2021 Şubat Anneleri

Kızlar beni aydınlatın lütfen 11 gündür diyet yaptığım sırada alnında çıktı egzama. Diyetimin herhangi bir iyileştirici etkisini görmedim yani. Bu sürede egzama için nasıl bir gözlem yapmalıyım? Diyet açmak istediğimde tekrar egzamanın çıkıp çıkmayacağını mı bekleyeceğim? Daha alnı iyileşmedi,diyet açmak için iyileşmesini bekleyim diyorum süreç çok uzuyor. Bu işler böyle mi oluyor yani
Maalesef böyle oluyor canım neyin tam olarak dokunduğunu bulamadığımız için neyi kesersek keselim alerji devam ediyor . İlkinde bağırsak tepkiliydik kanlı ve mukuslu kaka vardı diyorum ya herşeyi kestiğim halde devam ediyordu çok da dikkat ediyordum. Ama bu sefer cilt tepkiliyiz şuanlık o yüzden diyete daha girmedim kan görürsem bende girerim ama katı diyet yapmayı düşünmüyorum. Sende çok kafana takıyorsan Ankara da yaşıyorsun diye biliyorum bir Bülent şekerel e git bu işin erbabıyla devam et.
Canım bizim sarılık olayını biliyon onuda yaptırmak istiyor kandan bir kitte ... Bakalım ne testi bir hafta sonra söylerim size
Anladım canım yazarsın bizede

Bizde ishal olmadı günde 1 yada 2 kere de kakasını yapıyor tabi ben yardım ediyorum. Ama ikisi de çok etki etmedi gibi geliyor bana nurse harvey s kullanalı daha gazlı gibi sadece uyutuyor
Nasıl yardım ediyosun? Bizimki de zorlanıyor. Geçenlerde lavman yaptı doktor

Nasıl yardım ediyosun? Bizimki de zorlanıyor. Geçenlerde lavman yaptı doktor
Bezini açıyorum benimki oğlan olduğu için işemesin diye de pipiye bi bez örtüyorum sonra ayaklarıyla tuvalet pozisyonu veriyorum öyle gaz çıkara çıkara sonunda da kaka yapıyor . Çok zorlanırsa da karnına masaj yapıyorum bazen popoya zeytinyağıyla masaj yapıyorum ama uyarmıyorum. Yalnız gaz ilacı kullanmaya başladığımızdan beri bu pozisyonda bile çok Zor kaka yapıyor hep ağlıyor . O yüzden nurse harveys i bırakmayı düşünüyorum.

Kızlar merhaba 🙋🏻‍♀️ oğlum bugünlerde uykusunda ağlıyor. 😭 İçim eriyor.
Kabus fln gördüğü için diyen de var ama anlamadım ..gaz sancısından acı mı çekiyor ya da ilgiye mi ihtiyaç duyuyor..
Yaşayan nedenini bilen var mı?

Merhaba anneler. Bebeğimde alerji var mı diye bir süredir anlamaya çalışıyorum. Geçen hafta yapış yapış kaka yapıyordu. Doktor normal dedi biz de tamam dedik. Şimdi tekrar tuvaletini yaptı, içinde sümüksü şeyler var. Kulak çöpüyle kontrol ettim uzuyor resmen. Fotoğraf atsam tecrübeli anneler bakabilir mi? Ona göre doktora tekrar sorarım

Kızlar merhaba 🙋🏻‍♀️ oğlum bugünlerde uykusunda ağlıyor. 😭 İçim eriyor.
Kabus fln gördüğü için diyen de var ama anlamadım ..gaz sancısından acı mı çekiyor ya da ilgiye mi ihtiyaç duyuyor..
Yaşayan nedenini bilen var mı?

Küçük bebektenmi bahsediyorsunuz gayet normal ki bu durum kucukler suan kendi kendilerine aglarlar gulerler nasil uykuda kahkaha atıp gulmesi normalse aglmasida normal endise etmene gerek yok cnm

Kızlar beni aydınlatın lütfen 11 gündür diyet yaptığım sırada alnında çıktı egzama. Diyetimin herhangi bir iyileştirici etkisini görmedim yani. Bu sürede egzama için nasıl bir gözlem yapmalıyım? Diyet açmak istediğimde tekrar egzamanın çıkıp çıkmayacağını mı bekleyeceğim? Daha alnı iyileşmedi,diyet açmak için iyileşmesini bekleyim diyorum süreç çok uzuyor. Bu işler böyle mi oluyor yani
Bizimdr diyet işe yaramıştı mama vermişlerdi ama mama iyiy gelmedş tepki gösterdi başka tür mama vermişlerdi ona tepki vermedi, inan sıvıyağdam bile şüphe etmiştim

