2021 Şubat Anneleri

Bebegim sutu çekemiyordu 16 gunluk oldu pompa ile sagip veriyordum ya emzirdiktsn sonts simdide 2 gundur ogrendi cok icip kusmaya baslsdi bu seferde sut artiyo fazla geliyo diye sagiyorum emzirmeden sonra mecbur pompadan kurtulus yok sanrm🙂
Bu kez süt fazla gelince boğazına çok kaçıyo bende sağıyordum memelerim yara oldu diye snra sütler çoğalmaya başladı bizimki memede boğuluyordu 🙃 bi haftada öyle uğraşmıştım pompa zamanla yoruyo memede aorun yoksa emzir bence

Uyumuyor ya hiçbir şekilde uyumuyor hayır uyumuyor madem 7.30dan beri esnemeler uykusu var gibi ki var dalamiyor bence gözü kapalı ağlamalar anlamadım ki derdini uyumasın oturalım sabaha kadar ama huzursuz olması sinir bozucu üzücü 8den beri karanlık odada uyutmaya çalışıyorum emmekten artık sigiinamadigini düşünüyorum ama aranıp duruyor bir yandan da sütüm mü yetmedi acaba diyorum offf sağlıkla büyüsünler İnşallah uykusuzluk da bitecek emzirme ler de 🤲

Aynı şeyleri yaşıyoruz yalnız olmadığını bil dün bi gram uyumadı memede tavşan uykusuyla geçirdik günü.. arkdş geldi bnmkinin gıkı çıkmadı sus pus dedim bana yapıyo bu gelende bunu uyuyo felan sanıyo 🙈

5.5 yasında kızım var ona karsı hep bir suclu hissediyorum kendimi sizde de oluyor mu? Kardeşini cok sevıyor çok koruyor kokluyor kucagına istiyor sürekli, ama aşırı alıngan heraeye ağlıyor. Çok içine atıyor üzüyor kendini bende onunla ilgilenemiyorum diye kendimi hep suclu hissediyorum. Cok gazlı ağlayan bir bebek . Saglık olsun gecici günler evet ama yıpranıyorum

Amin cnm teşekkür ederim 🤲💐 aşırı rahat bi tip ,sorumlulık sahibi değil ve çocuk ruhlu. AQe ben de fazla gururlu ama yok gurur yapmayacağım evinde de oturacağım,hakkımı da isteyeceğim. Senden hiçbir şey istemiyorum demiştim arkdşlarımda kızdı. Arabanın yarısı yasal hakkım benim dedim. Mehirimi de istiyorum demiştim hep şakayla karışık. Bugğn ciddiyim dedm ver haklaromı boşanayım. Oğlumun ve benm geleceğim sonuçta. Daha üstüne bir sürü mal var ailesinin. Dua etsin de onları istemeyim.dün yoldan çıkardı beni umursamazlığıyla.! Dün dr kontrolüne geldi tek drdi foto çekip annesine yollamak! Dr orda anlatıyor dinlemedi bile.
Umarım sizde aradınız mutluluğu bulmuşssnuzdur 🤲🥰

Ay ısını en yakın arkdşımın eşi de yapmıştı🙈 evet ilk çocuğumuz. Benmki görmeye geldiğinde arıyor annesini o da ordan kuzum bitanem yapıyor. Ya da sürekli foto çekip annesine yolluyor.çocuğun suratına baktığı yok dün dr da bile foto derdindeydi! Br de hep bem boşanacğım derdm şimdi ilk defa eline kendince! bir koz geçti inat ediyor.yoksa evden gitmeden bile peşimde öpüp sarılma derdindeydi. Gitti annemlere göster vazgeçim boşanmadan diyor.arsız! Özür dilesin annen görsün dedm bende🙈🤣 tbi anneci ya niye özür dilesin ki modunda.
Bugün doğumgünüm aynen dediğin gibi yaptık annemle oğlumla gezdik.çilek bahçesine gittik çilek topladk foto çekildm instagrama koydum o da beğenmiş çatlasın.😇

