- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.664
Annem ilce olarak bana baya uzak gel nolur sen kal bende diyorum baban rahatsiz orda rahat edemez araba bile suremiyo dogru duzgun bunaliyor ssn gel kal diyor ben 4 5 gundur ondaydım dogumdada kaldim 4 5 gun benimde kedim var evde tek kaliyo ben ona gidince bende evimi kedimi esimi surekli bırakıp annemde kalmak istemiyoruum .. annem taktı her seferinde illa gel diye ben ona diyorum nolur gel gelmiyorlar bende gitmek istemiyorum ortayı bulamadik ..Sevindim inşallah hep böyle sağlıklı gider, pişik olmaz.
Sen kendine inan, bu bebişi veren Rabbim sana ona bakacak bilgiyi de sevgiyi de verdi. İçgüdüsel bulacaksın orta yolunuzu. Dayanamıyorsun ama sabır. Büyüdükçe süt kokan halleri çok özleniyor. Kızım bu bahsettiğin gibiydi 3 ay uyumadı, uyutmadı hepsi gazdandı, çok emdiğindendi...bu bebiş gündüz şekerleme yaparak uyuyor maksimum 1.5 saat uyuyor, geceleri de 4-5 saatlik derin uykusu oluyor. Ama arada değişik günlerimiz oluyor. Bugün sabah 8de mızırdanmaya başladı, toplasan 2 saat uyumadı. 9da banyo sonrası daldı uykuya...
Esim sabah ise gtcek o da cok yoruldu ise konsantre olmam lazim diyo kendi isimiz borc cook o da haklı napicam sasirdim demin bavul hazırladım anneme Gtcektik geri boslttim sonra ..
Cok psikolojim bozuk bu böyle nasıl olck anne diyorum ne kdr size gelicem yani duzenimin bozulmasida moralimi bozuyo kendim bakmak istiyorum ogluma cok zor olsada annem gelsin istiyorum gelmiyo tek.kalinca perisan oluyorum napcam sasirdim .. surekli sureklide annemdede yasayamam haksizmiyim bilmem