2021 Şubat Anneleri

Benim kızımda da mukuslu kaka var. Kan mı değil mi anlayamadığım bi kaç şey gördüm ama emin olamadım. Pişiğini naptıysam geçiremedim artık eczaneden özel yapım krem aldık, 2 hafta oldu yine geçmiyor makatındaki pişik ve çatlak. Sürekli huzursuzluğunu gaza, reflüye, doymamasına bağlamıştım ama allerji mi ya. Siz konuştukça ben de doktora gitmeye karar verdim artık. İnşallah tüm bebişler iyi olur. Allah acılarını göstermesin.

Haklısın bu konuda ama işte geçsin diye ben herşeyden vazgeçtim. Bi deneyeyim dedim yüzündekiler biraz gitti gibi ama mukus devam ediyor. 6 aydan önce de alerji testi yapılmıyor diye biliyorum deneye deneye bulacaz artık, benim minnoşum alerjiden dolayı uyuyamıyomuş çünkü uykuya dalamama alerjinin en büyğk etkisiymiş

Bir de böyle bişey var bakıp karar verebilirsiniz

Eklentiler

• C10A1AFD-AE69-45CF-8D8F-2F10800427A4.jpeg
    105,4 KB · Görüntüleme: 63
Aynen öyle bugün bende kestim çocuk kka yapamaz oldu sadece biogai veriyorum oda prebiyotik bağırsağı güçlendirsin diye. Kendim kimyonlu su yapıp içicem artık öyle şeyler fayda etsin inşallah.
Tabi daha küçükler test için oğlumda 5.ayda sırttan test yapılmıştı kandan yapılan da çok doğru sonuç vermiyor. O bebekten dolayı da olabilir canım oğlum 1.5 yaşında hala uykuyu sürdüremiyor gece birkaç kere kalkıyor bebekken de öyleydi . Şimdiki oğlum da alerjik onun uykusu maşallah diyim daha düzenli. Tavsiyem iyi bir çocuk doktoruna gidip onun yönlendirmeleriyle diyet uygula böyle sende vitaminsiz kalırsın.

Kızlar bisey soracagım. Benim kızım 2 aylık olacak 1 haftadır meme reddi yasıyoruz sebeplerinı arastırdım alerjik Bı durum da olabilir gıbı seyler de okudum. Alerji belirtisi ıcın ne olması gerekiyor Baska. Kaka da kan ya da vucutta dokuntu VS mı? Laktoz ıntıloleransı ne demek biliyor musunuz? Sut urunlerını tamamen hayatımdan cıkarıp denesem mi? 1 haftadır ne yapacagımı sasırdım emzik kullanıyordu bagımlı da degildı ama yine de bıraktırdım uyumaya gecerken veriyordum sımdı tamamen onu da kaldırdım

Bebegim sutu çekemiyordu 16 gunluk oldu pompa ile sagip veriyordum ya emzirdiktsn sonts simdide 2 gundur ogrendi cok icip kusmaya baslsdi bu seferde sut artiyo fazla geliyo diye sagiyorum emzirmeden sonra mecbur pompadan kurtulus yok sanrm

Yetememe duygusu bende de var 7yil hep oğlumla ilgilendim şimdi bebeğe yoğunlaşınca sanki ona haksızlık yapıyormuşum gibi.

Çok sağol canım ben de sanırım artık umursama dan ilerletecem. Başka türlü çocuklar etkileniyor ya. Üzülüyorum sütümun kesilmesinden korkuyorum bebek etkilenirse diye .

Biogia bağırsak düzenleyici o yüzden düzenli vermek lazım nurse de gaz ilacı onu kullanıyorum çünkü gaz çıkarıyordu çocuğum gaz çıkaran bol bol sonrası kaka gelir zaten ama hiçbiri tam anlamıyla yetmiyor gaz bitmiyor

Ne oluyor bu erkeklere hamilelik ve doğum sürecinde anlamıyorum. Bende hiç unutmayacağım ama dediğiniz gibi çocuklar için idare edecez.

