2021 Şubat Anneleri

Neresi nasıl birşey ki?
Kasıkta bağırsaktan dışarı yumurtalık gibi birşey çıkıyormuş ama sürekli dışarda değil gir çık yapıyor kafasına göre.
Ne fıtığı canım göbek mi başka mı
Kasık fıtığı canım
Kasik fıtığımi cnm gobek fitigimi ?
Kasık fıtığı canım
Ne bileyim öyle bir konuştular ki eğer bağırsana geri girmezse fıtık düğüm yapıp patlayabilirmiş hayati risk taşırmış o zaman İnşallah çabucak geçer gider Allah razı olsun
Aaa ne bu karamsarlık birçok benek fıtık oluyor ameliyatla düzeliyor. Kötü şeyler getirme lütfen aklına. İnş çabucak düzelir kuzucuk
Amin canım inşallah çabucak iyileşir

Kasık fıtığı mıymış kardeşindeki de? Niye bu doktorlar bu kadar korkutuyor hastaları
Göbek fıtığı olanlara geçer demişler sanırım bizdeki kasık fıtığı. Yumurtalığın az yukarısında bağırsaktan çıkıyormuş birşey artık neyse o
Benimki göbek fıtığı ama canım yanlış olmasın seninki kasık fıtığı mı

Hiç canını sıkma benim kayınpederim gençliğinden beri kasık fıtığıyla yaşıyor adama çok şükür bişey olmadı 2 hafta da senin bebişine de olmaz inşallah . Doktorlar işte ben söyleyim de demenin peşindeler.

Annesütü alana bebekler 10 güne kadar yapmayabilir. Huzursuzluk yoksa bırakın yapmasın. Huzursuzsa hergün olmamak kaydıyla yarım fitil verilebilir. Biz öyle yapardık ilk çocuğumda
Normalde doktor da 10 güne kadar normal dedi ama şiddetli gaz ve kaka bağırsaklarını doldurmuştu ondan yaptılar.
Huzursuz olmasa bende bırakırdım da hem gaz hem kaka çok huzursuz

Herhangi Bi çeşidi var mı, bide kalıbı nasıl 4.5 kiloya hangi beden olur
Arkadaşım da kullanıyor o molfix püre soft var ondan çok memnundum ben molfix olanı aldım ondan da memnunum ikisinin çok farkı yok ama sleepy ve prima dan daha iyi bence ben geçen hafta 2 numaraya başladım 4.5 ise küçük paket al istersen hem denemiş olursun 1 numara hem de o paket bitene kadar memnun kalırsan gozlemlersin 2 numaraya geçersin

gobek fitiginiz ne durumda acaba bizdede var bir sene.icinde gecer dedi ama insanin.moralini bozuyo
Aynen çok ağlıyor ve ıkınınca çok şişiyor bir parmağın bogumu kadar şişiyor normalde de şişlik var ama yaşına girmeden kendiliğinden geçer dedi en kötü 4 yaşa kadar dedi doktor ağrı yapmaz müdahale olmaz dedi İnternette okudum yumuşak ise müdahaleye gerek yok sert ise müdahale gerekir yazıyordu sizin ne durumda

Benimki göbek fıtığı ama canım yanlış olmasın seninki kasık fıtığı mı
Bizde de göbek fıtığı var ve kabızlıktan sonra daha çok şişti. Özel de devlet de geçer dedi. Annem de kayınvalideler de saracaz diye uğraşıyolar. Deli oluyorum! Ben o kadar takmıyorum. Her yerde 1 yaşına kadar geçer yazıyor.

Gaz konusunda bunu bende bi doktordan dinledim. Ama fırsat bulamadım sağmaya.
Ne kadarı önsüt ne kadarı arka süt nasıl ayırıyorsun?

Eski primaci olarak soyliyim sleepy berbat bende Molfix pure geçeceğim. S SkyAsteR canım kızımda o canbebe çok kötü pişik yapmıştı biraz tırsıyorum açıkçası. Primadan çıkarken denemiştim en güzel sleepy gelmişti ama şimdi çöp resmen.

kedilianne84 canimmm geçmiş olsun bu gecenin hürmetine yavrular sağlık bulsun özel mi dedi birde üniversite hastanesine gitseniz.

Arkadaşlar nurse harveys kullanıyordum 1 haftadır ama işe yaramadığını düşündüm bugün icirmedim dün gece de icirmemistim 1 saat önce öyle bir ağladı ki korktum verdim ilacı ondan mı acaba diye ama vermediğim halde daha iyiydi gazı tuvaleti sadece ağlayınca verdim

Canım baglayan duydum ne yalan soyliyim ama bende senin gibi saçma buluyorum. Doktor istemiyor dedi diye söyle o zaman susuyorlar senin oğlan tamamen beyazlasti mi? Gözler falan ?

Aynen benim annem de demişti sarmayı doktor da söyledi eskiler yspar yapmayın kendiliğinden geçer dedi

resmen pipi gibi bas parmakdan daha kalin. bir yasdan once cerrahi mudahele olmaz dedi. huysuzlugu ondanmi.dedim ilgisi yokmus para yada baska.bisey ile baski yapip sarsan degisen olmaz deddi bende minik karton ile bant yapmistim degismedi simdide gaz icin kemer gibi bisey var onu sardim bakalim gecer diyo ama ikininca aglayinca kocaman cikiuo kizimda surekli ikiniyo ztn gecer ins cozum bulursaniz banada deyiverin

Bizde nurse harveys kullanıyorduk daha kötü oldu gibi geldi 2 gün önce bıraktık daha rahat kaka yapmaya başladı şimdi sadece biogai veriyorum . Bizimkilere yaramadı herhalde

Canım baglayan duydum ne yalan soyliyim ama bende senin gibi saçma buluyorum. Doktor istemiyor dedi diye söyle o zaman susuyorlar senin oğlan tamamen beyazlasti mi? Gözler falan ?
Ya söylüyorum da kaynanam afedersin çok kalın kafalı ve evet çok şükür geçti sarılığı

Benim sütüm çok yok gibi yani sağınca bile iki göğüs 10-20 cc çıkıyo bebek kilo alıyo ama sağmada çıkmıyo. Şimdi ben onu da sağarsam bebeğime bişey kalmaz gibi geliyo
Benim de aynı ama doktor kilo alımı iyi bundan sonra az alsa da olur dedi. Çünkü önsütün zararlı etkileri gelecekteki psikolojisini bile etkiliyırmuş baya uzun uzun anlattı ama hatırlamıyorum dediklerini şimdi.ben de sağdığım üç günde hissettim çok az kilo aldı,çok doymadı da.
İlk üç ay böyle bi sorun varmış 4.aydan sonra sütün yapısı değişiyormuş önsüt arka süt diye bişey kalmıyomuş sorun kalkıyomuş. O yüzden gazlı dönem ilk üç ay sürüyor 4.aya girdin mi bıçak gibi kesilir diyor.
En azından meme tam dolu olduğunda önsütü biraz sapabilirsin
Bide doymaz korkun olursa sağdığın sütü atmazsın saklarsın ne olur ne olmaz diye.

Gaz konusunda bunu bende bi doktordan dinledim. Ama fırsat bulamadım sağmaya.
Ne kadarı önsüt ne kadarı arka süt nasıl ayırıyorsun?
Önsüt arka süt arasında keskin bi ayrım yokmuş,yavaş yavaş yağlanmaya başlarmış.
Kişiden kiliye değişir mi bilmiyorum ama ben bi ilk başta sağdığım süte baktım böyle grimsi daha sulu belli yani,sonlara doğru olana baktım daha beyaz yoğun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…