3 yıl önce uyduruk bi olay yüzünden tüm pis yüzlerini gösterdiler. 2 ay önce vefat eden babam bile ölüm döşeğinde anneme eşimin babasını asla affetmedim demiş düşünebiliyor musunuz! Doğumuma iki hafta kala babamı kaybettik bi arayıp başsağlığı bile dilemedi annesi ki ben 1 yıl önce annesi vefat ettiğinde cenazeye kalktım gittim onnlada hiç küs değilmiş gibi konuştum akrabalrnn yanında . Sonra oğlumu görmek istiyor bende hayır dedm. Annem 5 dk oğlumu görmedi diye doğumumun 4. Günü boşanma kararı verdi! Annaesi göremedi diye kendi de görmemeyi tercih ettiğinin farkında bile değil hala! Nasıl bi akıl nasıl bir mantık🤷🏻‍♀️
Çok bariz Bi şekilde blöf yapıyo bence ailesi çocuğu görsün diye. Çok terbiyesiz insanlarmış, hiç geri adım atma ama bence gurur da yapma hakkın olan ne varsa iste hatta bebeğin tüm ihtiyaçlarını da karşılasın çekip gitmekle baba olunmuyor. Tek başına her yere de koşturma hastane falan ne işi varsa bebişin bırak gelsin yardım etsin. Ben 10 gün konusmadım ama bebeğin her işini de yaptırdım ona. Valla Allah bize sabırlar versin lohusa halimizle çektiğimiz şeylere bak,şuan pamuklara sarılmamız lazım Bi çocuk vermişiz bunlara. Allah kıymet bilenlerle karşılaştorsın aileci erkekle çok zor

Bu arada kızlar beşki sizede faydası olur. Google da kesin uyutan anne karnındaki ses diye arama yaparsanız (beyaz gürültü) sesi çıkıyor. Onunlada uyuyor ve rahatlıyor bebeişler. Tek sıkıntı telefon işte radyasyon olayı. Sabaha dek açık kalsa benm için olur yani. Bebeğim susuyor o sese

5.5 yasında kızım var ona karsı hep bir suclu hissediyorum kendimi sizde de oluyor mu? Kardeşini cok sevıyor çok koruyor kokluyor kucagına istiyor sürekli, ama aşırı alıngan heraeye ağlıyor. Çok içine atıyor üzüyor kendini bende onunla ilgilenemiyorum diye kendimi hep suclu hissediyorum. Cok gazlı ağlayan bir bebek . Saglık olsun gecici günler evet ama yıpranıyorum
Yalnız değilsin. Benim kızım 2.5 yaşında, 2 bitmeden 3 yaş sendromuna geçiş yaptık. Yapı itibariyle dediğim dedik, inatçı bi çocuktu. Şimdi her şeye ağlaması başladı. Bugün kafayı sıyırdığımı hissettim. Hiçbir şekilde susturamıyorum, mutlu değil. bu hali beni çok üzüyor ve ben de pişman hissediyorum.
Gaz damlası sadece biogaia kullandım. 2 şişedeyim hergün akşam 8de verdim hep. Başta dklarca ovuyordum çıkarmak için. Artık omzuma koyunca, Yüzükoyun karnının üstüne koyunca rahat çıkarıyor. Düzenli ve uzun süreli kullanım şart..

Çok bariz Bi şekilde blöf yapıyo bence ailesi çocuğu görsün diye. Çok terbiyesiz insanlarmış, hiç geri adım atma ama bence gurur da yapma hakkın olan ne varsa iste hatta bebeğin tüm ihtiyaçlarını da karşılasın çekip gitmekle baba olunmuyor. Tek başına her yere de koşturma hastane falan ne işi varsa bebişin bırak gelsin yardım etsin. Ben 10 gün konusmadım ama bebeğin her işini de yaptırdım ona. Valla Allah bize sabırlar versin lohusa halimizle çektiğimiz şeylere bak,şuan pamuklara sarılmamız lazım Bi çocuk vermişiz bunlara. Allah kıymet bilenlerle karşılaştorsın aileci erkekle çok zor
Kesinlkle haklısın böyle adamlara çocuk verdiği içinde insan suçlulul hissediyo.. kesnlkle koca/baba olmak için eğitim felan almaları lazım bu kafalarla bu insanlarla ömür çok zor hayatı zorlaştıryolar olan bize oluyo ☹️

