2021 Şubat Anneleri

Tecrübeli anneler yardım eder misiniz
Bebemin bezi büyük olmasına rağmen bacağında lastik izi çıkıyor bu yanlış bağladığımı mı gösteriyor?
Bir de altını kapatırken hep ağlıyor bi yerini mi sıkıştırıyorum acıtıyorum acaba?:/
Benim kızımda da oluyor o iz. Çünkü hareket ediyorlar bacaklarını kaldırıyor çeviriyor çıkıyor bir şekilde bez izi. Ve benim kızım altını açınca çok mutlu oluyor gaz çıkarıyor eğleniyor. Rahatlıyor herhalde o yüzden kapatınca sevmiyor. Senin bebekte öyledir

Anneler geçen hafta çocuğum 5 gün kaka yapamadı. Acile gittik lavman yaptılar.
Lavmanın etkisiyle 3 gün daha yaptı. Ama dünden beri yine aynı. Dün öğlen yaptı daha sonra yine yok. Doktor yine aynı olursa polikinliğe getir dedi. Bunun için kaç gün beklemeliyim? Yada yapmasını kolaylaştıracak bi öneriniz var mı? Kaynana fitil verelim dedi karşı çıktım.
Annesütü alana bebekler 10 güne kadar yapmayabilir. Huzursuzluk yoksa bırakın yapmasın. Huzursuzsa hergün olmamak kaydıyla yarım fitil verilebilir. Biz öyle yapardık ilk çocuğumda

Biz dün alerjiyle gittik doktora fıtıkla çıktık 😞 Oğlumun kesin ameliyat olması gerekiyormuş. Kendi doktorumuz da, aciline gittiğimiz Zeynep Kamilin cerrah doktoru da bizi korkuttu. Hayati riski olan bir duruma dönebilirmiş ameliyata kadar sürekli takip etmek gerekiyormuş. Salı günü doktor kontrolümüz var Zeynep Kamilde. Bir haftaya da ameliyat günü vereceklermiş tahlil sonuçlarına göre. Bize çok dua edin 😔
Aaa ne bu karamsarlık birçok benek fıtık oluyor ameliyatla düzeliyor. Kötü şeyler getirme lütfen aklına. İnş çabucak düzelir kuzucuk

Bebislerinizin uyaniklik suresi nr zmn arttı bizimki 18 gunluk baya uyanik kalmaya başladı uyanik kaldigi suredr şarki dinletip konusuyoruz sizdd nasil durumlar

Anneler geçen hafta çocuğum 5 gün kaka yapamadı. Acile gittik lavman yaptılar.
Lavmanın etkisiyle 3 gün daha yaptı. Ama dünden beri yine aynı. Dün öğlen yaptı daha sonra yine yok. Doktor yine aynı olursa polikinliğe getir dedi. Bunun için kaç gün beklemeliyim? Yada yapmasını kolaylaştıracak bi öneriniz var mı? Kaynana fitil verelim dedi karşı çıktım.
Ben fazla uyamardan zeytinyağı sürdüm makatına

Biz dün alerjiyle gittik doktora fıtıkla çıktık 😞 Oğlumun kesin ameliyat olması gerekiyormuş. Kendi doktorumuz da, aciline gittiğimiz Zeynep Kamilin cerrah doktoru da bizi korkuttu. Hayati riski olan bir duruma dönebilirmiş ameliyata kadar sürekli takip etmek gerekiyormuş. Salı günü doktor kontrolümüz var Zeynep Kamilde. Bir haftaya da ameliyat günü vereceklermiş tahlil sonuçlarına göre. Bize çok dua edin 😔
Canım hiç üzülme, benim kardesimde de vardı. Ağlayınca mosmor olurdu fıtık ameliyatı çok basitmiş yazını görünce anneme sordum cok basit bişi korkmasın dedi. İçini ferah tut doktorlar herseyi abartıyor

Bez konusu açılmışken, tecrübeli hanımlar ben prima Premium ile başladım Ama biraz pahalı gelmeye başladı gübde 10-15 değiştirince. Aslında iyi de geldi ne diyorsunuz başka bezler deneyim mi devam mı edeyim. Öneriniz var mı bez markası
Molfix kullanıyorum primayla başlamıştım molfix den daha memnunum

Bizde de fıtık var doktor tedaviye gerek yok büyüdüğünde geçer dedi dokundu yumuşak sizin nasıl şekli çok mu çıkık okuduklarımda da öyle yazıyordu ameliyatı duyunca şaşırdım haftaya cuma başka doktora gidecez o da görecek çok geçmiş olsun

Benimki göbek fıtığı ama canım yanlış olmasın seninki kasık fıtığı mı

Çok geçmiş olsun.benim arkadaşımın kızının kasık fitigi vardı 1 yaşında ameliyat yapıldı.insallah senin kuzunda kısa zamanda sağlığına kavusur

