Adı ne damlanınMerhaba şubat anneleri. Ben de 9 şubatta doğum yaptım. Sizi hep okuyorum sanirim 1 kez de yazdım. Benim ikinci bebeğim. Ilk oğlum da alerji olduğu için bu da olur mu diye hep bir acaba vardı icimde. Ve alerji kanitlanmadi henüz ama laktoz intoleransı olduğu ortaya çıktı şimdilik. Okuduğum kadarıyla benim oğlumla benzer şikayetleri olan bebekler var. Çok basir bur test gaitadan yapılan bir test ile belli oluyor. Bir damla veriyor doktor her emzirmeden önce bebeğin ağzına iki damla damlatiyorum. Gazi kalmadı ve çok rahatladı bebeğim.
Aynen fitil veriyorlarmiss duydum bnde bn sabun soktum azcik anında yaptiAnneler geçen hafta çocuğum 5 gün kaka yapamadı. Acile gittik lavman yaptılar.
Lavmanın etkisiyle 3 gün daha yaptı. Ama dünden beri yine aynı. Dün öğlen yaptı daha sonra yine yok. Doktor yine aynı olursa polikinliğe getir dedi. Bunun için kaç gün beklemeliyim? Yada yapmasını kolaylaştıracak bi öneriniz var mı? Kaynana fitil verelim dedi karşı çıktım.
Canım pompan var sağdığın süte 1 çay kaşığı saf zeytinyağı kat, günde 1 kere onu içir. Bize Lavman dan sonra Dr tavsiye etmişti. Puseti varsa içine koy orda takılsın bi süre.Anneler geçen hafta çocuğum 5 gün kaka yapamadı. Acile gittik lavman yaptılar.
Lavmanın etkisiyle 3 gün daha yaptı. Ama dünden beri yine aynı. Dün öğlen yaptı daha sonra yine yok. Doktor yine aynı olursa polikinliğe getir dedi. Bunun için kaç gün beklemeliyim? Yada yapmasını kolaylaştıracak bi öneriniz var mı? Kaynana fitil verelim dedi karşı çıktım.
Relaktaz. Laktaz enzimi içeriyor.Adı ne damlanın
17 ve üstü hastanede yatırılıyor diye biliyorum bizim 22 idi yattı 3 gün 11olunca çıkardılar ama hala gözlerinde far 51 günlüğüz35 gunluk olduk ama sarilik degerimiz 13, gecmedi sadece emiyor, kilo alimi iyi dediler, sarilik yuzunden yatis yapalim dediler, ben istemiyorum, tecrubeli annelerden yardim istiyorum
Allah yar ve yardmcn olsn canm benn konularni kacirddm alerjimi vardiBiz dün alerjiyle gittik doktora fıtıkla çıktıkOğlumun kesin ameliyat olması gerekiyormuş. Kendi doktorumuz da, aciline gittiğimiz Zeynep Kamilin cerrah doktoru da bizi korkuttu. Hayati riski olan bir duruma dönebilirmiş ameliyata kadar sürekli takip etmek gerekiyormuş. Salı günü doktor kontrolümüz var Zeynep Kamilde. Bir haftaya da ameliyat günü vereceklermiş tahlil sonuçlarına göre. Bize çok dua edin
Ben de gecen yikadm sonra kulagi akti su kacmstr kulagna die dusundm baska bisi olablrmiKızlar bebeği dün yıkadık uyuduk sabah yatağına baktım kulağı akmış şuan koku yok ama 2 gündür değişik bi koku vardı yıkayınca geçti şimdi yok.sizce enfeksiyon var mıdır doktora da telefonla sorucam ana belki yaşayanınız vardır
Doktora sorduk normal olabilir kulağındaki kir akmıştır o koku yapmıştır dedi tedbir amaçlı göstercem çünkü yılamadan önceden koku vardıBen de gecen yikadm sonra kulagi akti su kacmstr kulagna die dusundm baska bisi olablrmi
Neresi nasıl birşey ki?Biz dün alerjiyle gittik doktora fıtıkla çıktıkOğlumun kesin ameliyat olması gerekiyormuş. Kendi doktorumuz da, aciline gittiğimiz Zeynep Kamilin cerrah doktoru da bizi korkuttu. Hayati riski olan bir duruma dönebilirmiş ameliyata kadar sürekli takip etmek gerekiyormuş. Salı günü doktor kontrolümüz var Zeynep Kamilde. Bir haftaya da ameliyat günü vereceklermiş tahlil sonuçlarına göre. Bize çok dua edin
Geçmiş olsun canim Rabbim şifa versin hiç bir bebek hasta olmasin yaBiz dün alerjiyle gittik doktora fıtıkla çıktıkOğlumun kesin ameliyat olması gerekiyormuş. Kendi doktorumuz da, aciline gittiğimiz Zeynep Kamilin cerrah doktoru da bizi korkuttu. Hayati riski olan bir duruma dönebilirmiş ameliyata kadar sürekli takip etmek gerekiyormuş. Salı günü doktor kontrolümüz var Zeynep Kamilde. Bir haftaya da ameliyat günü vereceklermiş tahlil sonuçlarına göre. Bize çok dua edin
Canım benim oğlumda 40 günlük oldu .4 günde bir yapmaya başladı burayada yazdım hatta . Karnın z.yagi masajı yok poposuna falan kar etmedi en sonunda kendi haline bıraktım 1 aydır surekli 4 günde bir kendi kendine yapıyor.Anneler geçen hafta çocuğum 5 gün kaka yapamadı. Acile gittik lavman yaptılar.
