- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 31
Annenin kıymetini bil yollama da kalsın giden geri gelmiyorEvde annem var ona rağmen tuvalete bile son dakika gidiyorum kucaktan inmiyor hiç uyumuyor oy anam oy40 kontrolü için evet. Ameliyat yerin nasıl oldu? Kremi kullandın mı?
4 saat uyuyabilmek için neler vermezdimGece en uzun uykusu belki 1 saat sonra emdi altını değiştir uyut gaz vs 1-1 buçuk saat ayakta kal. Sonra yatıyorum ama o 10 dk da bir inliyor ses çıkarıyor kolaysa uyu Tez atlatalım inşallah bu günleri. Uyumayı çok özledim. Eşim de dün dönmüş bana ikinci çocuğu ne zaman yaparız diye soruyor
4 saat bile uyumuyorumdur canım gece 2-3 kere kalkıyorum küçük 5 gibi tamamen kalkıyor 7 ye kadar oyalanıyor uyuyor sonra yatıyım diyorum 10 dk sonra büyük kalkıyor maraton başlıyorArtık yardıma kimseyi de çağıramıyorum bu covid de arttı. Eşim de darlıyor ailesine gitmek istiyormuş en son 2 hafta önce görüştük covidden korkuyoruz dediler gitmedik şimdi de ben gitmek istemiyorum. Bide böyle şeylerle uğraşıyorum
Evde annem var ona rağmen tuvalete bile son dakika gidiyorum kucaktan inmiyor hiç uyumuyor oy anam oy40 kontrolü için evet. Ameliyat yerin nasıl oldu? Kremi kullandın mı?
4 saat uyuyabilmek için neler vermezdimGece en uzun uykusu belki 1 saat sonra emdi altını değiştir uyut gaz vs 1-1 buçuk saat ayakta kal. Sonra yatıyorum ama o 10 dk da bir inliyor ses çıkarıyor kolaysa uyu Tez atlatalım inşallah bu günleri. Uyumayı çok özledim. Eşim de dün dönmüş bana ikinci çocuğu ne zaman yaparız diye soruyor
Bugün işte böyle gözüküyorduMerhaba anneler. Bebeğimde alerji var mı diye bir süredir anlamaya çalışıyorum. Geçen hafta yapış yapış kaka yapıyordu. Doktor normal dedi biz de tamam dedik. Şimdi tekrar tuvaletini yaptı, içinde sümüksü şeyler var. Kulak çöpüyle kontrol ettim uzuyor resmen. Fotoğraf atsam tecrübeli anneler bakabilir mi? Ona göre doktora tekrar sorarım
Canım mukus var ama her mukuslu kaka da alerji değil. Biraz daha gözlemle bebeğini fazla huzursuzluğu olur, egzaması olur yada kakada kan görürsün o zaman diyet denersin. Yinede doktoruna da mukuslu kakayı söylersin ama bence şimdilik diyet yapmanı gerektirecek bişey yok.Bugün işte böyle gözüküyordu
Haftaya gidecek şehir dışına çıkacaklar kızkardeşimleAnnenin kıymetini bil yollama da kalsın giden geri gelmiyorbenimki artık çağırırsam geliyor onun dışında gelmiyor bana hiç krem vermedi sana ne için verdi ? Sadece baticonla temizle demişti onu da yaptım
Çoğumuz uyku konusunda aynıyız sanırım. Şu bebelerimiz düzenlerini ne zaman oturtacaklar acabaKizlar topu topu 4 saat toplam kizlar ama benim bebem sizinkilerden küçük galiba 33 günlük ve her geçen gün daha da hirpaliyor bizde uykusuz her gece moduna döneceğiz gibi
Aman bu herifler benimki de kaynana olmuş başıma bu çocuk aç aç diye ... Çocuk onun yüzünden bence kaka yapamıyor bile
Hele bebeniz 2 yaş olsun sonra düşünün kardeşim yoksa çok yipranirsin
Canım o krem geçirdi bende ki memeleriO memeler nasıl geçiyor peki basurdan sonra oluşan
AA bizimki de gazlıBiz herşeyi tüketiyoruz ama bizde de çok gaz var sürekli pırt yapıyor. Bana ayçiçeği yağını bile yasaklamışlardı sadece zeytinyağı vardı
Evet cnm 51 günlük bebeğimden bahsediyorum. Ama içim gidiyor böyle uykusunda ağlayıncaKüçük bebektenmi bahsediyorsunuz gayet normal ki bu durum kucukler suan kendi kendilerine aglarlar gulerler nasil uykuda kahkaha atıp gulmesi normalse aglmasida normal endise etmene gerek yok cnm
Rota önemli benceHala şiş bacaklarıama @heyecanlıanne sağolsun masaj iyi geliyor, ağlamayı kesiyor. Rota yaptırsam mı yaptırmasam mı muallakta kaldım ben de.