Amin cnm teşekkür ederim 🤲💐 aşırı rahat bi tip ,sorumlulık sahibi değil ve çocuk ruhlu. AQe ben de fazla gururlu ama yok gurur yapmayacağım evinde de oturacağım,hakkımı da isteyeceğim. Senden hiçbir şey istemiyorum demiştim arkdşlarımda kızdı. Arabanın yarısı yasal hakkım benim dedim. Mehirimi de istiyorum demiştim hep şakayla karışık. Bugğn ciddiyim dedm ver haklaromı boşanayım. Oğlumun ve benm geleceğim sonuçta. Daha üstüne bir sürü mal var ailesinin. Dua etsin de onları istemeyim.dün yoldan çıkardı beni umursamazlığıyla.! Dün dr kontrolüne geldi tek drdi foto çekip annesine yollamak! Dr orda anlatıyor dinlemedi bile.

Ay ısını en yakın arkdşımın eşi de yapmıştı🙈 evet ilk çocuğumuz. Benmki görmeye geldiğinde arıyor annesini o da ordan kuzum bitanem yapıyor. Ya da sürekli foto çekip annesine yolluyor.çocuğun suratına baktığı yok dün dr da bile foto derdindeydi! Br de hep bem boşanacğım derdm şimdi ilk defa eline kendince! bir koz geçti inat ediyor.yoksa evden gitmeden bile peşimde öpüp sarılma derdindeydi. Gitti annemlere göster vazgeçim boşanmadan diyor.arsız! Özür dilesin annen görsün dedm bende🙈🤣 tbi anneci ya niye özür dilesin ki modunda.
Bugün doğumgünüm aynen dediğin gibi yaptık annemle oğlumla gezdik.çilek bahçesine gittik çilek topladk foto çekildm instagrama koydum o da beğenmiş çatlasın.😇

3 yıl önce uyduruk bi olay yüzünden tüm pis yüzlerini gösterdiler. 2 ay önce vefat eden babam bile ölüm döşeğinde anneme eşimin babasını asla affetmedim demiş düşünebiliyor musunuz! Doğumuma iki hafta kala babamı kaybettik bi arayıp başsağlığı bile dilemedi annesi ki ben 1 yıl önce annesi vefat ettiğinde cenazeye kalktım gittim onnlada hiç küs değilmiş gibi konuştum akrabalrnn yanında . Sonra oğlumu görmek istiyor bende hayır dedm. Annem 5 dk oğlumu görmedi diye doğumumun 4. Günü boşanma kararı verdi! Annaesi göremedi diye kendi de görmemeyi tercih ettiğinin farkında bile değil hala! Nasıl bi akıl nasıl bir mantık🤷🏻‍♀️
Buarada doğumgünün kutlu olsun canım nice güzel yaşlara bebişinle 🎉🥰

Yetememe duygusu bende de var 7yil hep oğlumla ilgilendim şimdi bebeğe yoğunlaşınca sanki ona haksızlık yapıyormuşum gibi.
Bnde aynı da yorgun olunca bazen ilgilenemiyorum ya da sorularına ters cevap veriyorum iki kere küstü yattı ama ne yapayım artık yorgunluktan bayilcam bakalım en azından 7 yıl hep kızımla ilgilendim bu da iyi

Bnde aynı da yorgun olunca bazen ilgilenemiyorum ya da sorularına ters cevap veriyorum iki kere küstü yattı ama ne yapayım artık yorgunluktan bayilcam bakalım en azından 7 yıl hep kızımla ilgilendim bu da iyi
Ben kardeşine tepkilenmesin diye kızamıyorum da bir yaramazlık yapsa dahi.dikkat etmeye çalışıyorum ama sonunda dayanamadığim zamanlar da oluyor. Bizi de anlayan olsa keşke.