Ama normal ilk bebeğim bilirim 8 gün yapmamıştıCanım benim oğlumda 40 günlük oldu .4 günde bir yapmaya başladı burayada yazdım hatta . Karnın z.yagi masajı yok poposuna falan kar etmedi en sonunda kendi haline bıraktım 1 aydır surekli 4 günde bir kendi kendine yapıyor.
Ne fıtığı canım göbek mi başka mıBiz dün alerjiyle gittik doktora fıtıkla çıktıkOğlumun kesin ameliyat olması gerekiyormuş. Kendi doktorumuz da, aciline gittiğimiz Zeynep Kamilin cerrah doktoru da bizi korkuttu. Hayati riski olan bir duruma dönebilirmiş ameliyata kadar sürekli takip etmek gerekiyormuş. Salı günü doktor kontrolümüz var Zeynep Kamilde. Bir haftaya da ameliyat günü vereceklermiş tahlil sonuçlarına göre. Bize çok dua edin
Biz dün alerjiyle gittik doktora fıtıkla çıktıkOğlumun kesin ameliyat olması gerekiyormuş. Kendi doktorumuz da, aciline gittiğimiz Zeynep Kamilin cerrah doktoru da bizi korkuttu. Hayati riski olan bir duruma dönebilirmiş ameliyata kadar sürekli takip etmek gerekiyormuş. Salı günü doktor kontrolümüz var Zeynep Kamilde. Bir haftaya da ameliyat günü vereceklermiş tahlil sonuçlarına göre. Bize çok dua edin
Rica ederim sen h modunu düşürme. O bebek ağlayacak illa ki. Ben böyle bakıyorum olaya. Acıksa ağlar kakası gelse ağlar burnu tıkanıksa ağlar canı sıkılır ağlar ses olsun diye ağlar kucak ister ağlar... yani ağlar da ağlar. Çünkü tek iletişim dili ağlamak onun için. Sen ne kadar stresli olursan sana da ona da zarar. Bırak ağlasın ciğerleri açılırTeşekkür ederim aynen öyle oluyor. Moral verdin valla. 3 ay dolunca geçecek mi? Daha fazla sürerse ne yaparım bilmiyorum
Alakası yok! Ben ilk çocuğumda mama kulandım hep kabızdı. Sonuna kadar beklerdik artık rahatsız olunca fitil kullanırdık. Bunda da mama veriyorum maşAllah bunu kabız etmedi. Kaka yapması doyduğunu sağlıklı olduğunu gösterir. Boş boş konuluyorlar işte. Valla lohusalık 40 gün falan değil 3 ay sürüyor. Hatta ben bir ara terapiye gitmiştim. Oğlum 5 yaşındayken. Doktor bana dedi ki sen lohusalık sendromu yaşıyorsun şu an! Şok olmuştum. Onu bunu takma boşver sen çocuğuna ve kendine odaklan. Herşey gelip geçiyor. Ben kimseyi kabul etmedim herkes küstü bana. Ne yapayım tek başımayım 2 çocukla. Bir de milletin gönlünü hoş edemem.Çok sağ olasın canım. Allah senin de yardımcın olsun. Kayınvalidemler oturmaya geldi yazamadım. Tüm gün aç uykusuz çocuk baktım bi de onları ağırladım. Oturdum ağlıyorum şimdi. Çocuğa mama veriyorsunuz ondan çok kaka yapıyor diyorlar bi de. Aç mı bırakayım evladımı sütüm kesildi üzüntüden yorgunluktan. Bitik haldeyimEğer bi taraf sana yardımcı oluyorsa hiç üzülme takma. Sonra ben gibi olan sütüne olur. Bebeklerimize yazık