Pazartesi kontrolümüz vardi doktora alerji şüphem olduğu için doktora özellikle bunu sordum bende. Sulu hatta su gibi bile olabilir içinde hafif pütürler şeklinde bebekler için normaldir dedi dr. O yüzden sizede yazmak istedim endişe etmeyin lütfen.Son birkaç gün öncesine kadar sıvıydı kakası evet ama şuan bildiğiniz su gibi. Bardaktan dökülmüş gibi tüm beze yayılıyor çoğunlukla da dışına da çıkıyor. O yüzden ishal diye düşünüyorum.
Bebeğe yoğunlaşıyor uz sonra bir anda ters bişey söylüyor üzüntüden dayanamıyorum.
Geçmiş olsun canım iyilesir bir an önce inşallahBebegimin gobegi düştü ama enfeksiyon varmis kanama oldu kaninada karışmış hastanede bekliyoruz
Egzama dediğiniz nasil, tarif edebilir misiniz? Bizimkinin yüzünde yanaklarında hafif sivilce gibi kizarikliklar vardi, bugün saçli deriyede yayildiğini gördüm. Egzama denilebilir mi bilemedim ama.Kızlar beni aydınlatın lütfen 11 gündür diyet yaptığım sırada alnında çıktı egzama. Diyetimin herhangi bir iyileştirici etkisini görmedim yani. Bu sürede egzama için nasıl bir gözlem yapmalıyım? Diyet açmak istediğimde tekrar egzamanın çıkıp çıkmayacağını mı bekleyeceğim? Daha alnı iyileşmedi,diyet açmak için iyileşmesini bekleyim diyorum süreç çok uzuyor. Bu işler böyle mi oluyor yani
Aksam uyutmamayı denedin mi, ben aksam uyutmuyorum fazla, 12 de yatıyor 4 de zor uyanıyor ama uyursa hemen uyanıyor 1 saatte birEvde annem var ona rağmen tuvalete bile son dakika gidiyorum kucaktan inmiyor hiç uyumuyor oy anam oy40 kontrolü için evet. Ameliyat yerin nasıl oldu? Kremi kullandın mı?
Hay gözünü seveyim 3 gün kullandım nurse Harvey i çocuk kabız oldu uyumadı üç gündür cekmedigim kalmadi ya en son sabun soktum öyle yaptı ama nasıl yapma battı heryeri ben de iyidir diye aldım hicbise kullanmıyorum ilk defa çocuğum bugün düzgün uyudu versen de aynı vermesen deBezini açıyorum benimki oğlan olduğu için işemesin diye de pipiye bi bez örtüyorum sonra ayaklarıyla tuvalet pozisyonu veriyorum öyle gaz çıkara çıkara sonunda da kaka yapıyor . Çok zorlanırsa da karnına masaj yapıyorum bazen popoya zeytinyağıyla masaj yapıyorum ama uyarmıyorum. Yalnız gaz ilacı kullanmaya başladığımızdan beri bu pozisyonda bile çok Zor kaka yapıyor hep ağlıyor . O yüzden nurse harveys i bırakmayı düşünüyorum.
Benim bebişte ağlıyo uykusunda hatta bazen sıçrayarak uyanıyor normal diye biliyorumEvet cnm 51 günlük bebeğimden bahsediyorum. Ama içim gidiyor böyle uykusunda ağlayınca
Bir de bir göğsümün ucu beyazladı kızlar.iltihap mı enfeksiyon mu nedir? Niye olur? Balına gelen var mı?
Tek kakası ya da mukus varken ben de telaş etmeye gerek yok diye okumuştum netten ama kan görünce şüphelendim. Doktor da poposunda çatlak var mı diye baktı göremedi. Memede huzursuzluk, yoğun gaz gibi şikayetler de birleşince diyete başlattı. Tabi bu da bir olasılık inşallah hiç birimizin yavrusunda çıkmaz alerji hem onlar için hem bizim için zorlu bir süreçPazartesi kontrolümüz vardi doktora alerji şüphem olduğu için doktora özellikle bunu sordum bende. Sulu hatta su gibi bile olabilir içinde hafif pütürler şeklinde bebekler için normaldir dedi dr. O yüzden sizede yazmak istedim endişe etmeyin lütfen.
Bende biogaia kullanıyordum bugun nurse Harvey de ekledi doktor. Kullanım miktarı bana biraz çok geldi günde 4-6 çay kaşığı yazmış 2.5 ml den. Şimdi sizde yazınca şüpheye düştüm kullanmasam mı acabaHay gözünü seveyim 3 gün kullandım nurse Harvey i çocuk kabız oldu uyumadı üç gündür cekmedigim kalmadi ya en son sabun soktum öyle yaptı ama nasıl yapma battı heryeri ben de iyidir diye aldım hicbise kullanmıyorum ilk defa çocuğum bugün düzgün uyudu versen de aynı vermesen de