- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.736
Ben de ilk biogai kullandım sonra baktım hala ıkınıyor iyi diye nurse Harveys aldım sabah on akşam on damla verdim bı gün güzel gaz çıkardı akşama kadar ama yine uyumadı sonra hiç uyumadı gece 4 e kadar gündüz de uyumadı hergun kaka yapan çocuk kakasını da yapamadı ikisi bir nasıl olur bilemem kullanan çok var ama ben bıraktım hepsini bugün bişey kullanmadım ilk defa bu kadar uzun süre uyudu cocukBende biogaia kullanıyordum bugun nurse Harvey de ekledi doktor. Kullanım miktarı bana biraz çok geldi günde 4-6 çay kaşığı yazmış 2.5 ml den. Şimdi sizde yazınca şüpheye düştüm kullanmasam mı acaba
Benimki gündüz de uyumuyor kiAksam uyutmamayı denedin mi, ben aksam uyutmuyorum fazla, 12 de yatıyor 4 de zor uyanıyor ama uyursa hemen uyanıyor 1 saatte bir
On damla ortalama bir çay kaşığı falan yapıyor bana da çok gibi geldiBende biogaia kullanıyordum bugun nurse Harvey de ekledi doktor. Kullanım miktarı bana biraz çok geldi günde 4-6 çay kaşığı yazmış 2.5 ml den. Şimdi sizde yazınca şüpheye düştüm kullanmasam mı acaba
Doymuyor olabilir mi canım benim kız genelde öyle oluyor emiyor dalıyor tekrar kalkıyorBenimki gündüz de uyumuyor kiMesela bugün kucağım hariç uyumadı hiç. Meme emmediği zamanlarda da haykıra haykıra ağladı memeyi aradı dayanamayıp hem meme veriyorum bıraksam 7/24 memede yaşar. Ve şimdi de uyumuyor meme ağızdan düşerse dakkasına gözler fal taşı
Emzik veriyor musun, o da oyalıyor biraz. Emzirme yastığı aldım bide ben onun içine koyuyorum simit gibi bişi Bi süre yanına yatıyorum kucakta zannediyor sanki kendisini sakince oturuyo. 40 ı çıkınca sakinler çocuk dediler bana, yalan mıymış, geçmiyor muBenimki gündüz de uyumuyor kiMesela bugün kucağım hariç uyumadı hiç. Meme emmediği zamanlarda da haykıra haykıra ağladı memeyi aradı dayanamayıp hem meme veriyorum bıraksam 7/24 memede yaşar. Ve şimdi de uyumuyor meme ağızdan düşerse dakkasına gözler fal taşı
Doktorumu hiç sevmedim güvenmiyorum da, 6 kaşık nurse Harvey nasıl içsin çocuk yazık yaOn damla ortalama bir çay kaşığı falan yapıyor bana da çok gibi geldi
Kakada mukus ve memede huzursuzluk var. Yanaklarinda hafif ve saçli deride minik sivilce gibi döküntüler var. Popo olayni bilmiyordum, kaka yaparken falan ağlamiyor ama bi yeri aciyormuş gibi. Abisi 6 yaşinda, onda da çoklu besin alerjisi vardi, yumurta hala devam ediyor. Genetik yatkinlik olduğu için beklemedeyim bakalım. Alerji zor, emzirirken 2 kat zor, çabuk atlatirsiniz inşallah.Tek kakası ya da mukus varken ben de telaş etmeye gerek yok diye okumuştum netten ama kan görünce şüphelendim. Doktor da poposunda çatlak var mı diye baktı göremedi. Memede huzursuzluk, yoğun gaz gibi şikayetler de birleşince diyete başlattı. Tabi bu da bir olasılık inşallah hiç birimizin yavrusunda çıkmaz alerji hem onlar için hem bizim için zorlu bir süreç
Büyük ihtimal doymuyor mama takviyesi yapıyorum zaten ama mama verdiğimde de çok farketmiyor gece uykusu hep aynı.Doymuyor olabilir mi canım benim kız genelde öyle oluyor emiyor dalıyor tekrar kalkıyor
Tutmuyor emziği ağzında, süt gelmeyince atıveriyorEmzik veriyor musun, o da oyalıyor biraz. Emzirme yastığı aldım bide ben onun içine koyuyorum simit gibi bişi Bi süre yanına yatıyorum kucakta zannediyor sanki kendisini sakince oturuyo. 40 ı çıkınca sakinler çocuk dediler bana, yalan mıymış, geçmiyor mu
İlkinde varsa ikincisinde çoğunlukla oluyor yazmışlardı arkadaşlar. İnşallah değildir sizin de.Kakada mukus ve memede huzursuzluk var. Yanaklarinda hafif ve saçli deride minik sivilce gibi döküntüler var. Popo olayni bilmiyordum, kaka yaparken falan ağlamiyor ama bi yeri aciyormuş gibi. Abisi 6 yaşinda, onda da çoklu besin alerjisi vardi, yumurta hala devam ediyor. Genetik yatkinlik olduğu için beklemedeyim bakalım. Alerji zor, emzirirken 2 kat zor, çabuk atlatirsiniz inşallah.
