oldu yüzü? Air de hassas ciltler için. Ben onu kullanıyorum.Kızlar philips ultra air ve ultra soft emziklerin meme kısımları aynı mı? Dudağa dokunan kısımları mı farklı sadece? Ultra air kullanan bebek, ultra softu da tutar mı?
Sıcak tutun ayaklarını ve karnını. Ben kiraz çekirdeği yastığı kullanıyorum işe yarıyoUykuda bile surekli ciglikla uyaniyo dun basladi ypgun sekilde gaz sanrm kendide uykusuz kaldi cok hif uyumuyo dunden beri 30 dk bi agliyo
Dönem dönem ataklar olur ya. Annende annen mi baktı bebişe o mu ilgilendi.öyle bi durum etkiliyor davranışlarını. Benimki 67 günlük, bugün farklı bi psikolojide, 2 saat uyumadı, kucaktan inmedi. Şimdi sarıldık White noice dinliyoruz. Hiçbir şeyi de yok, nazlanmak istiyor diyorum.Uykuda bile surekli ciglikla uyaniyo dun basladi ypgun sekilde gaz sanrm kendide uykusuz kaldi cok hif uyumuyo dunden beri 30 dk bi agliyo
Önce aptamil bulduk gece verdim gaz yaptı kaka da sorun olmadı. İlk çocuğum da aynı böyle oldu. Sonra da sma başladık Memnunuz. İlk çocuğuma da aynıydı cnmCanim.sen hangi mamayi kullaniyosun
Annemde bende baktım annemde bakti ondan 1 hafta once bEn evd tek baktim .. ama anlamadim dun geceden beri böyle.Dönem dönem ataklar olur ya. Annende annen mi baktı bebişe o mu ilgilendi.öyle bi durum etkiliyor davranışlarını. Benimki 67 günlük, bugün farklı bi psikolojide, 2 saat uyumadı, kucaktan inmedi. Şimdi sarıldık White noice dinliyoruz. Hiçbir şeyi de yok, nazlanmak istiyor diyorum.
Valla o çocuktan çocuğa değişiyor. Kimisi emzir at diyor benim iki çocuğumda emzir at olmadı, kimi paso sallanmak istiyor ilk çocuğum böyleydi ya da kucak ve hiç rahat vermezdi, kimi de yerde oynuyor ikinci çoçuğum birazcık oynuyor ama sürekli değil ben de hamak aldım buna.Kızlar bu kusma alerjk belirtisiymiş ya bizimkinin kusma kesilmiş süt gibi oluyo. Sallandığında hamakta yada kucakta durunca çıkarıyo biraz kusuyo az/ annemde çocuk yerde büyür yere koy kendi oynasn kucakta büyüyo dio. Hic durmuyoki yerde. Keşke sallanarakda uyumasa ama şu gaz olayı bitine dek mecbur sallayacam hafiften .
Tam gaz haftası ben ondan öyledir. Benim kızım 19. Günde çıldırmıştı. sonra 39 da çıldırdı ve bu uzun sürdü. Fakat geçiyor hepsi daha da iyi olacaklar sakin olmakta fayda var3 4 gundur annemdeydim dun aksam geldik eve annemde uyuyan cocuk bize gelince aglamaya basladi 19 gunluk .. dshs oncedr gecen hafta ben baktim evdr hic boyle olmamisti nolduysa saat bssi hatta yarim saatte bir surekli uyandi ve dun aksam 9 dan beri boyle hala devam ediyo nesi vsr anlamadim kac kere alt degistrrdk gaz çıkardık emzirdik hatırlamıyorum esimle sabaha kdr uyumadik o da esniyo ama koydugumuz an agliyo cildirmak uzereyiz .. nesi olablrki annemler dogalgazli evi bizim klima var suan ama klimadan rahatsz olsa gecen hafta da bendeydi uyumustu neden rahatsiz acaba anlamadim çözemedim sütüm de azaldi yorgunluktan
Aynen şapkadan kıyafetten öyle oldu bayadir ben de şapka takmıyorum şimdi kulak öyle kaldı ya saç bandı da çıkıyor hemen ortopedi doktoruna sorcam gidince olmadiBen çocuğumda şunu gözlemledim. Şapka takınca kulağın üst kısmı şapkanın içinde kalıyor ama alt kısmı dışarda kalıyor ve o dışarda kalan kısı yukarı doğru kıvrlıyor. Kıyafetlerinin yakası yukarı itiyor kulağını. Kıyafetlerini yatırınca aşağı doğru çekiyorum. Evin ısısını kontrol altına aldıktan sonra şapka takmıyorum artık . Eğer kulağı öyle kaldıysa saç bandı kullanabilirsiniz.
