- 10 Mayıs 2020
- 316
- 315
Haklısın bu konuda ama işte geçsin diye ben herşeyden vazgeçtim. Bi deneyeyim dedim yüzündekiler biraz gitti gibi ama mukus devam ediyor. 6 aydan önce de alerji testi yapılmıyor diye biliyorum deneye deneye bulacaz artık, benim minnoşum alerjiden dolayı uyuyamıyomuş çünkü uykuya dalamama alerjinin en büyğk etkisiymişKızlar bu alerji için diyetleri kafanıza göre burdan duyduğunuz şekillerde yapmayın, kendinize eziyet etmeyin hemde herkesin alerjisi farklıdır . Süt ve süt ürünleri dana etiyle çapraz alerjendir mesela bazılarında sadece sütü kesersin alerji devam eder çünkü dana etine devam ediyordur . Aynı şekilde tavukla yumurta da öyledir . Diyet listenizi doktorunuz oluştursun benden tavsiye belki de alerjiniz yok sadece intoleransınız var boşuna diyet yapıp sütünüzü etkilemeyin.
Aynen öyle bugün bende kestim çocuk kka yapamaz oldu sadece biogai veriyorum oda prebiyotik bağırsağı güçlendirsin diye. Kendim kimyonlu su yapıp içicem artık öyle şeyler fayda etsin inşallah.Hay gözünü seveyim 3 gün kullandım nurse Harvey i çocuk kabız oldu uyumadı üç gündür cekmedigim kalmadi ya en son sabun soktum öyle yaptı ama nasıl yapma battı heryeri ben de iyidir diye aldım hicbise kullanmıyorum ilk defa çocuğum bugün düzgün uyudu versen de aynı vermesen de
Tabi daha küçükler test için oğlumda 5.ayda sırttan test yapılmıştı kandan yapılan da çok doğru sonuç vermiyor. O bebekten dolayı da olabilir canım oğlum 1.5 yaşında hala uykuyu sürdüremiyor gece birkaç kere kalkıyor bebekken de öyleydi . Şimdiki oğlum da alerjik onun uykusu maşallah diyim daha düzenli. Tavsiyem iyi bir çocuk doktoruna gidip onun yönlendirmeleriyle diyet uygula böyle sende vitaminsiz kalırsın.Haklısın bu konuda ama işte geçsin diye ben herşeyden vazgeçtim. Bi deneyeyim dedim yüzündekiler biraz gitti gibi ama mukus devam ediyor. 6 aydan önce de alerji testi yapılmıyor diye biliyorum deneye deneye bulacaz artık, benim minnoşum alerjiden dolayı uyuyamıyomuş çünkü uykuya dalamama alerjinin en büyğk etkisiymiş
Yetememe duygusu bende de var 7yil hep oğlumla ilgilendim şimdi bebeğe yoğunlaşınca sanki ona haksızlık yapıyormuşum gibi.Bizde aynı çok bunaldım herşey benim üstümde bunlar geçici dönemler sabretmeye çalışıyorum dişimi sıkıyorum mükafatini ben alacağım diyorum çünkü cennet Annelerin ayakları altında farkın var ondan diyorum kendimi mutlu etmeye çalışıyorum ..az su gaz guzlari geçse yakında uykuları da düzene girer ama zor bir süreç benim de 7 yaşında kızım var bir yandan ona da yetememek hepsi zor ama sabır
Çok sağol canım ben de sanırım artık umursama dan ilerletecem. Başka türlü çocuklar etkileniyor ya. Üzülüyorum sütümun kesilmesinden korkuyorum bebek etkilenirse diye .Her evlilikte sorunlar olabiliyor. Hele çocuktan sonra eşler şoka giriyor yorgunluk uykusuzluk zaman ayıramama falan. Bence biraz zaman tanıyın birbirinize. Süreç çok zor oluyor. Benim de bir yavrum varken o sürece girmiştik çocuğum da meğer çok etkilenmiş ben etkilenmiyor sanmıştım. Bir şekilde toparladık. Çocuğumuz olmuyordu 2. Çocuk yani tak diye barıştığımız ay hamileli kaldım. Artık pek umursamıyorum çoğu şeyi o da alttsn alıyor yuvarlanıp gidiyoruz. Allah sizi de aydınlığa çıkarsın inş. Bir de büyük olanı etkilememeye çalışın
Teşekkür ederim sizde durumlar nedir peki?Sıkıntı ne canım, şuan bebeğe yoğunlaşsanız bunları sonra düşünürsünüz. Ben de aynı süreçlerden gectim seni çok iyi anlıyorum, lütfen canını sıkma
Biogia bağırsak düzenleyici o yüzden düzenli vermek lazım nurse de gaz ilacı onu kullanıyorum çünkü gaz çıkarıyordu çocuğum gaz çıkaran bol bol sonrası kaka gelir zaten ama hiçbiri tam anlamıyla yetmiyor gaz bitmiyorBende biogaia kullanıyordum bugun nurse Harvey de ekledi doktor. Kullanım miktarı bana biraz çok geldi günde 4-6 çay kaşığı yazmış 2.5 ml den. Şimdi sizde yazınca şüpheye düştüm kullanmasam mı acaba
Biogia bağırsak düzenleyici o yüzden düzenli vermek lazım nurse de gaz ilacı onu kullanıyorum çünkü gaz çıkarmıyordu çocuğum gaz çıkaran bol bol sonrası kaka gelir zaten ama hiçbiri tam anlamıyla yetmiyor gaz bitmiyor
