- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 32
4.5 kilo molfix pure soft 2 numaredayızHerhangi Bi çeşidi var mı, bide kalıbı nasıl 4.5 kiloya hangi beden olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4.5 kilo molfix pure soft 2 numaredayızHerhangi Bi çeşidi var mı, bide kalıbı nasıl 4.5 kiloya hangi beden olur
Ben gaz ilacını verince benim kız kabız oldu sonra hepsini kestim şimdi kendi yapıyor şükür 56 günlük olduk çok şükür zaman ilerledikçe daha iyi oluyor ben de sadece bir kere verdim kendi yapar seninki de artık insAnnem yaptı sabah dediğin gibi anında yaptı. Ama buna alışmasın kendi yapsın
Özele gittik önce sürekli gittiğimiz doğum yaptığımız hastanedeki doktora o Zeynep Kamile yönlendirdi. Doçent doktor gördü orada. Röntgen falan çekildi. Salı gününe aynı doktora randevu aldık. Testleri yapacakmış bakalım ne diyecek.Eski primaci olarak soyliyim sleepy berbat bende Molfix pure geçeceğim. @NaniSBereN canım kızımda o canbebe çok kötü pişik yapmıştı biraz tırsıyorum açıkçası. Primadan çıkarken denemiştim en güzel sleepy gelmişti ama şimdi çöp resmen.
kedilianne84 canimmm geçmiş olsun bu gecenin hürmetine yavrular sağlık bulsun özel mi dedi birde üniversite hastanesine gitseniz.
Ben de molfix kullanıyorum. Primayı da sleepy yi de denedim. Molfixte memnun kaldım. Ama ben uzun zamandır 3 numaraya geçtim. 2 numara küçük geliyor sanki bacaklarını sıkıyor. Şuan 4.9 kilodayız.Herhangi Bi çeşidi var mı, bide kalıbı nasıl 4.5 kiloya hangi beden olur
Aynen bizimki de öyle bir şey yapmadım çünkü her dakika ya ıkınıyor yada kendini sıkarak ağlıyor daha da çok çıkıyor zamanla geçer İnşallahresmen pipi gibi bas parmakdan daha kalin. bir yasdan once cerrahi mudahele olmaz dedi. huysuzlugu ondanmi.dedim ilgisi yokmus para yada baska.bisey ile baski yapip sarsan degisen olmaz deddi bende minik karton ile bant yapmistim degismedi simdide gaz icin kemer gibi bisey var onu sardim bakalim gecer diyo ama ikininca aglayinca kocaman cikiuo kizimda surekli ikiniyo ztn gecer ins cozum bulursaniz banada deyiverin
Ne demek eve gelmemek ya ? Bir gece mi gelmedi ? Ağlamalar ayaklara kapanmalar mı ? Aahh hayallerim, gözyaşım pıt benim içinde bir değeri yok ağlasa da gönlüm asla affetmeyecek eşimi ama işte 1 gram pişamnlık bile göremediğim için şu an.. bizimki de görmeye geldiğinde zorla uyuyttğm çocuğu uyundrmaya çalışıyor veya uynıkken seviyor ağlayınca anneme veriyor hemen. Anneme tembihledim alma ilgilensin.kolay sanmasın bebek bakmayı yok bi bahane bulup veriyor sonra telefonla oynama!Bizim durumlar biraz karışık ailecek çalışıyorlar hep beraberler zaten çokta anlaşamıyorlar aslında çoğu zaman kavga dövüş :) ama aile işte.. eşim iş kolik ben yeni doğum yapmış 10 günlükken eve gelmedi arkdşlaryla sözde kutlama diğer hafta iş var dedi eve gelmeyince bende boşanma kararı aldım annemde bizdeydi ona ayıp olmasın diye her yaptığını sineye çekmiştim en son eve gelmeynce artkk taştım sonra çocuğu ben kıymete bindik ağlamlarr ayaklarıma kapanmalar.. tabii bunların gözümde hiç değeri var mı desen yok hala yok içinde bişiler bitiyo insanım be kendime üzülüyorum çocuğuma böyle sevgisiz bi ailede benim ittirip kalktırmamla ilerleyen bi evlilik bilmiyorum yaa.. çocuğu olduğunda değişmiyo hiç bir şey 2 dk seviyo ağlayınca mücadele bile etmiyo al annesi.. aşısı var diyorum annenle gidersin ben dayanamam diyo.. ama ağzında seviyo işte
Bacaklarını aşırı sıkrıpı için ben 4500 kg iken 3 numaraya geçtim. 2 ile 3 arasında bariz fark var. Bence geöin rahat edersin. Başlarda biraz bol gibiydi şimdi daha iyi. 2 numara bez elmde kaldı. Bu gidişle 3ler de kalacak gibiSleepy bio natural kullanan var mı? Ben kullanıyorum memnunum ama oğlum 5 kg oldu 3 numaraya geçsem mi? Bu küçük gibi ama 3ün boyutu nasıl acaba
Sleepy lerim boyutları molfix e göre çok küçüklerdi ona devam edeceksen geçilebilir 3 numaraya benceSleepy bio natural kullanan var mı? Ben kullanıyorum memnunum ama oğlum 5 kg oldu 3 numaraya geçsem mi? Bu küçük gibi ama 3ün boyutu nasıl acaba
Ya yok o her bebekte olur ...neredeyse nefes alma bile alerjik belirti olacak yaKızlar bu kusma alerjk belirtisiymiş ya bizimkinin kusma kesilmiş süt gibi oluyo. Sallandığında hamakta yada kucakta durunca çıkarıyo biraz kusuyo az/ annemde çocuk yerde büyür yere koy kendi oynasn kucakta büyüyo dio. Hic durmuyoki yerde. Keşke sallanarakda uyumasa ama şu gaz olayı bitine dek mecbur sallayacam hafiften .