Allah rahmet eylesin,çok üzücü ,maalesef şartları eşit görmüyor bazen eşler kendi ailelerini ön plana tutuyorlar ,halbuki artık gerçek ailesi yanındaki karısı ve çocuğu olmalı

Bu arada kızlar beşki sizede faydası olur. Google da kesin uyutan anne karnındaki ses diye arama yaparsanız (beyaz gürültü) sesi çıkıyor. Onunlada uyuyor ve rahatlıyor bebeişler. Tek sıkıntı telefon işte radyasyon olayı. Sabaha dek açık kalsa benm için olur yani. Bebeğim susuyor o sese
Bilgisayariniza indirip, usb ye kaydedip, mp3 çalar gibi bi şeyden dinletebilirsiniz.

Çıldıracağım artık gazı olduğundan 2 buçuk saat hiç bi şekilde susmadı! Sesi kesiliyor ağlamaktan. En sonunda arabaya binip gezdirdik az uyudu. Eve geldik yine aynı. Şimdi biraz daldı.
Elimde bıçak olsa kocamı kesicem o an. Doymuyor mu? Meme istiyor ver. Göğsümü açarken koltuğa yatırdım, yatırma. Parmağını göstere göstere kaç paraysa vercem git çocuk bakımı eğitimi al dedi ya.
Ya çocuk kolik ne yaptıysam sakinleştiremedim benim anneliğime sen ne dil uzatıyosun ben zaten çaresiz hissediyorum 😭😭😭

Harfi harfine ben tek farkla benimki de 4.5 yaşında. O kadar üzülüyorum ki o kadar ilgiyle büyüyen bir çocuktu ki şimdi ne yapsa ne söylese haklı yavrum

Çıldıracağım artık gazı olduğundan 2 buçuk saat hiç bi şekilde susmadı! Sesi kesiliyor ağlamaktan. En sonunda arabaya binip gezdirdik az uyudu. Eve geldik yine aynı. Şimdi biraz daldı.
Elimde bıçak olsa kocamı kesicem o an. Doymuyor mu? Meme istiyor ver. Göğsümü açarken koltuğa yatırdım, yatırma. Parmağını göstere göstere kaç paraysa vercem git çocuk bakımı eğitimi al dedi ya.
Ya çocuk kolik ne yaptıysam sakinleştiremedim benim anneliğime sen ne dil uzatıyosun ben zaten çaresiz hissediyorum 😭😭😭
Beyaz gürültü hiç denedin mi canım benim kurtarıcım

Bu ilk çocuktaki birebir halimiz. Ben evden kovmuştum, gitmişti, o ağlak zırlak bebişle bi başıma sabahlamıştım. Ertesi gün valizimi hazırladım gidiyordum, kayınpeder beni seviyorsan dur demişti, durmuştum🤣 afedersin kendimi damızlık dana gibi hissediyordum. Kimsem yok diye ezmişti bayağı. Senin eş de benimki gibi uykusuzluğa gelmeyip zırvalıyor. En dayanamadığım lafı da sabah ben işe gidicem oluyordu. Sanki biz evde akşama kadar uyuyoruz oluyordum😡 ele avuca geldikçe verdim omzuna al sen bak beğenmiyorsan dedim. Sen uyut dedim verdim yastığı🤣 işe başlayınca besledi biberonla, Altını değişti Allah var şimdi, hakkını yiyemem. dün çorbasını içirdi ben rahat rahat yedim, sonra ben oğlanı pışlarken o kızını uyuttu🤗 o halimizden bu hale geldik. Ben bu defa yenidoğana karıştırmıyorum, sürekli emdirmicem dedim ve daha rahatız. . 11de emen cocuk 4te kalkıyor emmeye artık.
Az sabır bak 2 ayı bitti 1 ayı kaldı, bu halleri büyüdükçe çok özleniyor inan. Boşuna eşinle birbirine girme çocuk yüzünden. Hoş bundan sonraki çoğu tartışma hep çocuk yüzünden olacak🤣😅

Kızlar bebeğim emmeye başladığı anda hemen bağırsaklarından ses geliyor. Ve ikinci memeye geçemeden gaitasını yapıyor. Bu normal mi? İki meme arası alt değiştirmeden duramıyorum. Sizin bebekleriniz ne zaman kakasını yapıyor?

X