- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
Yatıracaklar mı canım? Rabbim şifa versin inşallah hemen sağlık bulsun.Bebegimin gobegi düştü ama enfeksiyon varmis kanama oldu kaninada karışmış hastanede bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yatıracaklar mı canım? Rabbim şifa versin inşallah hemen sağlık bulsun.Bebegimin gobegi düştü ama enfeksiyon varmis kanama oldu kaninada karışmış hastanede bekliyoruz
Maalesef böyle oluyor canım neyin tam olarak dokunduğunu bulamadığımız için neyi kesersek keselim alerji devam ediyor . İlkinde bağırsak tepkiliydik kanlı ve mukuslu kaka vardı diyorum ya herşeyi kestiğim halde devam ediyordu çok da dikkat ediyordum. Ama bu sefer cilt tepkiliyiz şuanlık o yüzden diyete daha girmedim kan görürsem bende girerim ama katı diyet yapmayı düşünmüyorum. Sende çok kafana takıyorsan Ankara da yaşıyorsun diye biliyorum bir Bülent şekerel e git bu işin erbabıyla devam et.Kızlar beni aydınlatın lütfen 11 gündür diyet yaptığım sırada alnında çıktı egzama. Diyetimin herhangi bir iyileştirici etkisini görmedim yani. Bu sürede egzama için nasıl bir gözlem yapmalıyım? Diyet açmak istediğimde tekrar egzamanın çıkıp çıkmayacağını mı bekleyeceğim? Daha alnı iyileşmedi,diyet açmak için iyileşmesini bekleyim diyorum süreç çok uzuyor. Bu işler böyle mi oluyor yani
Anladım canım yazarsın bizedeCanım bizim sarılık olayını biliyon onuda yaptırmak istiyor kandan bir kitte ... Bakalım ne testi bir hafta sonra söylerim size
Nasıl yardım ediyosun? Bizimki de zorlanıyor. Geçenlerde lavman yaptı doktorBizde ishal olmadı günde 1 yada 2 kere de kakasını yapıyor tabi ben yardım ediyorum. Ama ikisi de çok etki etmedi gibi geliyor bana nurse harvey s kullanalı daha gazlı gibi sadece uyutuyor
Bezini açıyorum benimki oğlan olduğu için işemesin diye de pipiye bi bez örtüyorum sonra ayaklarıyla tuvalet pozisyonu veriyorum öyle gaz çıkara çıkara sonunda da kaka yapıyor . Çok zorlanırsa da karnına masaj yapıyorum bazen popoya zeytinyağıyla masaj yapıyorum ama uyarmıyorum. Yalnız gaz ilacı kullanmaya başladığımızdan beri bu pozisyonda bile çok Zor kaka yapıyor hep ağlıyor . O yüzden nurse harveys i bırakmayı düşünüyorum.Nasıl yardım ediyosun? Bizimki de zorlanıyor. Geçenlerde lavman yaptı doktor
Sagol cnm kana o kdr karismamis krem yazdilar 5 gun kullancaz sonra tekrar doktora goturcekmsz cok dikkatli sürun dedilerYatıracaklar mı canım? Rabbim şifa versin inşallah hemen sağlık bulsun.
İlk oğlumda yaptığım gibi yapıyırum süt ürünlerinden şüphelendiğim için öncelik süt ürünleri ve paketli gıdaları kestimDiyeti kafanıza göre mi yoksa kontrollü mu yapiyorsunuz merak ettim neler yiyip neler yemiyorsunuz?
Kızlar merhaba oğlum bugünlerde uykusunda ağlıyor. İçim eriyor.
Kabus fln gördüğü için diyen de var ama anlamadım ..gaz sancısından acı mı çekiyor ya da ilgiye mi ihtiyaç duyuyor..
Yaşayan nedenini bilen var mı?
Evet ya diğer odadan sesi duyulurdu, benim ki hala süt içmiyor, süt ürünleri fazla kaçsın kızarıyorİlk oğlum öyleydi canım emer emmez sesli şekilde kaka yapardı . Genelde ilk çocuklar alerjikse 2. lerde öyle oluyormus bizimde öyle oldu
Bizimdr diyet işe yaramıştı mama vermişlerdi ama mama iyiy gelmedş tepki gösterdi başka tür mama vermişlerdi ona tepki vermedi, inan sıvıyağdam bile şüphe etmiştimKızlar beni aydınlatın lütfen 11 gündür diyet yaptığım sırada alnında çıktı egzama. Diyetimin herhangi bir iyileştirici etkisini görmedim yani. Bu sürede egzama için nasıl bir gözlem yapmalıyım? Diyet açmak istediğimde tekrar egzamanın çıkıp çıkmayacağını mı bekleyeceğim? Daha alnı iyileşmedi,diyet açmak için iyileşmesini bekleyim diyorum süreç çok uzuyor. Bu işler böyle mi oluyor yani
Biz herşeyi tüketiyoruz ama bizde de çok gaz var sürekli pırt yapıyor. Bana ayçiçeği yağını bile yasaklamışlardı sadece zeytinyağı vardıEvet ya diğer odadan sesi duyulurdu, benim ki hala süt içmiyor, süt ürünleri fazla kaçsın kızarıyor
Benim ilk çocuk ona rağmen korkuyorum ikinciden Acillere gidince erteledim onu cuma günü gidicem. Senin sezaryen miydi doğum? Unuttum daBizde öyleyiz ama spiral taktırmayan yanaştırmıyorum adam valla isyan edicek benim bide adetim düzensiz yumurtlarım falan Allah muhafaza etsin bunları kafa yerinde büyütmek istiyorum Nuran hanıma gidecektin gittin mi ?