Bizde öyleyiz ama spiral taktırmayan yanaştırmıyorum adam valla isyan edicek 😂benim bide adetim düzensiz yumurtlarım falan Allah muhafaza etsin bunları kafa yerinde büyütmek istiyorum 😅 Nuran hanıma gidecektin gittin mi ?
Benim ilk çocuk ona rağmen korkuyorum ikinciden 🙈 Acillere gidince erteledim onu cuma günü gidicem. Senin sezaryen miydi doğum? Unuttum da 🤭🙈

Kaslarının arasında dokuntuler oluyor benim kızımda ozellıkle banyo yaptıktan sonra ortaya cıkıyor sanki bazen de bakıyorum hıc bısey yok sizce bu da mı egzama

İlk oğlumda yaptığım gibi yapıyırum süt ürünlerinden şüphelendiğim için öncelik süt ürünleri ve paketli gıdaları kestim
Canım ama bak sen lohusasin bunun için takviyeler var al onları bana yaptıran ilk doktor bunları dememisti ve bağışıklığım çökmüştü. Lütfen dikkat et osteocare kullan en azından.

Benim ilk çocuk ona rağmen korkuyorum ikinciden 🙈 Acillere gidince erteledim onu cuma günü gidicem. Senin sezaryen miydi doğum? Unuttum da 🤭🙈
Kork valla canım çıkıyor akşam elimi kolumu nereye koyucağımı şaşırıyorum 🤦🏼‍♀️🤪 sezaryandı bende Cumartesi gidicem artık taktırcam bakalım 😅 sen kontrol için mi gidiyorsun ?

Ya tüm gün 4 saatlik uykuyla geziyorum iki çocuk fena ya☹️
4 saat bile uyumuyorumdur canım gece 2-3 kere kalkıyorum küçük 5 gibi tamamen kalkıyor 7 ye kadar oyalanıyor uyuyor sonra yatıyım diyorum 10 dk sonra büyük kalkıyor maraton başlıyor 🤦🏼‍♀️ Artık yardıma kimseyi de çağıramıyorum bu covid de arttı. Eşim de darlıyor ailesine gitmek istiyormuş en son 2 hafta önce görüştük covidden korkuyoruz dediler gitmedik şimdi de ben gitmek istemiyorum. Bide böyle şeylerle uğraşıyorum

Valla.cok memnun kalcagini düşünüyorum hic bos yere ilaç vermez bize cikarken bir yığın ilaç söyledi Ayşe hanım bebek yani bu o yüzden gitmek istemedim tekrardan ama sen memnunsan devam et tabiki ☺️
Bu hafta da gideyim bakalım ne diyecek. Acile gittiğimiz için cuma günü randevumuz kontrol olarak geçecek. Şimdilik pamukçuk için verdiğinin dışında ilaç vermedi bize. Verirse ona göre yol çizeriz artık.
Bende ilkinde bir kaç gün sonra oldum bu 2.de 17.gunde oldum ☺️
5 gün oldu bugün kırkım çıkalı. Hemen olmayayım 🙈 Ya artık namazlarım bile koştur koştur. Kucağımda uyuyor koyuyorum beşiğe ya da ana kucağına, abdest almaya daha başlamadan yırtına yırtına ağlama sesi geliyor 🤦🏻‍♀️😞 Siz yemeğe, ikinci çocuğa, ev işlerine falan nasıl yetişiyorsunuz?
Bu arada bizim kız daha yeni yenidogan kivamina geldi 😂 3300 kiloyuz 50 cm de boyumuz var
Ay maşallah çıtı pıtı bi kızcağız olacak kızın 🥰

Kork valla canım çıkıyor akşam elimi kolumu nereye koyucağımı şaşırıyorum 🤦🏼‍♀️🤪 sezaryandı bende Cumartesi gidicem artık taktırcam bakalım 😅 sen kontrol için mi gidiyorsun ?
Evde annem var ona rağmen tuvalete bile son dakika gidiyorum kucaktan inmiyor hiç uyumuyor oy anam oy 🤦🏻‍♀️ 40 kontrolü için evet. Ameliyat yerin nasıl oldu? Kremi kullandın mı?
Ya tüm gün 4 saatlik uykuyla geziyorum iki çocuk fena ya☹️
4 saat uyuyabilmek için neler vermezdim 😞 Gece en uzun uykusu belki 1 saat sonra emdi altını değiştir uyut gaz vs 1-1 buçuk saat ayakta kal. Sonra yatıyorum ama o 10 dk da bir inliyor ses çıkarıyor kolaysa uyu 🥺 Tez atlatalım inşallah bu günleri. Uyumayı çok özledim. Eşim de dün dönmüş bana ikinci çocuğu ne zaman yaparız diye soruyor 😅😭

X