2021 Şubat Anneleri

Annem yaptı sabah dediğin gibi anında yaptı. Ama buna alışmasın kendi yapsın 😔
Ben gaz ilacını verince benim kız kabız oldu sonra hepsini kestim şimdi kendi yapıyor şükür 56 günlük olduk çok şükür zaman ilerledikçe daha iyi oluyor ben de sadece bir kere verdim kendi yapar seninki de artık ins

Eski primaci olarak soyliyim sleepy berbat bende Molfix pure geçeceğim. @NaniSBereN canım kızımda o canbebe çok kötü pişik yapmıştı biraz tırsıyorum açıkçası. Primadan çıkarken denemiştim en güzel sleepy gelmişti ama şimdi çöp resmen.

kedilianne84 kedilianne84 canimmm geçmiş olsun 🤲🏻🤲🏻 bu gecenin hürmetine yavrular sağlık bulsun🤲🏻🤲🏻 özel mi dedi birde üniversite hastanesine gitseniz.
Özele gittik önce sürekli gittiğimiz doğum yaptığımız hastanedeki doktora o Zeynep Kamile yönlendirdi. Doçent doktor gördü orada. Röntgen falan çekildi. Salı gününe aynı doktora randevu aldık. Testleri yapacakmış bakalım ne diyecek.

resmen pipi gibi bas parmakdan daha kalin. bir yasdan once cerrahi mudahele olmaz dedi. huysuzlugu ondanmi.dedim ilgisi yokmus para yada baska.bisey ile baski yapip sarsan degisen olmaz deddi bende minik karton ile bant yapmistim degismedi simdide gaz icin kemer gibi bisey var onu sardim bakalim gecer diyo ama ikininca aglayinca kocaman cikiuo kizimda surekli ikiniyo ztn gecer ins cozum bulursaniz banada deyiverin
Aynen bizimki de öyle bir şey yapmadım çünkü her dakika ya ıkınıyor yada kendini sıkarak ağlıyor daha da çok çıkıyor 🤷‍♀️zamanla geçer İnşallah 🤲

Kızlar ya ben süt diyeti yaptığımdan beri bebrğim günde 1 kere kaka yapıyo dolu dolu. Böyle bişey yaşayan var mı neden olur acaba

Sleepy bio natural kullanan var mı? Ben kullanıyorum memnunum ama oğlum 5 kg oldu 3 numaraya geçsem mi? Bu küçük gibi ama 3ün boyutu nasıl acaba

Bizim durumlar biraz karışık ailecek çalışıyorlar hep beraberler zaten çokta anlaşamıyorlar aslında çoğu zaman kavga dövüş :) ama aile işte.. eşim iş kolik ben yeni doğum yapmış 10 günlükken eve gelmedi arkdşlaryla sözde kutlama diğer hafta iş var dedi eve gelmeyince bende boşanma kararı aldım annemde bizdeydi ona ayıp olmasın diye her yaptığını sineye çekmiştim en son eve gelmeynce artkk taştım sonra çocuğu ben kıymete bindik ağlamlarr ayaklarıma kapanmalar.. tabii bunların gözümde hiç değeri var mı desen yok hala yok içinde bişiler bitiyo insanım be kendime üzülüyorum çocuğuma böyle sevgisiz bi ailede benim ittirip kalktırmamla ilerleyen bi evlilik bilmiyorum yaa.. çocuğu olduğunda değişmiyo hiç bir şey 2 dk seviyo ağlayınca mücadele bile etmiyo al annesi.. aşısı var diyorum annenle gidersin ben dayanamam diyo.. ama ağzında seviyo işte 😒
Ne demek eve gelmemek ya ? Bir gece mi gelmedi ? Ağlamalar ayaklara kapanmalar mı ? Aahh hayallerim, gözyaşım pıt😭😭 benim içinde bir değeri yok ağlasa da gönlüm asla affetmeyecek eşimi ama işte 1 gram pişamnlık bile göremediğim için şu an..😡 bizimki de görmeye geldiğinde zorla uyuyttğm çocuğu uyundrmaya çalışıyor veya uynıkken seviyor ağlayınca anneme veriyor hemen. Anneme tembihledim alma ilgilensin.kolay sanmasın bebek bakmayı yok bi bahane bulup veriyor sonra telefonla oynama!
Cidden çok zor bir karar sevgisiz kavgalı bir aile ortamında mı büyütmek daha iyi yoksa aytı anne baba olarak mı büyümesi? Hiç bilemiyorum🤷🏻‍♀️🤔🥺
Sleepy bio natural kullanan var mı? Ben kullanıyorum memnunum ama oğlum 5 kg oldu 3 numaraya geçsem mi? Bu küçük gibi ama 3ün boyutu nasıl acaba
Bacaklarını aşırı sıkrıpı için ben 4500 kg iken 3 numaraya geçtim. 2 ile 3 arasında bariz fark var. Bence geöin rahat edersin. Başlarda biraz bol gibiydi şimdi daha iyi. 2 numara bez elmde kaldı. Bu gidişle 3ler de kalacak gibi

Kızlar bu kusma alerjk belirtisiymiş ya bizimkinin kusma kesilmiş süt gibi oluyo. Sallandığında hamakta yada kucakta durunca çıkarıyo biraz kusuyo az/ annemde çocuk yerde büyür yere koy kendi oynasn kucakta büyüyo dio. Hic durmuyoki yerde. Keşke sallanarakda uyumasa ama şu gaz olayı bitine dek mecbur sallayacam hafiften .