Ne oluyor bu erkeklere hamilelik ve doğum sürecinde anlamıyorum. Bende hiç unutmayacağım ama dediğiniz gibi çocuklar için idare edecez.Benim eşim de öyleydi ben hastane odasında doğum sancısı çekerken benimle kavga etti, doğum yaptım 1 haftalık lohusayken çıkarmadığı kavga kalmadı. Şimdi düzeldi ama ben asla affetmiyorum sadece şuanlık idare ediyorum bebeğim çok küçük şuan ayrılamam. Sizde idare etmeye çalışın hiç ciddiye almayın
Ailesi ile problem ne acaba neden görmüyorlar bebeği ,ben de ailem bi defa geldi eşim korana var diye onlara götürmüyor bebeği .onlar da özlüyor arada kaldım .eşime diyorum biraz daha bekleyelim acele etmeyelim diyor çocuk yürüyünce gidicez bu gidişle
Eşinizin yaptığı çok incitici inada binmiş iş belli biraz aklı selim düşündüğü zaman inadı geçince çok pişman olacaktır
Benim yüzündekiler sanki geçti gibi canım ama kesin bişey demem için haftaya beklemem lazım.Arkadaşlar bebeğimin yüzü kırmızı sivilcelerle doldu vücudunda da var biraz
Diyet yapanlar olumlu etkisi oldu mu iş yaradı mı azaldı ya da geçti mi
Evet cnm ilk çocuk kız. Kan gelmişti biz de dr sormuştuk. Ara kısımları temizlemek gerekiyor kska bulaştıysa. Kız çocuk temizliği biraz daha zorAy sen tecrübelisin ilk çocuk kızdı di mi? O kanama normal di mi ya hep aklımda. Bir de aralamadan temizlenmiyor di mi
Ay kuzum kıyamam ya...rota konusunda ben de muallâktayım. Gerçekten alerjisi varsa ve dokunursa daha kötü olursa diye korkuyorum. Diyet yaparak kakasini büyük oranda düzeltebilmisken inşallah kötü olmazHala şiş bacaklarıama @heyecanlıanne sağolsun masaj iyi geliyor, ağlamayı kesiyor. Rota yaptırsam mı yaptırmasam mı muallakta kaldım ben de.
Iyi cnm maşallah biz de cumartesi kontrole gidicez. Ben artık kilosu boyu fln deilde şu alerjisi geçseydi onu düşünüyorum. Bir de aşılar inşallah yan etki yapmazTeşekküler
Benimki 750 gram almış. İyi o zaman bari.
Nurse Harvey in şurubunu kullanan var mı kızlar?ben haftada bir iki veriyordum. doktor çok az olduğunu söyledi Ben de diyorum niye az uyuyor çocuk demek ki kıvranıyormuşartık her gün kullanırım herhalde
Amin cnm teşekkür ederimYok canım benim için bin şükür sebebi ama yokken bu kadar yıprattı çocuk varken bin kat daha zor. Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin. Bu umursamazlığı, mahkeme salonunda acımasızlığa dönüyor. Ve İnan bana ne kadar acımasız olabileceklerini hayal bile edemezsin. İnşallah yaşamazsın da. Kadınlar rahme bebek ilk düştüğünde anneliği hisseder, erkeklerse çocukları doğduğunda baba olur derler ama sorumluluk alabilecek kapasitede bir adam değilmiş demekki. İnşallah senin ve bebeğinizin kıymetini anlar, yaptığının ne büyük bir aptallık olduğunu tez zamanda fark eder. Rabbim yuvanıza huzur ve mutluluk versin. Olmuyorsa da inşallah seni en kolay ve en hızlı yoldan kurtarsın.
Ay ısını en yakın arkdşımın eşi de yapmıştıCanım bu erkekler tavır almayı bile bilmiyo, benim gerizekalı eşimde bana küsüp çovuğu görmeye gelmemişti doğru dürüst ilk günler. İlk cocuğun mu bilmiyorum ama sanırım bizim eşlerde artık çocuk oldu gidemez boşanamaz fikri oluştu o yuzden bu kadar şımarıyolar. Diğer mesajlarını da okudum bende eş ailesi ile görüşmüyorum çünkü ben doğum yaptım 3 gün kimse beni aramadı sonra kamera aç çocuğa bakalım diyolar izin vermedim bende. Eşin eve dönecek %10000 blöf yapuyo, sen etkilenmemiş gibi yap bebeğinle mutlu olduğunu göster bence, hiç sallamıyormuş gibi davran. Sonra da bu yaptıklarını ödetirsin. Minicik Bi bebekle boşanmak kolay değil ben yapamadım şahsen
3 yıl önce uyduruk bi olay yüzünden tüm pis yüzlerini gösterdiler. 2 ay önce vefat eden babam bile ölüm döşeğinde anneme eşimin babasını asla affetmedim demiş düşünebiliyor musunuz! Doğumuma iki hafta kala babamı kaybettik bi arayıp başsağlığı bile dilemedi annesi ki ben 1 yıl önce annesi vefat ettiğinde cenazeye kalktım gittim onnlada hiç küs değilmiş gibi konuştum akrabalrnn yanında . Sonra oğlumu görmek istiyor bende hayır dedm. Annem 5 dk oğlumu görmedi diye doğumumun 4. Günü boşanma kararı verdi! Annaesi göremedi diye kendi de görmemeyi tercih ettiğinin farkında bile değil hala! Nasıl bi akıl nasıl bir mantıkAilesi ile problem ne acaba neden görmüyorlar bebeği ,ben de ailem bi defa geldi eşim korana var diye onlara götürmüyor bebeği .onlar da özlüyor arada kaldım .eşime diyorum biraz daha bekleyelim acele etmeyelim diyor çocuk yürüyünce gidicez bu gidişle
Eşinizin yaptığı çok incitici inada binmiş iş belli biraz aklı selim düşündüğü zaman inadı geçince çok pişman olacaktır