Arkadaşlar bebeğimin yüzü kırmızı sivilcelerle doldu vücudunda da var biraz
Diyet yapanlar olumlu etkisi oldu mu iş yaradı mı azaldı ya da geçti mi

Hala şiş bacakları ama @heyecanlıanne sağolsun masaj iyi geliyor, ağlamayı kesiyor. Rota yaptırsam mı yaptırmasam mı muallakta kaldım ben de.
Ay kuzum kıyamam ya...rota konusunda ben de muallâktayım. Gerçekten alerjisi varsa ve dokunursa daha kötü olursa diye korkuyorum. Diyet yaparak kakasini büyük oranda düzeltebilmisken inşallah kötü olmaz

Iyi cnm maşallah biz de cumartesi kontrole gidicez. Ben artık kilosu boyu fln deilde şu alerjisi geçseydi onu düşünüyorum. Bir de aşılar inşallah yan etki yapmaz

Amin cnm teşekkür ederim aşırı rahat bi tip ,sorumlulık sahibi değil ve çocuk ruhlu. AQe ben de fazla gururlu ama yok gurur yapmayacağım evinde de oturacağım,hakkımı da isteyeceğim. Senden hiçbir şey istemiyorum demiştim arkdşlarımda kızdı. Arabanın yarısı yasal hakkım benim dedim. Mehirimi de istiyorum demiştim hep şakayla karışık. Bugğn ciddiyim dedm ver haklaromı boşanayım. Oğlumun ve benm geleceğim sonuçta. Daha üstüne bir sürü mal var ailesinin. Dua etsin de onları istemeyim.dün yoldan çıkardı beni umursamazlığıyla.! Dün dr kontrolüne geldi tek drdi foto çekip annesine yollamak! Dr orda anlatıyor dinlemedi bile.
Umarım sizde aradınız mutluluğu bulmuşssnuzdur
Ay ısını en yakın arkdşımın eşi de yapmıştı evet ilk çocuğumuz. Benmki görmeye geldiğinde arıyor annesini o da ordan kuzum bitanem yapıyor. Ya da sürekli foto çekip annesine yolluyor.çocuğun suratına baktığı yok dün dr da bile foto derdindeydi! Br de hep bem boşanacğım derdm şimdi ilk defa eline kendince! bir koz geçti inat ediyor.yoksa evden gitmeden bile peşimde öpüp sarılma derdindeydi. Gitti annemlere göster vazgeçim boşanmadan diyor.arsız! Özür dilesin annen görsün dedm bende tbi anneci ya niye özür dilesin ki modunda.
Bugün doğumgünüm aynen dediğin gibi yaptık annemle oğlumla gezdik.çilek bahçesine gittik çilek topladk foto çekildm instagrama koydum o da beğenmiş çatlasın.
3 yıl önce uyduruk bi olay yüzünden tüm pis yüzlerini gösterdiler. 2 ay önce vefat eden babam bile ölüm döşeğinde anneme eşimin babasını asla affetmedim demiş düşünebiliyor musunuz! Doğumuma iki hafta kala babamı kaybettik bi arayıp başsağlığı bile dilemedi annesi ki ben 1 yıl önce annesi vefat ettiğinde cenazeye kalktım gittim onnlada hiç küs değilmiş gibi konuştum akrabalrnn yanında . Sonra oğlumu görmek istiyor bende hayır dedm. Annem 5 dk oğlumu görmedi diye doğumumun 4. Günü boşanma kararı verdi! Annaesi göremedi diye kendi de görmemeyi tercih ettiğinin farkında bile değil hala! Nasıl bi akıl nasıl bir mantık

Uyumuyor ya hiçbir şekilde uyumuyor hayır uyumuyor madem 7.30dan beri esnemeler uykusu var gibi ki var dalamiyor bence gözü kapalı ağlamalar anlamadım ki derdini uyumasın oturalım sabaha kadar ama huzursuz olması sinir bozucu üzücü 8den beri karanlık odada uyutmaya çalışıyorum emmekten artık sigiinamadigini düşünüyorum ama aranıp duruyor bir yandan da sütüm mü yetmedi acaba diyorum offf sağlıkla büyüsünler İnşallah uykusuzluk da bitecek emzirme ler de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…