- 11 Ağustos 2020
- 573
- 789
- 40
Kasıkta bağırsaktan dışarı yumurtalık gibi birşey çıkıyormuş ama sürekli dışarda değil gir çık yapıyor kafasına göre.Neresi nasıl birşey ki?
Kasık fıtığı canımNe fıtığı canım göbek mi başka mı
Kasık fıtığı canımKasik fıtığımi cnm gobek fitigimi ?
Ne bileyim öyle bir konuştular ki eğer bağırsana geri girmezse fıtık düğüm yapıp patlayabilirmiş hayati risk taşırmış o zamankedilianne84 geçmiş olsun canım doktorlar hep en kötüsünü söylüyorlar sen onların dediğine bakma demek olmak için diyorlar üzerlerinden yükü atıyorlar . İnşallah sıkıntısız sorunsuz atlatırsınız bizlerde dua ederiz
Amin canım inşallah çabucak iyileşirAaa ne bu karamsarlık birçok benek fıtık oluyor ameliyatla düzeliyor. Kötü şeyler getirme lütfen aklına. İnş çabucak düzelir kuzucuk
Kasık fıtığı mıymış kardeşindeki de? Niye bu doktorlar bu kadar korkutuyor hastalarıCanım hiç üzülme, benim kardesimde de vardı. Ağlayınca mosmor olurdu fıtık ameliyatı çok basitmiş yazını görünce anneme sordum cok basit bişi korkmasın dedi. İçini ferah tut doktorlar herseyi abartıyor
Göbek fıtığı olanlara geçer demişler sanırım bizdeki kasık fıtığı. Yumurtalığın az yukarısında bağırsaktan çıkıyormuş birşey artık neyse oBizde de fıtık var doktor tedaviye gerek yok büyüdüğünde geçer dedi dokundu yumuşak sizin nasıl şekli çok mu çıkık okuduklarımda da öyle yazıyordu ameliyatı duyunca şaşırdım haftaya cuma başka doktora gidecez o da görecek çok geçmiş olsun
Benimki göbek fıtığı ama canım yanlış olmasın seninki kasık fıtığı mı
Hiç canını sıkma benim kayınpederim gençliğinden beri kasık fıtığıyla yaşıyor adama çok şükür bişey olmadı 2 hafta da senin bebişine de olmaz inşallah . Doktorlar işte ben söyleyim de demenin peşindeler.Kasıkta bağırsaktan dışarı yumurtalık gibi birşey çıkıyormuş ama sürekli dışarda değil gir çık yapıyor kafasına göre.
Kasık fıtığı canım
Kasık fıtığı canım
Ne bileyim öyle bir konuştular ki eğer bağırsana geri girmezse fıtık düğüm yapıp patlayabilirmiş hayati risk taşırmış o zamanİnşallah çabucak geçer gider Allah razı olsun
Amin canım inşallah çabucak iyileşir
Canım benim oğlumda 40 günlük oldu .4 günde bir yapmaya başladı burayada yazdım hatta . Karnın z.yagi masajı yok poposuna falan kar etmedi en sonunda kendi haline bıraktım 1 aydır surekli 4 günde bir kendi kendine yapıyor.
Normalde doktor da 10 güne kadar normal dedi ama şiddetli gaz ve kaka bağırsaklarını doldurmuştu ondan yaptılar.Annesütü alana bebekler 10 güne kadar yapmayabilir. Huzursuzluk yoksa bırakın yapmasın. Huzursuzsa hergün olmamak kaydıyla yarım fitil verilebilir. Biz öyle yapardık ilk çocuğumda
Denedim yapamadı canımBen fazla uyamardan zeytinyağı sürdüm makatına
Annem yaptı sabah dediğin gibi anında yaptı. Ama buna alışmasın kendi yapsınAynen fitil veriyorlarmiss duydum bnde bn sabun soktum azcik anında yapti
Arkadaşım da kullanıyor o molfix püre soft var ondan çok memnundum ben molfix olanı aldım ondan da memnunum ikisinin çok farkı yok ama sleepy ve prima dan daha iyi bence ben geçen hafta 2 numaraya başladım 4.5 ise küçük paket al istersen hem denemiş olursun 1 numara hem de o paket bitene kadar memnun kalırsan gozlemlersin 2 numaraya geçersinHerhangi Bi çeşidi var mı, bide kalıbı nasıl 4.5 kiloya hangi beden olur
Aynen çok ağlıyor ve ıkınınca çok şişiyor bir parmağın bogumu kadar şişiyor normalde de şişlik var ama yaşına girmeden kendiliğinden geçer dedi en kötü 4 yaşa kadar dedi doktor ağrı yapmaz müdahale olmaz dedi İnternette okudum yumuşak ise müdahaleye gerek yok sert ise müdahale gerekir yazıyordu sizin ne durumdagobek fitiginiz ne durumda acaba bizdede var bir sene.icinde gecer dedi ama insanin.moralini bozuyo
Bizde de göbek fıtığı var ve kabızlıktan sonra daha çok şişti. Özel de devlet de geçer dedi. Annem de kayınvalideler de saracaz diye uğraşıyolar. Deli oluyorum! Ben o kadar takmıyorum. Her yerde 1 yaşına kadar geçer yazıyor.Benimki göbek fıtığı ama canım yanlış olmasın seninki kasık fıtığı mı
Gaz konusunda bunu bende bi doktordan dinledim. Ama fırsat bulamadım sağmaya.Kızlar bu yüzdeki sivilceler için bi doktora gittim laktoz inteloransı dedi ve ön sütğ sağ at içirme dedi. Ön süt şekerli su gibi,siz eski kadınlar gibi değilsiniz onlar doğal besinlerdi siz gdolu paketli yiyeceklerle beslendiğiniz için önsütünüz bebeklere zarar veriyor gazdan kıvranması da yüzündeki sivilceler egzama saçındaki konak hep önsütten dedi.