Yok yok doğru. Hatta baya zevk alıyorsun artık annelikten. Daha fazla uyanık kalıyır,daha sakin kalıyor gülğcğkler saçıyor seni dinliyor sesler çıkararak sennle iletişim kuruyorEmzik veriyor musun, o da oyalıyor biraz. Emzirme yastığı aldım bide ben onun içine koyuyorum simit gibi bişi Bi süre yanına yatıyorum kucakta zannediyor sanki kendisini sakince oturuyo. 40 ı çıkınca sakinler çocuk dediler bana, yalan mıymış, geçmiyor mu
Philips’in emziğini almıştım air olan ağzına gaz şurubunu verdiğimde tutuyor emiyor ama şurubu yutunca emziği geri atıyorYok yok doğru. Hatta baya zevk alıyorsun artık annelikten. Daha fazla uyanık kalıyır,daha sakin kalıyor gülğcğkler saçıyor seni dinliyor sesler çıkararak sennle iletişim kuruyorgelişimini görmek öuhteşem bir şet. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Benim akılsız eski kocama da akıl nasip etsin. Çocuğunun tüm anlarını kaçırıyor
kedilianne84 bibs emzik denediniz mi?
Bibs emzik daha büyük ben ilk onu verdim hemen tuttu hoş Sonrasında ne versem tuttuğu ve yemeye çalıştığı içinPhilips’in emziğini almıştım air olan ağzına gaz şurubunu verdiğimde tutuyor emiyor ama şurubu yutunca emziği geri atıyorBibs emzikte fark var mı? Tutarsa onu alayım.
Bu arada eşin konusunda çok üzüldüm. Bu kadar duyarsız bu kadar hödük olmak zorundalar mı? Ben daha önce bir evlilik bitirdim ve ne kadar yıpratıcı zor olduğunu sana anlatamam. Tamam eğer değmeyecek biriyse hiç uğraşma kendini yıpratma. Ama küçücük bir ışık bile varsa al karşına konuş açık açık, konuşmayla uzlaşamıyırsanız ne düşünüyorsan yaz. İçinden geçen içine dert olan ondan beklediğin gücendiğin ne varsa sana tavsiyem yazarak anlatman. Seni okuyarak dinlemek zorunda bırak. Sözün kesilmeden duysun söylemek istediklerini. İnşallah bir faydası olur.
Yok canım benim için bin şükür sebebi ama yokken bu kadar yıprattı çocuk varken bin kat daha zor. Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin. Bu umursamazlığı, mahkeme salonunda acımasızlığa dönüyor. Ve İnan bana ne kadar acımasız olabileceklerini hayal bile edemezsin. İnşallah yaşamazsın da. Kadınlar rahme bebek ilk düştüğünde anneliği hisseder, erkeklerse çocukları doğduğunda baba olur derler ama sorumluluk alabilecek kapasitede bir adam değilmiş demekki. İnşallah senin ve bebeğinizin kıymetini anlar, yaptığının ne büyük bir aptallık olduğunu tez zamanda fark eder. Rabbim yuvanıza huzur ve mutluluk versin. Olmuyorsa da inşallah seni en kolay ve en hızlı yoldan kurtarsın.Bibs emzik daha büyük ben ilk onu verdim hemen tuttu hoş Sonrasında ne versem tuttuğu ve yemeye çalıştığı içinbitsin yorumlarına bakarsan herkes bebeğim hiçbir emziği tutmazken bunu tuttu yorumunu görürsün bence al bir dene derim canım
Hayatımın En kötü zamanından geçerken yanımda olması gerekirken Bir de o bende derin yaralar açtıağzıyla kuş tutsa onu affedemem aslında ama işte bebeğim olunca.. biraz da alttan aldım ama baktım ki umrumda değil . gün içinde bir çocuğu olduğu aklına geliyor mu ondan bile şüpheliyim iki üç güne bir oğlum nasıl fotoğraf video yollar mısın diyor yolladığımı da alıp hemen annesine gönderiyor veya eve geliyor 5 dk kucağına alıp yine foto çekip annesine yolluyor . Nasıl bir mantık nasıl bir duygusuzluk anlamıyorum?