Kızlar bu kusma alerjk belirtisiymiş ya bizimkinin kusma kesilmiş süt gibi oluyo. Sallandığında hamakta yada kucakta durunca çıkarıyo biraz kusuyo az/ annemde çocuk yerde büyür yere koy kendi oynasn kucakta büyüyo dio. Hic durmuyoki yerde. Keşke sallanarakda uyumasa ama şu gaz olayı bitine dek mecbur sallayacam hafiften .
Ya yok o her bebekte olur ...neredeyse nefes alma bile alerjik belirti olacak ya 🤭

Bu çok normal bir durum. Her bebek çıkarıyor. Hatta benim bebeğim bazen fazla çıkarıyor. Fazla çıkardığı için doktorumuza sorduk thickener önerdi. Ama kullanmak zorunda değilsiniz kilo alımı iyiyse gerek yok dedi. Biz de kullanmadık.

Özele gittik önce sürekli gittiğimiz doğum yaptığımız hastanedeki doktora o Zeynep Kamile yönlendirdi. Doçent doktor gördü orada. Röntgen falan çekildi. Salı gününe aynı doktora randevu aldık. Testleri yapacakmış bakalım ne diyecek.
Rabbim şifa versin kuzucuğuna. İnşallah korkulanın aksine çok iyi sonuçlar alır sağlık bulursunuz.

Oğlum çok kusuyor şöyle söyleyim günde 10u geçiyordu belki. Bebeklerin mide kapakçıkları tam gelişmemiş olabiliyor büyüdükçe düzeliyor. Bir haftadır çok azaldı. kusması normal annesi. Tek başına hiç bir belirtiyi ele almamak lazım sanırım.
Daha çok küçük canım yerde ne işi var oyuncağı algılayacak zamana gelsin, uyanıkken sakin kalma süresi uzasın o zaman ilgilenmeye başlar. Valla ben gece uyurken bile canım çekiyor alıyorum göğsüme yatırıyorum 🤭terapi gibi geliyor günün stresini atıyorum sanki. Manyak kadın uyurken bari rahat bırak demiyordur inşallah 🤪

Benim kızda çok kusuyor canim özellikle gazını çıkartmazsam bizimkinin kakası da mukuslu bence hepsi normal karşı komşunun bebeğinin süte alerjisi vardı onda gaitada kan vardı Aptamil in alerji mamasını kullandı hatta çocuk şimdi 2 yaşında hala daha azcik ayran içiyor belli olurdu diye düşünüyorum

Kızlar kepçe kulak önleyici aparat kullandınız mı hiç yabenim kızın kulağınin bı tanesinde alt tarafı kıvriliyor napim

3 4 gundur annemdeydim dun aksam geldik eve annemde uyuyan cocuk bize gelince aglamaya basladi 19 gunluk .. dshs oncedr gecen hafta ben baktim evdr hic boyle olmamisti nolduysa saat bssi hatta yarim saatte bir surekli uyandi ve dun aksam 9 dan beri boyle hala devam ediyo nesi vsr anlamadim kac kere alt degistrrdk gaz çıkardık emzirdik hatırlamıyorum esimle sabaha kdr uyumadik o da esniyo ama koydugumuz an agliyo cildirmak uzereyiz .. nesi olablrki annemler dogalgazli evi bizim klima var suan ama klimadan rahatsz olsa gecen hafta da bendeydi uyumustu neden rahatsiz acaba anlamadim çözemedim sütüm de azaldi yorgunluktan

Kızlar kepçe kulak önleyici aparat kullandınız mı hiç yabenim kızın kulağınin bı tanesinde alt tarafı kıvriliyor napim
Ben çocuğumda şunu gözlemledim. Şapka takınca kulağın üst kısmı şapkanın içinde kalıyor ama alt kısmı dışarda kalıyor ve o dışarda kalan kısı yukarı doğru kıvrlıyor. Kıyafetlerinin yakası yukarı itiyor kulağını. Kıyafetlerini yatırınca aşağı doğru çekiyorum. Evin ısısını kontrol altına aldıktan sonra şapka takmıyorum artık . Eğer kulağı öyle kaldıysa saç bandı kullanabilirsiniz.

Kızlar philips ultra air ve ultra soft emziklerin meme kısımları aynı mı? Dudağa dokunan kısımları mı farklı sadece? Ultra air kullanan bebek, ultra softu da tutar mı?

X