Sizin sayenizde bebeğime Canbebe'yi denedim. En sonunda o uydu bebeğime. Çok teşekkür ederim aklıma gelmişkenAlerji yüzünden mi tahriş mi oldu yüzü? Air de hassas ciltler için. Ben onu kullanıyorum.
İkiside aynı biri daha yumuşak diye duymuştum Air daha çabuk tutuluyormus o yüzden onu aldım ve tuttu
Görünümü herşeyiyle aynı gözüküyordu bugün gündüz ikisini elime aldım karsilastirdim ama benimki tutmadıKızlar philips ultra air ve ultra soft emziklerin meme kısımları aynı mı? Dudağa dokunan kısımları mı farklı sadece? Ultra air kullanan bebek, ultra softu da tutar mı?
Agulayan mı demek istedin cnm. Öyleyse aguluyor benim kızım. Morarmıyor ama çıldırarak ağlıyor kimi zaman Pert ediyor bizi. Şu an da öyle mesela. İnş uzun bir gecemiz olmazKızlar bebeği ugulayan var mı aniden mosmor oluyor ya
SevindimSizin sayenizde bebeğime Canbebe'yi denedim. En sonunda o uydu bebeğime. Çok teşekkür ederim aklıma gelmişken
Evet ben de air kullanıyorum ama iz yapıyor. Yüzü gözü sivilce gibi kabarıklarda doldu zatenAcaba ultra softa mı geçsem daha yumuşak kenarlı diye düşündüm de.
Sen kendine inan, bu bebişi veren Rabbim sana ona bakacak bilgiyi de sevgiyi de verdi. İçgüdüsel bulacaksın orta yolunuzu. Dayanamıyorsun ama sabır. Büyüdükçe süt kokan halleri çok özleniyor. Kızım bu bahsettiğin gibiydi 3 ay uyumadı, uyutmadı hepsi gazdandı, çok emdiğindendi...bu bebiş gündüz şekerleme yaparak uyuyor maksimum 1.5 saat uyuyor, geceleri de 4-5 saatlik derin uykusu oluyor. Ama arada değişik günlerimiz oluyor. Bugün sabah 8de mızırdanmaya başladı, toplasan 2 saat uyumadı. 9da banyo sonrası daldı uykuya...Annemde bende baktım annemde bakti ondan 1 hafta once bEn evd tek baktim .. ama anlamadim dun geceden beri böyle.
Yüreğim daralıyor içim cok sıkılıyor kurtulamadım bi yandan logusa psikolojisinden cok fenayim hep agliyorum ..
Kac saatte bir uyanıyor senin bebis 40 indan sonra bi degisiklik oluyomu
Uğulama canim ya da katılma aniden ağlıyor mosmor oluyor bugün iki defa oldu ya acaba kusmugu boğazına Mi geliyor acabaAgulayan mı demek istedin cnm. Öyleyse aguluyor benim kızım. Morarmıyor ama çıldırarak ağlıyor kimi zaman Pert ediyor bizi. Şu an da öyle mesela. İnş uzun bir gecemiz olmaz