Çocuğunu terk ettn diyorum Hayır ben seni terk ettim diyor.O ğlumuzun her anını kaçırıyor Ama bunun farkında bile değil.. nasıl farkına vardırabilirim ki ? Çocuğum için bir şans verebiliridirm belki ama yaptıklarından çok pişman olsaydı eğer .özgürlüğünü yaşama derdine düşmüş.
Önerin gerçekten çok güzelmiş normal kavgalarımızda kullanabilirdim aslında ama bu olayımız cidden farklı. Anlamıyor.körü körğne ailesini ve kendini savunuyor.. evliliği bitirmeye bitiriridim şimdi ama bebeğim olunca 500 kere daha düşünüyorum..
İlk evliliğinden çocuğun var mı cnm?
Canım bu erkekler tavır almayı bile bilmiyo, benim gerizekalı eşimde bana küsüp çovuğu görmeye gelmemişti doğru dürüst ilk günler. İlk cocuğun mu bilmiyorum ama sanırım bizim eşlerde artık çocuk oldu gidemez boşanamaz fikri oluştu o yuzden bu kadar şımarıyolar. Diğer mesajlarını da okudum bende eş ailesi ile görüşmüyorum çünkü ben doğum yaptım 3 gün kimse beni aramadı sonra kamera aç çocuğa bakalım diyolar izin vermedim bende. Eşin eve dönecek %10000 blöf yapuyo, sen etkilenmemiş gibi yap bebeğinle mutlu olduğunu göster bence, hiç sallamıyormuş gibi davran. Sonra da bu yaptıklarını ödetirsin. Minicik Bi bebekle boşanmak kolay değil ben yapamadım şahsenYok yok doğru. Hatta baya zevk alıyorsun artık annelikten. Daha fazla uyanık kalıyır,daha sakin kalıyor gülğcğkler saçıyor seni dinliyor sesler çıkararak sennle iletişim kuruyorgelişimini görmek öuhteşem bir şet. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Benim akılsız eski kocama da akıl nasip etsin. Çocuğunun tüm anlarını kaçırıyor
kedilianne84 bibs emzik denediniz mi?
Ailesi ile problem ne acaba neden görmüyorlar bebeği ,ben de ailem bi defa geldi eşim korana var diye onlara götürmüyor bebeği .onlar da özlüyor arada kaldım .eşime diyorum biraz daha bekleyelim acele etmeyelim diyor çocuk yürüyünce gidicez bu gidişleBibs emzik daha büyük ben ilk onu verdim hemen tuttu hoş Sonrasında ne versem tuttuğu ve yemeye çalıştığı içinbitsin yorumlarına bakarsan herkes bebeğim hiçbir emziği tutmazken bunu tuttu yorumunu görürsün bence al bir dene derim canım
Hayatımın En kötü zamanından geçerken yanımda olması gerekirken Bir de o bende derin yaralar açtıağzıyla kuş tutsa onu affedemem aslında ama işte bebeğim olunca.. biraz da alttan aldım ama baktım ki umrumda değil . gün içinde bir çocuğu olduğu aklına geliyor mu ondan bile şüpheliyim iki üç güne bir oğlum nasıl fotoğraf video yollar mısın diyor yolladığımı da alıp hemen annesine gönderiyor veya eve geliyor 5 dk kucağına alıp yine foto çekip annesine yolluyor . Nasıl bir mantık nasıl bir duygusuzluk anlamıyorum?
Çocuğunu terk ettn diyorum Hayır ben seni terk ettim diyor.O ğlumuzun her anını kaçırıyor Ama bunun farkında bile değil.. nasıl farkına vardırabilirim ki ? Çocuğum için bir şans verebiliridirm belki ama yaptıklarından çok pişman olsaydı eğer .özgürlüğünü yaşama derdine düşmüş.
Önerin gerçekten çok güzelmiş normal kavgalarımızda kullanabilirdim aslında ama bu olayımız cidden farklı. Anlamıyor.körü körğne ailesini ve kendini savunuyor.. evliliği bitirmeye bitiriridim şimdi ama bebeğim olunca 500 kere daha düşünüyorum..
İlk evliliğinden çocuğun var mı cnm?
Ne diyeti yapıyorsunuz acaba benim kızımda da mukuslu kaka varEvet mukuslu kaka canım bu bizde çok daha yoğun. Ben diyet yapıyorum
Süt ve süt ürünleri yunurta susam tahin paketli goda dana eti canımNe diyeti yapıyorsunuz acaba benim kızımda da mukuslu kaka var