Benim bu oğlanda öyle ya emerken ya emdikyen hemen sonra yapıyor bugün itibariyle diyete girdimSüt ürünü yemediğin sürece etki eder çünkü ne yesek sütümüze geçiyor demekki alerjenleri kesince düzene girdi . Kakayı emer emmez mi yapıyor? Ben oğlumda dokunan bişey yediğim zaman ya emerken yada emdikten 5 dk sonra sesli şekilde kaka yapardı sizinde öyle mi ? İnşallah değildir Konak bizde de var
Diyeti kafanıza göre mi yoksa kontrollü mu yapiyorsunuz merak ettim neler yiyip neler yemiyorsunuz?Benim bu oğlanda öyle ya emerken ya emdikyen hemen sonra yapıyor bugün itibariyle diyete girdim
İlk oğlum öyleydi canım emer emmez sesli şekilde kaka yapardı . Genelde ilk çocuklar alerjikse 2. lerde öyle oluyormus bizimde öyle olduBenim bu oğlanda öyle ya emerken ya emdikyen hemen sonra yapıyor bugün itibariyle diyete girdim
Sanırım bizimde ama bekliyorum. Doktor haftaya bir test yapacak alerjiyle ilgili.İlk oğlum öyleydi canım emer emmez sesli şekilde kaka yapardı . Genelde ilk çocuklar alerjikse 2. lerde öyle oluyormus bizimde öyle oldu
İnşallah canım takip edeyim bakayım bugün su ve portakal suyuyla kek yaptım ama yumurta koydum etkileyecek mi bakalım? Tüm bebişlerimiz sağlıkla büyüsün inşallahOna dikkat et bizim öyleydi o zaman bişey dokunduğunu anlıyordum. Kakada kan genelde alerji işareti canım başka bişey değildir gibi geliyor . Canını da sıkma inşallah en yakın sürede geçer
Geçmiş olsun canım inşallah birşey çıkmaz. Genelde öksürük ve hapşırık için normal yazıyor yorumlar. Burnunu temizlerlermiş bu şekilde. Benimki de ara ara öksürüyor hapşırıyor çok önemsemiyorum o yüzden.Bugün şiş daha iyi sertlik kalmış. Ama bu defa bacaklarda kırmızı benekler olumuş bir kaç tane. Bi de öksürük var geceden beri, 3 kere öksürdü, boğulur nefessiz kalır gibi. aşıyla mı alakalı bunlar anlamadım, grip değil. Yaptırmıcam rotayı
Sizde nasıl belirtiler var?Sanırım bizimde ama bekliyorum. Doktor haftaya bir test yapacak alerjiyle ilgili.
Sürekli ıkınma ve hafif mukuslu kaka var.Sizde nasıl belirtiler var?
Belki değildir canım gaz herkesin sorunu mukuslu kaka da bazı doktorlar normal diyor . Ne testi yapılacak kandan mı ?Sanırım bizimde ama bekliyorum. Doktor haftaya bir test yapacak alerjiyle ilgili.
İnşallah etkilemez canım çok katı diyete gerek kalmaz . Amin inşallahİnşallah canım takip edeyim bakayım bugün su ve portakal suyuyla kek yaptım ama yumurta koydum etkileyecek mi bakalım? Tüm bebişlerimiz sağlıkla büyüsün inşallah
Neden ishal olduğunu düşünüyorsunuz? Bebeklerde sulu kaka hatta su gibi kaka normal bi durum çünkü ishal olduğunu göstermez.Bizim doktora gittiğimiz günün ertesine kakada kan kayboldu. Kontrol ediyorum artık mukuslu da değil kakamız ama hala ishal oğlum. Bu kadar kısa sürede süt diyeti fayda eder mi? Yanlış alarm mıydı acaba diye düşünmeye başladım. Saçımızda da konak olacak gibi bi beyazlanma var. inşallah alerji değildir bizim durum.
Son birkaç gün öncesine kadar sıvıydı kakası evet ama şuan bildiğiniz su gibi. Bardaktan dökülmüş gibi tüm beze yayılıyor çoğunlukla da dışına da çıkıyor. O yüzden ishal diye düşünüyorum.Neden ishal olduğunu düşünüyorsunuz? Bebeklerde sulu kaka hatta su gibi kaka normal bi durum çünkü ishal olduğunu göstermez.
Ay o kadar kısa zamanda mı geri dönüyor reglBen Regl oldum ya. İlkinde 40 dan birkaç gün sonra oldu. Bunda 12 gün sonra.
Rahattım 9 ay
Bizde öyleyiz ama spiral taktırmayan yanaştırmıyorum adam valla isyan edicekAy o kadar kısa zamanda mı geri dönüyor reglBiz daha fırsat bulup da açılış bile yapamadık Beyim isyan edecek
Canım bizim sarılık olayını biliyon onuda yaptırmak istiyor kandan bir kitte ... Bakalım ne testi bir hafta sonra söylerim sizeBelki değildir canım gaz herkesin sorunu mukuslu kaka da bazı doktorlar normal diyor . Ne testi yapılacak kandan mı ?
İnşallah etkilemez canım çok katı diyete gerek kalmaz . Amin inşallah
Tahminen Avicenna ile aynı mesafedir bize. Ayşe hanıma kontrole de gideyim duruma göre aklımda dursun ismi. Bu zamanda ilaçsız testsiz ilgilenen pek doktor yok.
Sucukta bile miEşim Kayseri’den getirmişti iş için gittiğinde kasaptan almış güvenilir diye yiyordum ben de Şüphe varsa kesmek en iyisi bence de. Hiç riske girmeyeyim direk aç kalayım ben
Ay o kadar kısa zamanda mı geri dönüyor reglBiz daha fırsat bulup da açılış bile yapamadık Beyim isyan edecek