Bu çok normal bir durum. Her bebek çıkarıyor. Hatta benim bebeğim bazen fazla çıkarıyor. Fazla çıkardığı için doktorumuza sorduk thickener önerdi. Ama kullanmak zorunda değilsiniz kilo alımı iyiyse gerek yok dedi. Biz de kullanmadık.Kızlar bu kusma alerjk belirtisiymiş ya bizimkinin kusma kesilmiş süt gibi oluyo. Sallandığında hamakta yada kucakta durunca çıkarıyo biraz kusuyo az/ annemde çocuk yerde büyür yere koy kendi oynasn kucakta büyüyo dio. Hic durmuyoki yerde. Keşke sallanarakda uyumasa ama şu gaz olayı bitine dek mecbur sallayacam hafiften .
Rabbim şifa versin kuzucuğuna. İnşallah korkulanın aksine çok iyi sonuçlar alır sağlık bulursunuz.Özele gittik önce sürekli gittiğimiz doğum yaptığımız hastanedeki doktora o Zeynep Kamile yönlendirdi. Doçent doktor gördü orada. Röntgen falan çekildi. Salı gününe aynı doktora randevu aldık. Testleri yapacakmış bakalım ne diyecek.
Oğlum çok kusuyor şöyle söyleyim günde 10u geçiyordu belki. Bebeklerin mide kapakçıkları tam gelişmemiş olabiliyor büyüdükçe düzeliyor. Bir haftadır çok azaldı. kusması normal annesi. Tek başına hiç bir belirtiyi ele almamak lazım sanırım.Kızlar bu kusma alerjk belirtisiymiş ya bizimkinin kusma kesilmiş süt gibi oluyo. Sallandığında hamakta yada kucakta durunca çıkarıyo biraz kusuyo az/ annemde çocuk yerde büyür yere koy kendi oynasn kucakta büyüyo dio. Hic durmuyoki yerde. Keşke sallanarakda uyumasa ama şu gaz olayı bitine dek mecbur sallayacam hafiften .
Aynen ya çok küçük sleepy bnde Molfix 3 numara kullanıyorum o kadar ovduler sleepy yi iyiki almamışımSleepy lerim boyutları molfix e göre çok küçüklerdi ona devam edeceksen geçilebilir 3 numaraya bence
Benim kızda çok kusuyor canim özellikle gazını çıkartmazsam bizimkinin kakası da mukuslu bence hepsi normal karşı komşunun bebeğinin süte alerjisi vardı onda gaitada kan vardı Aptamil in alerji mamasını kullandı hatta çocuk şimdi 2 yaşında hala daha azcik ayran içiyor belli olurdu diye düşünüyorumKızlar bu kusma alerjk belirtisiymiş ya bizimkinin kusma kesilmiş süt gibi oluyo. Sallandığında hamakta yada kucakta durunca çıkarıyo biraz kusuyo az/ annemde çocuk yerde büyür yere koy kendi oynasn kucakta büyüyo dio. Hic durmuyoki yerde. Keşke sallanarakda uyumasa ama şu gaz olayı bitine dek mecbur sallayacam hafiften .
Ben çocuğumda şunu gözlemledim. Şapka takınca kulağın üst kısmı şapkanın içinde kalıyor ama alt kısmı dışarda kalıyor ve o dışarda kalan kısı yukarı doğru kıvrlıyor. Kıyafetlerinin yakası yukarı itiyor kulağını. Kıyafetlerini yatırınca aşağı doğru çekiyorum. Evin ısısını kontrol altına aldıktan sonra şapka takmıyorum artık . Eğer kulağı öyle kaldıysa saç bandı kullanabilirsiniz.Kızlar kepçe kulak önleyici aparat kullandınız mı hiç yabenim kızın kulağınin bı tanesinde alt tarafı kıvriliyor napim