Kızlar bu yüzdeki sivilceler için bi doktora gittim laktoz inteloransı dedi ve ön sütğ sağ at içirme dedi. Ön süt şekerli su gibi,siz eski kadınlar gibi değilsiniz onlar doğal besinlerdi siz gdolu paketli yiyeceklerle beslendiğiniz için önsütünüz bebeklere zarar veriyor gazdan kıvranması da yüzündeki sivilceler egzama saçındaki konak hep önsütten dedi.
İlk başta bana garip geldi sütü sağcam atcam boşa gidecek diye. Ama iki üç gün denedim gerçekten de geçti biliyo musunuz
Hatta o sıra yumurta da peynir de tatlı falan da yemiştim.
Sonra bikaç arkadaşım kızdı sen niye sütünü boşa harcıyorsun saçmalamasın doktor dediler, zaten sütüm de bol değil diye Ben de tekrardan sağmadan vermeye başladım ve sivilceler tekrardan çıktı,hatta o sivilceler egzamaya doğru gidiyor şu an:/ Bunu size niye söylüyorum çoğunuz alerji zannediyor olabilirsiniz ama aslında bu sebepten olabilir sütü fazla olanlar isterseniz bir deneyin.

Alakası yok! Ben ilk çocuğumda mama kulandım hep kabızdı. Sonuna kadar beklerdik artık rahatsız olunca fitil kullanırdık. Bunda da mama veriyorum maşAllah bunu kabız etmedi. Kaka yapması doyduğunu sağlıklı olduğunu gösterir. Boş boş konuluyorlar işte. Valla lohusalık 40 gün falan değil 3 ay sürüyor. Hatta ben bir ara terapiye gitmiştim. Oğlum 5 yaşındayken. Doktor bana dedi ki sen lohusalık sendromu yaşıyorsun şu an! Şok olmuştum. Onu bunu takma boşver sen çocuğuna ve kendine odaklan. Herşey gelip geçiyor. Ben kimseyi kabul etmedim herkes küstü bana. Ne yapayım tek başımayım 2 çocukla. Bir de milletin gönlünü hoş edemem.
Canim.sen hangi mamayi kullaniyosun

Kızlar bu yüzdeki sivilceler için bi doktora gittim laktoz inteloransı dedi ve ön sütğ sağ at içirme dedi. Ön süt şekerli su gibi,siz eski kadınlar gibi değilsiniz onlar doğal besinlerdi siz gdolu paketli yiyeceklerle beslendiğiniz için önsütünüz bebeklere zarar veriyor gazdan kıvranması da yüzündeki sivilceler egzama saçındaki konak hep önsütten dedi.
İlk başta bana garip geldi sütü sağcam atcam boşa gidecek diye. Ama iki üç gün denedim gerçekten de geçti biliyo musunuz
Sonra bikaç arkadaşım kızdı sen niye sütünü boşa harcıyorsun saçmalamasın doktor dediler, zaten sütüm de bol değil diye Ben de tekrardan sağmadan vermeye başladım ve sivilceler tekrardan çıktı,hatta o sivilceler egzamaya doğru gidiyor şu an:/ Bunu size niye söylüyorum çoğunuz alerji zannediyor olabilirsiniz ama aslında bu sebepten olabilir sütü fazla olanlar isterseniz bir deneyin.
Denedim ben bunu ve haklısın. Sonuna dek sis gogsumden emerken çok kıvranıyor maalesef.

Kızlar bebeği dün yıkadık uyuduk sabah yatağına baktım kulağı akmış şuan koku yok ama 2 gündür değişik bi koku vardı yıkayınca geçti şimdi yok.sizce enfeksiyon var mıdır doktora da telefonla sorucam ana belki yaşayanınız vardır
Orta kulak iltihabi olabilir mi? Dr görmeli bence mutlaka, öyleyse antibiyotik kullanmadan atlatamaz.

Arkadaşlar selam nasılsınız bizim geçende doktor kontrolü vardı göbek fitigimiz varmış çok ağlamaktan kendini kasarak agittan gazdan olurmuş müdahaleye gerek yok kendiliğinden geçer dedi bir de konak var kasimizda başımızda sarılık gözlerde hafif var hala ağzında pamukcuk varmış gazdan içtiği boğazına burnuna geliyor tıkanıklık yapıyor dedi 🤷‍♀️
gobek fitiginiz ne durumda acaba bizdede var bir sene.icinde gecer dedi ama insanin.moralini bozuyo

Benim sütüm çok yok gibi yani sağınca bile iki göğüs 10-20 cc çıkıyo bebek kilo alıyo ama sağmada çıkmıyo. Şimdi ben onu da sağarsam bebeğime bişey kalmaz gibi geliyo

X