2021 Şubat Anneleri

Benim bu oğlanda öyle ya emerken ya emdikyen hemen sonra yapıyor bugün itibariyle diyete girdim

Ona dikkat et bizim öyleydi o zaman bişey dokunduğunu anlıyordum. Kakada kan genelde alerji işareti canım başka bişey değildir gibi geliyor . Canını da sıkma inşallah en yakın sürede geçer
İnşallah canım takip edeyim bakayım bugün su ve portakal suyuyla kek yaptım ama yumurta koydum etkileyecek mi bakalım? Tüm bebişlerimiz sağlıkla büyüsün inşallah

Geçmiş olsun canım inşallah birşey çıkmaz. Genelde öksürük ve hapşırık için normal yazıyor yorumlar. Burnunu temizlerlermiş bu şekilde. Benimki de ara ara öksürüyor hapşırıyor çok önemsemiyorum o yüzden.

Sanırım bizimde ama bekliyorum. Doktor haftaya bir test yapacak alerjiyle ilgili.
Belki değildir canım gaz herkesin sorunu mukuslu kaka da bazı doktorlar normal diyor . Ne testi yapılacak kandan mı ?
İnşallah canım takip edeyim bakayım bugün su ve portakal suyuyla kek yaptım ama yumurta koydum etkileyecek mi bakalım? Tüm bebişlerimiz sağlıkla büyüsün inşallah
İnşallah etkilemez canım çok katı diyete gerek kalmaz . Amin inşallah

Neden ishal olduğunu düşünüyorsunuz? Bebeklerde sulu kaka hatta su gibi kaka normal bi durum çünkü ishal olduğunu göstermez.

Neden ishal olduğunu düşünüyorsunuz? Bebeklerde sulu kaka hatta su gibi kaka normal bi durum çünkü ishal olduğunu göstermez.
Son birkaç gün öncesine kadar sıvıydı kakası evet ama şuan bildiğiniz su gibi. Bardaktan dökülmüş gibi tüm beze yayılıyor çoğunlukla da dışına da çıkıyor. O yüzden ishal diye düşünüyorum.

Ay o kadar kısa zamanda mı geri dönüyor regl Biz daha fırsat bulup da açılış bile yapamadık Beyim isyan edecek
Bizde öyleyiz ama spiral taktırmayan yanaştırmıyorum adam valla isyan edicek benim bide adetim düzensiz yumurtlarım falan Allah muhafaza etsin bunları kafa yerinde büyütmek istiyorum Nuran hanıma gidecektin gittin mi ?

Kızlar beni aydınlatın lütfen 11 gündür diyet yaptığım sırada alnında çıktı egzama. Diyetimin herhangi bir iyileştirici etkisini görmedim yani. Bu sürede egzama için nasıl bir gözlem yapmalıyım? Diyet açmak istediğimde tekrar egzamanın çıkıp çıkmayacağını mı bekleyeceğim? Daha alnı iyileşmedi,diyet açmak için iyileşmesini bekleyim diyorum süreç çok uzuyor. Bu işler böyle mi oluyor yani

Belki değildir canım gaz herkesin sorunu mukuslu kaka da bazı doktorlar normal diyor . Ne testi yapılacak kandan mı ?

İnşallah etkilemez canım çok katı diyete gerek kalmaz . Amin inşallah
Canım bizim sarılık olayını biliyon onuda yaptırmak istiyor kandan bir kitte ... Bakalım ne testi bir hafta sonra söylerim size

Valla.cok memnun kalcagini düşünüyorum hic bos yere ilaç vermez bize cikarken bir yığın ilaç söyledi Ayşe hanım bebek yani bu o yüzden gitmek istemedim tekrardan ama sen memnunsan devam et tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…