Kaslarının arasında dokuntuler oluyor benim kızımda ozellıkle banyo yaptıktan sonra ortaya cıkıyor sanki bazen de bakıyorum hıc bısey yok sizce bu da mı egzamaKızlar beni aydınlatın lütfen 11 gündür diyet yaptığım sırada alnında çıktı egzama. Diyetimin herhangi bir iyileştirici etkisini görmedim yani. Bu sürede egzama için nasıl bir gözlem yapmalıyım? Diyet açmak istediğimde tekrar egzamanın çıkıp çıkmayacağını mı bekleyeceğim? Daha alnı iyileşmedi,diyet açmak için iyileşmesini bekleyim diyorum süreç çok uzuyor. Bu işler böyle mi oluyor yani
Canım ama bak sen lohusasin bunun için takviyeler var al onları bana yaptıran ilk doktor bunları dememisti ve bağışıklığım çökmüştü. Lütfen dikkat et osteocare kullan en azından.İlk oğlumda yaptığım gibi yapıyırum süt ürünlerinden şüphelendiğim için öncelik süt ürünleri ve paketli gıdaları kestim
Kork valla canım çıkıyor akşam elimi kolumu nereye koyucağımı şaşırıyorum sezaryandı bende Cumartesi gidicem artık taktırcam bakalım sen kontrol için mi gidiyorsun ?Benim ilk çocuk ona rağmen korkuyorum ikinciden Acillere gidince erteledim onu cuma günü gidicem. Senin sezaryen miydi doğum? Unuttum da
Ya tüm gün 4 saatlik uykuyla geziyorum iki çocuk fena yaKork valla canım çıkıyor akşam elimi kolumu nereye koyucağımı şaşırıyorum sezaryandı bende Cumartesi gidicem artık taktırcam bakalım sen kontrol için mi gidiyorsun ?
4 saat bile uyumuyorumdur canım gece 2-3 kere kalkıyorum küçük 5 gibi tamamen kalkıyor 7 ye kadar oyalanıyor uyuyor sonra yatıyım diyorum 10 dk sonra büyük kalkıyor maraton başlıyor Artık yardıma kimseyi de çağıramıyorum bu covid de arttı. Eşim de darlıyor ailesine gitmek istiyormuş en son 2 hafta önce görüştük covidden korkuyoruz dediler gitmedik şimdi de ben gitmek istemiyorum. Bide böyle şeylerle uğraşıyorumYa tüm gün 4 saatlik uykuyla geziyorum iki çocuk fena ya
Bu hafta da gideyim bakalım ne diyecek. Acile gittiğimiz için cuma günü randevumuz kontrol olarak geçecek. Şimdilik pamukçuk için verdiğinin dışında ilaç vermedi bize. Verirse ona göre yol çizeriz artık.Valla.cok memnun kalcagini düşünüyorum hic bos yere ilaç vermez bize cikarken bir yığın ilaç söyledi Ayşe hanım bebek yani bu o yüzden gitmek istemedim tekrardan ama sen memnunsan devam et tabiki
5 gün oldu bugün kırkım çıkalı. Hemen olmayayım Ya artık namazlarım bile koştur koştur. Kucağımda uyuyor koyuyorum beşiğe ya da ana kucağına, abdest almaya daha başlamadan yırtına yırtına ağlama sesi geliyor Siz yemeğe, ikinci çocuğa, ev işlerine falan nasıl yetişiyorsunuz?Bende ilkinde bir kaç gün sonra oldum bu 2.de 17.gunde oldum
Ay maşallah çıtı pıtı bi kızcağız olacak kızınBu arada bizim kız daha yeni yenidogan kivamina geldi 3300 kiloyuz 50 cm de boyumuz var
Evde annem var ona rağmen tuvalete bile son dakika gidiyorum kucaktan inmiyor hiç uyumuyor oy anam oy 40 kontrolü için evet. Ameliyat yerin nasıl oldu? Kremi kullandın mı?Kork valla canım çıkıyor akşam elimi kolumu nereye koyucağımı şaşırıyorum sezaryandı bende Cumartesi gidicem artık taktırcam bakalım sen kontrol için mi gidiyorsun ?
4 saat uyuyabilmek için neler vermezdim Gece en uzun uykusu belki 1 saat sonra emdi altını değiştir uyut gaz vs 1-1 buçuk saat ayakta kal. Sonra yatıyorum ama o 10 dk da bir inliyor ses çıkarıyor kolaysa uyu Tez atlatalım inşallah bu günleri. Uyumayı çok özledim. Eşim de dün dönmüş bana ikinci çocuğu ne zaman yaparız diye soruyorYa tüm gün 4 saatlik uykuyla geziyorum iki çocuk fena ya