Bibs emzik daha büyük ben ilk onu verdim hemen tuttu hoş Sonrasında ne versem tuttuğu ve yemeye çalıştığı için
bitsin yorumlarına bakarsan herkes bebeğim hiçbir emziği tutmazken bunu tuttu yorumunu görürsün bence al bir dene derim canım
Hayatımın En kötü zamanından geçerken yanımda olması gerekirken Bir de o bende derin yaralar açtı
ağzıyla kuş tutsa onu affedemem aslında ama işte bebeğim olunca.. biraz da alttan aldım ama baktım ki umrumda değil .
gün içinde bir çocuğu olduğu aklına geliyor mu ondan bile şüpheliyim
iki üç güne bir oğlum nasıl fotoğraf video yollar mısın diyor yolladığımı da alıp hemen annesine gönderiyor veya eve geliyor 5 dk kucağına alıp yine foto çekip annesine yolluyor . Nasıl bir mantık nasıl bir duygusuzluk anlamıyorum?
Çocuğunu terk ettn diyorum Hayır ben seni terk ettim diyor.
O ğlumuzun her anını kaçırıyor Ama bunun farkında bile değil..
nasıl farkına vardırabilirim ki ? Çocuğum için bir şans verebiliridirm belki ama yaptıklarından çok pişman olsaydı eğer .özgürlüğünü yaşama derdine düşmüş.
Önerin gerçekten çok güzelmiş normal kavgalarımızda kullanabilirdim aslında ama bu olayımız cidden farklı. Anlamıyor.körü körğne ailesini ve kendini savunuyor.. evliliği bitirmeye bitiriridim şimdi ama bebeğim olunca 500 kere daha düşünüyorum..
İlk evliliğinden çocuğun var mı cnm?