2021 Şubat Anneleri

Benim kızımda da oluyor o iz. Çünkü hareket ediyorlar bacaklarını kaldırıyor çeviriyor çıkıyor bir şekilde bez izi. Ve benim kızım altını açınca çok mutlu oluyor gaz çıkarıyor eğleniyor. Rahatlıyor herhalde o yüzden kapatınca sevmiyor. Senin bebekte öyledir

Annesütü alana bebekler 10 güne kadar yapmayabilir. Huzursuzluk yoksa bırakın yapmasın. Huzursuzsa hergün olmamak kaydıyla yarım fitil verilebilir. Biz öyle yapardık ilk çocuğumda

Aaa ne bu karamsarlık birçok benek fıtık oluyor ameliyatla düzeliyor. Kötü şeyler getirme lütfen aklına. İnş çabucak düzelir kuzucuk

Bebislerinizin uyaniklik suresi nr zmn arttı bizimki 18 gunluk baya uyanik kalmaya başladı uyanik kaldigi suredr şarki dinletip konusuyoruz sizdd nasil durumlar

Ben fazla uyamardan zeytinyağı sürdüm makatına

Canım hiç üzülme, benim kardesimde de vardı. Ağlayınca mosmor olurdu fıtık ameliyatı çok basitmiş yazını görünce anneme sordum cok basit bişi korkmasın dedi. İçini ferah tut doktorlar herseyi abartıyor

Molfix kullanıyorum primayla başlamıştım molfix den daha memnunum

Bizde de fıtık var doktor tedaviye gerek yok büyüdüğünde geçer dedi dokundu yumuşak sizin nasıl şekli çok mu çıkık okuduklarımda da öyle yazıyordu ameliyatı duyunca şaşırdım haftaya cuma başka doktora gidecez o da görecek çok geçmiş olsun

Benimki göbek fıtığı ama canım yanlış olmasın seninki kasık fıtığı mı

Çok geçmiş olsun.benim arkadaşımın kızının kasık fitigi vardı 1 yaşında ameliyat yapıldı.insallah senin kuzunda kısa zamanda sağlığına kavusur

Kızlar bu yüzdeki sivilceler için bi doktora gittim laktoz inteloransı dedi ve ön sütğ sağ at içirme dedi. Ön süt şekerli su gibi,siz eski kadınlar gibi değilsiniz onlar doğal besinlerdi siz gdolu paketli yiyeceklerle beslendiğiniz için önsütünüz bebeklere zarar veriyor gazdan kıvranması da yüzündeki sivilceler egzama saçındaki konak hep önsütten dedi.
İlk başta bana garip geldi sütü sağcam atcam boşa gidecek diye. Ama iki üç gün denedim gerçekten de geçti biliyo musunuz
Hatta o sıra yumurta da peynir de tatlı falan da yemiştim.
Sonra bikaç arkadaşım kızdı sen niye sütünü boşa harcıyorsun saçmalamasın doktor dediler, zaten sütüm de bol değil diye Ben de tekrardan sağmadan vermeye başladım ve sivilceler tekrardan çıktı,hatta o sivilceler egzamaya doğru gidiyor şu an:/ Bunu size niye söylüyorum çoğunuz alerji zannediyor olabilirsiniz ama aslında bu sebepten olabilir sütü fazla olanlar isterseniz bir deneyin.

Canim.sen hangi mamayi kullaniyosun

Denedim ben bunu ve haklısın. Sonuna dek sis gogsumden emerken çok kıvranıyor maalesef.

Orta kulak iltihabi olabilir mi? Dr görmeli bence mutlaka, öyleyse antibiyotik kullanmadan atlatamaz.

gobek fitiginiz ne durumda acaba bizdede var bir sene.icinde gecer dedi ama insanin.moralini bozuyo

Benim sütüm çok yok gibi yani sağınca bile iki göğüs 10-20 cc çıkıyo bebek kilo alıyo ama sağmada çıkmıyo. Şimdi ben onu da sağarsam bebeğime bişey kalmaz gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…