Amin cnm teşekkür ederim
aşırı rahat bi tip ,sorumlulık sahibi değil ve çocuk ruhlu. AQe ben de fazla gururlu ama yok gurur yapmayacağım evinde de oturacağım,hakkımı da isteyeceğim. Senden hiçbir şey istemiyorum demiştim arkdşlarımda kızdı. Arabanın yarısı yasal hakkım benim dedim. Mehirimi de istiyorum demiştim hep şakayla karışık. Bugğn ciddiyim dedm ver haklaromı boşanayım. Oğlumun ve benm geleceğim sonuçta. Daha üstüne bir sürü mal var ailesinin. Dua etsin de onları istemeyim.dün yoldan çıkardı beni umursamazlığıyla.! Dün dr kontrolüne geldi tek drdi foto çekip annesine yollamak! Dr orda anlatıyor dinlemedi bile.
Umarım sizde aradınız mutluluğu bulmuşssnuzdur
Ay ısını en yakın arkdşımın eşi de yapmıştı
evet ilk çocuğumuz. Benmki görmeye geldiğinde arıyor annesini o da ordan kuzum bitanem yapıyor. Ya da sürekli foto çekip annesine yolluyor.çocuğun suratına baktığı yok dün dr da bile foto derdindeydi! Br de hep bem boşanacğım derdm şimdi ilk defa eline kendince! bir koz geçti inat ediyor.yoksa evden gitmeden bile peşimde öpüp sarılma derdindeydi. Gitti annemlere göster vazgeçim boşanmadan diyor.arsız! Özür dilesin annen görsün dedm bende
tbi anneci ya niye özür dilesin ki modunda.
Bugün doğumgünüm aynen dediğin gibi yaptık annemle oğlumla gezdik.çilek bahçesine gittik çilek topladk foto çekildm instagrama koydum o da beğenmiş çatlasın.
3 yıl önce uyduruk bi olay yüzünden tüm pis yüzlerini gösterdiler. 2 ay önce vefat eden babam bile ölüm döşeğinde anneme eşimin babasını asla affetmedim demiş düşünebiliyor musunuz! Doğumuma iki hafta kala babamı kaybettik bi arayıp başsağlığı bile dilemedi annesi ki ben 1 yıl önce annesi vefat ettiğinde cenazeye kalktım gittim onnlada hiç küs değilmiş gibi konuştum akrabalrnn yanında . Sonra oğlumu görmek istiyor bende hayır dedm. Annem 5 dk oğlumu görmedi diye doğumumun 4. Günü boşanma kararı verdi! Annaesi göremedi diye kendi de görmemeyi tercih ettiğinin farkında bile değil hala! Nasıl bi akıl nasıl bir mantık