İlk başta bana garip geldi sütü sağcam atcam boşa gidecek diye. Ama iki üç gün denedim gerçekten de geçti biliyo musunuz
Hatta o sıra yumurta da peynir de tatlı falan da yemiştim.
Sonra bikaç arkadaşım kızdı sen niye sütünü boşa harcıyorsun saçmalamasın doktor dediler, zaten sütüm de bol değil diye Ben de tekrardan sağmadan vermeye başladım ve sivilceler tekrardan çıktı,hatta o sivilceler egzamaya doğru gidiyor şu an:/ Bunu size niye söylüyorum çoğunuz alerji zannediyor olabilirsiniz ama aslında bu sebepten olabilir sütü fazla olanlar isterseniz bir deneyin.
Eski primaci olarak soyliyim sleepy berbat bende Molfix pure geçeceğim. S SkyAsteR canım kızımda o canbebe çok kötü pişik yapmıştı biraz tırsıyorum açıkçası. Primadan çıkarken denemiştim en güzel sleepy gelmişti ama şimdi çöp resmen.Arkadaşım da kullanıyor o molfix püre soft var ondan çok memnundum ben molfix olanı aldım ondan da memnunum ikisinin çok farkı yok ama sleepy ve prima dan daha iyi bence ben geçen hafta 2 numaraya başladım 4.5 ise küçük paket al istersen hem denemiş olursun 1 numara hem de o paket bitene kadar memnun kalırsan gozlemlersin 2 numaraya geçersin
Canım baglayan duydum ne yalan soyliyim ama bende senin gibi saçma buluyorum. Doktor istemiyor dedi diye söyle o zaman susuyorlarBizde de göbek fıtığı var ve kabızlıktan sonra daha çok şişti. Özel de devlet de geçer dedi. Annem de kayınvalideler de saracaz diye uğraşıyolar. Deli oluyorum! Ben o kadar takmıyorum. Her yerde 1 yaşına kadar geçer yazıyor.
Aynen benim annem de demişti sarmayı doktor da söyledi eskiler yspar yapmayın kendiliğinden geçer dediBizde de göbek fıtığı var ve kabızlıktan sonra daha çok şişti. Özel de devlet de geçer dedi. Annem de kayınvalideler de saracaz diye uğraşıyolar. Deli oluyorum! Ben o kadar takmıyorum. Her yerde 1 yaşına kadar geçer yazıyor.
resmen pipi gibi bas parmakdan daha kalin. bir yasdan once cerrahi mudahele olmaz dedi. huysuzlugu ondanmi.dedim ilgisi yokmus para yada baska.bisey ile baski yapip sarsan degisen olmaz deddi bende minik karton ile bant yapmistim degismedi simdide gaz icin kemer gibi bisey var onu sardim bakalim gecer diyo ama ikininca aglayinca kocaman cikiuo kizimda surekli ikiniyo ztn gecer ins cozum bulursaniz banada deyiverinAynen çok ağlıyor ve ıkınınca çok şişiyor bir parmağın bogumu kadar şişiyor normalde de şişlik var ama yaşına girmeden kendiliğinden geçer dedi en kötü 4 yaşa kadar dedi doktor ağrı yapmaz müdahale olmaz dedi İnternette okudum yumuşak ise müdahaleye gerek yok sert ise müdahale gerekir yazıyordu sizin ne durumda
Bizde nurse harveys kullanıyorduk daha kötü oldu gibi geldi 2 gün önce bıraktık daha rahat kaka yapmaya başladı şimdi sadece biogai veriyorum . Bizimkilere yaramadı herhaldeArkadaşlar nurse harveys kullanıyordum 1 haftadır ama işe yaramadığını düşündüm bugün icirmedim dün gece de icirmemistim 1 saat önce öyle bir ağladı ki korktum verdim ilacı ondan mı acaba diye ama vermediğim halde daha iyiydi gazı tuvaleti sadece ağlayınca verdim
Ya söylüyorum da kaynanam afedersin çok kalın kafalıCanım baglayan duydum ne yalan soyliyim ama bende senin gibi saçma buluyorum. Doktor istemiyor dedi diye söyle o zaman susuyorlarsenin oğlan tamamen beyazlasti mi? Gözler falan ?
Rengi tamamen oturdumu biz hala 11 deyizYa söylüyorum da kaynanam afedersin çok kalın kafalıve evet çok şükür geçti sarılığı
Benim de aynı ama doktor kilo alımı iyi bundan sonra az alsa da olur dedi. Çünkü önsütün zararlı etkileri gelecekteki psikolojisini bile etkiliyırmuş baya uzun uzun anlattı ama hatırlamıyorum dediklerini şimdi.ben de sağdığım üç günde hissettim çok az kilo aldı,çok doymadı da.Benim sütüm çok yok gibi yani sağınca bile iki göğüs 10-20 cc çıkıyo bebek kilo alıyo ama sağmada çıkmıyo. Şimdi ben onu da sağarsam bebeğime bişey kalmaz gibi geliyo
Önsüt arka süt arasında keskin bi ayrım yokmuş,yavaş yavaş yağlanmaya başlarmış.Gaz konusunda bunu bende bi doktordan dinledim. Ama fırsat bulamadım sağmaya.
Ne kadarı önsüt ne kadarı arka süt nasıl ayırıyorsun?