2021 Şubat Anneleri

Annenin kıymetini bil yollama da kalsın giden geri gelmiyor benimki artık çağırırsam geliyor onun dışında gelmiyor bana hiç krem vermedi sana ne için verdi ? Sadece baticonla temizle demişti onu da yaptım

Kizlar topu topu 4 saat toplam kizlar ama benim bebem sizinkilerden küçük galiba 33 günlük ve her geçen gün daha da hirpaliyor bizde uykusuz her gece moduna döneceğiz gibi

Aman bu herifler benimki de kaynana olmuş başıma bu çocuk aç aç diye ... Çocuk onun yüzünden bence kaka yapamıyor bile

Hele bebeniz 2 yaş olsun sonra düşünün kardeşim yoksa çok yipranirsin

Bugün işte böyle gözüküyordu

Eklentiler

• IMG_20210324_190823.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20210324_190822.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 56
Bugün işte böyle gözüküyordu
Canım mukus var ama her mukuslu kaka da alerji değil. Biraz daha gözlemle bebeğini fazla huzursuzluğu olur, egzaması olur yada kakada kan görürsün o zaman diyet denersin. Yinede doktoruna da mukuslu kakayı söylersin ama bence şimdilik diyet yapmanı gerektirecek bişey yok.

Annenin kıymetini bil yollama da kalsın giden geri gelmiyor benimki artık çağırırsam geliyor onun dışında gelmiyor bana hiç krem vermedi sana ne için verdi ? Sadece baticonla temizle demişti onu da yaptım
Haftaya gidecek şehir dışına çıkacaklar kızkardeşimle Diş macunundan irice bi krem söylemişti sür bunu her gün diye. İz ne durumda diye merak ettim. Benim izin hemen üstünde karın içimde yumru gibi bir sertlik var normal midir acaba?
Çoğumuz uyku konusunda aynıyız sanırım. Şu bebelerimiz düzenlerini ne zaman oturtacaklar acaba
İkisi birlikte büyüsün atlayıp gideyim tek seferde diyordum ama öyle olmuyor galiba bir bebeyle bu kadar zorlanıyorum iki bebe aman yarabbi

Küçük bebektenmi bahsediyorsunuz gayet normal ki bu durum kucukler suan kendi kendilerine aglarlar gulerler nasil uykuda kahkaha atıp gulmesi normalse aglmasida normal endise etmene gerek yok cnm
Evet cnm 51 günlük bebeğimden bahsediyorum. Ama içim gidiyor böyle uykusunda ağlayınca

Bir de bir göğsümün ucu beyazladı kızlar.iltihap mı enfeksiyon mu nedir? Niye olur? Balına gelen var mı?

Pazartesi kontrolümüz vardi doktora alerji şüphem olduğu için doktora özellikle bunu sordum bende. Sulu hatta su gibi bile olabilir içinde hafif pütürler şeklinde bebekler için normaldir dedi dr. O yüzden sizede yazmak istedim endişe etmeyin lütfen.

Bebeğe yoğunlaşıyor uz sonra bir anda ters bişey söylüyor üzüntüden dayanamıyorum.

Benim eşim de öyleydi ben hastane odasında doğum sancısı çekerken benimle kavga etti, doğum yaptım 1 haftalık lohusayken çıkarmadığı kavga kalmadı. Şimdi düzeldi ama ben asla affetmiyorum sadece şuanlık idare ediyorum bebeğim çok küçük şuan ayrılamam. Sizde idare etmeye çalışın hiç ciddiye almayın

Egzama dediğiniz nasil, tarif edebilir misiniz? Bizimkinin yüzünde yanaklarında hafif sivilce gibi kizarikliklar vardi, bugün saçli deriyede yayildiğini gördüm. Egzama denilebilir mi bilemedim ama.

Aksam uyutmamayı denedin mi, ben aksam uyutmuyorum fazla, 12 de yatıyor 4 de zor uyanıyor ama uyursa hemen uyanıyor 1 saatte bir

Hay gözünü seveyim 3 gün kullandım nurse Harvey i çocuk kabız oldu uyumadı üç gündür cekmedigim kalmadi ya en son sabun soktum öyle yaptı ama nasıl yapma battı heryeri ben de iyidir diye aldım hicbise kullanmıyorum ilk defa çocuğum bugün düzgün uyudu versen de aynı vermesen de

Evet cnm 51 günlük bebeğimden bahsediyorum. Ama içim gidiyor böyle uykusunda ağlayınca

Bir de bir göğsümün ucu beyazladı kızlar.iltihap mı enfeksiyon mu nedir? Niye olur? Balına gelen var mı?
Benim bebişte ağlıyo uykusunda hatta bazen sıçrayarak uyanıyor normal diye biliyorum

Tek kakası ya da mukus varken ben de telaş etmeye gerek yok diye okumuştum netten ama kan görünce şüphelendim. Doktor da poposunda çatlak var mı diye baktı göremedi. Memede huzursuzluk, yoğun gaz gibi şikayetler de birleşince diyete başlattı. Tabi bu da bir olasılık inşallah hiç birimizin yavrusunda çıkmaz alerji hem onlar için hem bizim için zorlu bir süreç

Bende biogaia kullanıyordum bugun nurse Harvey de ekledi doktor. Kullanım miktarı bana biraz çok geldi günde 4-6 çay kaşığı yazmış 2.5 ml den. Şimdi sizde yazınca şüpheye düştüm kullanmasam mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…